Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Târgovişte: Se desfiinţează trecerea la nivel cu calea ferată de la Dealu Mare!

Publicat

pe

În câteva zile, trecerea la nivel cu calea ferată din zona Dealu Mare a oraşului Târgovişte va deveni o amintire! Primarul Cristian Daniel Stan ne-a precizat că lucrarea este prevăzută în proiectul care vizează alimentarea cu energie electrică a viitorului complex comercial de tip mall care va fi construit, până la finalul acestui an, pe terenul preluat de la Unitatea Militară de la Gară. Investiţia va fi realizată în acest week-end, motiv pentru care circulaţia în zonă se va desfăşura, alternativ, pe un singur sens.

De precizat că, anul acesta, Primăria Târgovişte va realiza şi o nouă ieşire din Aleea Trandafirilor, spre Cartierul CFR (străpungând terasamentul căii ferate industriale care lega UPET de Gara Târgovişte), plus că vor fi demolate garajele adiacente străzii Neagoe Basarab, această arteră rutieră urmând să fie lărgită, pentru a asigura accesul facil spre complexul comercial. De asemenea, va fi gata şi drumul care va face legătura între Bulevardul Carol I (din zona Gării Târgovişte) şi Şoseaua de centură.

„Cred că marcăm începutul unei etape foarte importante de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgovişte, cred că cea mai importantă de după revoluţia din decembrie 1989, pe care o vom parcurge în următorii 2-3 ani”, a declarat Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgovişte.

ACTUALITATE

S-a deschis o nouă sesiune de depunere cereri pentru prima împădurire

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: primariaslanicmoldova.ro)

13 decembrie 2019, ora 14:00, este termenul până la care se primesc cereri de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite” – informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Dâmboviţa.

Alocarea financiară pentru cea de-a patra sesiune este de 15.000.000 euro. Condițiile privind depunerea și selectarea cererilor de sprijin, respectiv semnarea angajamentelor multianuale, pot fi consultate pe site-ul APIA. (Link aici).

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prim-adjunctul de la IJJ Argeş, lector în cadrul Centrului de Excelenţă NATO din Italia

Publicat

pe

Prim-adjunctul inspectorului șef al IJJ Argeș, col. Toma Marius-Cezar, a fost selectat să fie lector în cadrul Centrului de Excelenţă NATO pentru Operații de Stabilitate din Vicenza, Italia, care organizează, în perioada 16-20 septembrie 2019, un nou curs de pregătire. Col. Toma Marius-Cezar nu este la prima activitate de acest gen.

Este licenţiat în ştiinţe juridice şi ştiinţe economice. De asemenea, a urmat cursuri post-universitare în domeniile ştiinţe penale, securitate naţională şi teologie. În Jandarmerie a intrat în anul 2000, când a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti. A fost pe rând comandant de pluton, ofiţer specialist, împuternicit prim-adjunct şi, din anul 2016, prim-adjunct. Pentru o perioadă de două luni, în anul 2017, a fost desemnat să îndeplinească atribuţiile inspectorului şef al IJJ Argeş.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!