Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Şofer băut şi fără permis a fugit de poliţişti, apoi s-a manifestat violent!

Publicat

pe

Foto: IPJ Dâmboviţa

Un bărbat de 48 de ani, din Dragomireşti, judeţul Dâmboviţa, se pare că va ajunge la închisoare, după ce s-a urcat, fără a poseda permis de conducere, la volanului unui autovehicul, care era şi neînmatriculat. Pe deasupra, a mai condus și sub influența alcoolului, iar când polițiștii de la Rutieră au încercat să-l oprească pentru verificări și-a continuat drumul fără să îi pese.

Oamenii legii au pornit în urmărirea autoutilitarei, pe care au reușit să o oprească după aproximativ 1 kilometru. Bărbatul a avut un comportament violent, opunându-se reţinerii și conducerii la sediul Politiei pentru audieri. Prin urmare, îşi va petrece această noapte în arest, urmând ca mâine să fie prezentat în faţa magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!