Connect with us

POLITIC

PSD-iştii brăileni nu pleacă din partid odată cu Tudose, dar îi ţin piept lui Dragnea!

Publicat

pe

Foto: debraila.ro

Plecarea din PSD a fostului premier Mihai Tudose a produs o furtună în organizaţia social-democrată din Brăila. Toată lumea, primari, consilieri şi membri de rând, a luat poziţie. Edilul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a declarat, pentru publicaţia debraila.ro, că nu va părăsi partidul, dar rămâne, în continuare, un opozant al politicii duse de Liviu Dragnea.

CITEŞTE ŞI: Fostul premier Mihai Tudose se înscrie în Pro România

„Îl cunosc pe Mihai Tudose din 1999, anul în care m-am înscris în PSD, la Organizaţia de Tineret. Am lucrat, am trecut prin multe campanii electorale, am colaborat administrativ şi avem amintiri frumoase împreună.

Nu am luat în calcul plecarea din partid, dar înţeleg supărarea lui vizavi de modul în care este condus partidul la Bucureşti.

Nici pe mine nu mă reprezintă aceasta conducere şi am spus acest lucru de fiecare dată. Mihai Tudose rămâne prietenul meu, omul care a luptat pentru partid şi pentru Brăila”, a declarat Dragomir.

De menţionat că echipa de conducere a PSD Brăila a stabilit să nu accepte implicarea liderilor de la Bucureşti în reorganizarea filialei judeţene după demisia lui Mihai Tudose din fruntea filialei. Aceşia nu ar fi de acord cu numirea de la centru a unei conduceri interimare. Ba mai mult, liderii şi primarii PSD din judeţ sunt pregătiţi să aleagă o nouă conducere fără să accepte sfaturi de la Bucureşti.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Trebuie găsite soluții de compensare a energiei și pentru marile companii

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa așteaptă ca ultima Ordonanță a Guvernului pe Energie să ajungă în Parlamentul României, pentru a interveni cu amendamente. A remarcat social-democratul că din actul normativ lipsește compensarea prețului la energie pentru marile companii din țară, în cadrul cărora își desfășoară activitatea mii de oameni și care riscă să fie închise din cauza costurilor mari cu energia sau produsele fabricate nu vor mai fi atractive din punct de vedere economic.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cea mai gravă problemă din Ordonanță este exceptarea companiilor mari de producție de la prețul compensat. De ce? Pentru că acolo sunt locurile de muncă. Sunt lăsați de capul lor, cumpără din piața liberă. Cât e prețul, cu atât cumpără! Trebuie să gândim un mecanism în care companiile producătoare, câte mai sunt, oțelăriile, combinatele, că nu mai sunt multe… Trebuie să stabilim niște plafoane, limite, reglementări, să fie predictibile și să nu omoare economia. Am să depun un amendament atunci când OUG ajunge la Camera Deputaților, în care am să explic riscurile și efectele acestei măsuri a ministrului Energiei”, a precizat deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Virgil Guran nu este interesat să candideze pentru șefia CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Pe anumite canale a circulat informația că senatorul Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, ar candida la alegerile locale din 2024 pentru funcția de președinte Consiliului Județean. Guran a precizat că nu are de gând să se arunce într-o astfel de bătălie. A spus că își face bine treaba, pentru partid și pentru județ, acolo, la București.

„O să căutăm variante în județ. Oameni care să obțină un rezultat bun”, a spus Guran.

Senatorul a mai mărturisit că, din punctul său de vedere, un președinte de Consiliu Județean nu are mai multă putere decât un parlamentar. Poate să fie tare în județ, dar „acolo, la București, le rezolvi mult mai repede dacă ești tot timpul lângă Guvern, lângă miniștri, dacă ai o anumită deschidere. Dacă mai ai și o funcție în Parlament, ajuți mai mult județul”, a mai adăugat liderul PNL Dâmbovița – Virgil Guran.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT