Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

CEX-ul PSD a hotărât să dizolve BPJ-ul de la Dâmbovița

Publicat

pe

Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat, întrunit astăzi la București, a decis organizarea de alegeri pentru o nouă conducere a organizației social-democrate din Dâmbovița. După excluderea din partid  a liderului Adrian Țuțuianu, la șefia PSD Dâmbovița a fost numită președinte interimar ministra Rovana Plumb.

Conform celor hotărâte, actualul Biroul Permanent Județean va fi dizolvat și, până la desfășurarea scrutinului intern, care va avea loc, probabil, după alegerile europarlamentare, se va numi un alt organism de conducere. Surse din interiorul PSD Dâmbovița dau ca sigură numirea deputatului Corneliu Ștefan în funcția de președinte executiv și a primarului Cristian Daniel Stan, ca secretar general. Alexandru Oprea va ajunge președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Organizația va fi coordonată în continuare de Rovana Plumb.

Sâmbăta viitoare, în Comitetul Executiv Județean al PSD Dâmbovița, se va vota pentru excluderea din partid a preşedintelui CJ Dâmbovița – Daniel Comănescu.

 

AGRICULTURĂ

„Piaţa Chindia”, grup de sprijin pentru producătorii din Dâmboviţa. #StaiAcasă!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Piaţa Chindiei

Doi târgovișteni cu inițiativă, Dan Mărgărit și Luigi Burtescu – membrii ai Alianței USR PLUS Dâmboviţa, au creat grupul de facebook Piața Chindia, în încercarea de a-i ajuta pe producătorii din judeţ să vândă prin intermediul internetului, în contextul pandemiei COVID-19.

Practic, aceştia sunt invitaţi să-şi prezinte ofertele pe acest grup public, care a depăşit deja 5.000 de membri, urmând să stabilească cu doritorii condiţiile de livrare. Stai acasă! Produsele de care ai nevoie îţi pot fi aduse la uşă!

Sursa foto: Facebook / Piaţa Chindiei

Citește în continuare

Dâmboviţa

Incendiu de pădure între Pucioasa şi Glodeni! Focul a fost pus intenţionat!

Publicat

pe

Flăcările au cuprins, parcă din senin, un trup de pădure aflat între Pucioasa și Glodeni. Aseară, pompierii militari și mai mult de 15 voluntari, printre care s-a aflat și primarul Constantin Ana, s-au luptat ore în șir pentru izolarea și stingerea incendiului care amenința să se extindă.

Toți cei prezenți la fața locului au ajuns la concluzia că focul a fost pus intenționat. Este greu de găsit vinovatul. În general, piromanii care acționează aiurea sunt dificil de descoperit de către anchetatori.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT