Connect with us

ACTUALITATE

Grup Atyc, demersuri pentru a-şi muta autogara la marginea Târgoviştei!

Publicat

pe

Veste bună pentru târgovişteni! Operatorul de transport călători Grup Atyc a solicitat acordul Consiliului Local pentru înfiinţarea unei autogări la marginea oraşului, pe Bulevardul Eroilor, mai precis pe structura fostei autobaze Mondotrans.

Potrivit primarului Cristian Daniel Stan, administraţia locală negociază pentru preluarea terenului de pe strada Tudor Vladimirescu, unde funcţionează acum, în condiţii improprii, autogara Grup Atyc. Intenţia este ca zonă să fie supusă unor ample lucrări de resistematizare.

„Cu sinceritate, salut intenţia operatorului de transport de a autoriza autogara de pe Bulevardul Eroilor, un loc tradiţional pentru autogară în municipiul Târgovişte, o zonă cu acces direct la centura municipiului. Cred că în acest fel vom putea să rezolvăm şi problema aglomeraţiei care există în momentul de faţă în Târgovişte, mai ales zona străzilor Tudor Vladimirescu, cu ieşire către col. Băltăreţu şi Şoseaua Găeşti”, a punctat edilul municipiului Târgovişte.

La rândul său, consilierul PNL Adrian Bercu a insistat pentru amenajarea unei parcări pe locaţia actualei autogări Grup Atyc şi pentru ca, în viitor, acest operator de transport, care efectuează curse extraurbane, să-şi centralizeze activitatea în noua autogară, astfel încât traficul să nu mai fie perturbat de autobuze, perimetrul municipiului urmând să fie acoperit, din punct de vedere al transportului de călători, de societatea pe care a înfiinţat-o Primăria.

Consiliul Local Municipal Târgovişte a aprobat, cu unanimitate de voturi, solicitarea Grup Atyc.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite