Conectați-vă cu noi

Prahova

Hoţii de energie electrică din Sângeru, luaţi ca din oală!

Publicat

pe

Foto: IJJ Prahova

Jandarmii prahoveni au participat alături de lucrătorii Societăţii de Distribuţie Energie Electrică „Muntenia Nord” la o acţiune pentru depistarea şi combaterea sustragerilor de energie electrică în localitatea Sângeru, unde existau suspiciuni că se fură curent electric.

În urma controalelor efectuate, la şase gospodării au fost identificate nereguli constând în montarea unor conductori care ocoleau aparatele de măsură. Au fost întocmite procese verbale pentru comiterea infracţiunii de furt, urmând ca documentele să fie înaintate organelor de cercetare penală.

Foto: IJJ Prahova

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

71 de persoane de la un Cămin de bătrâni din Prahova, depistate cu coronavirus

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Coronavirusul ne lovește mai abitir ca la începutul pandemiei. După relaxarea socială, numărul de cazuri a explodat.

Ieri – 25 iunie, s-au înregistrat peste 400 de contaminări. Dacă o ținem tot așa, nu este exclus să ne trezim într-o seară pe micul ecran cu președintele Klaus Iohannis care să ne anunțe, cu calmul său de tip german, că ne așteaptă o altă stare de urgență.
La un Cămin de bătrâni din localitatea Izvoarele, județul Prahova, 71 de persoane, vârstnici și angajați, au fost infectate cu coronavirus. Deocamdată, niciuna nu prezintă simptome de boală.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Mare târg mare în Prahova, sfidând starea de alertă!

Publicat

pe

Sursa foto: IJJ Prahova

Starea de alertă se pare că nu prea îi deranjează pe români. Coronavirusul, nici atât, chiar dacă numărul de infectări crește așa de tare încât specialiștii sunt îngrijorați. Ca o sfidare la adresa normelor impuse de autorități în starea de alertă, în satul Meri, comuna Drăgănești, județul Prahova, astăzi – 21 iunie, a fost mare târg. Nu tu măști, nu tu distanțare socială! Tarabe cu de toate, mici, bere, locuri de joacă arhipline.

Sursa foto: IJJ Prahova

Până la urmă, oamenii legii au descins în zonă pentru a face verificări. Mai mulți comercianți au fost amendați. Autoritățile locale au primit doar un avertisment pentru că nu au luat nicio măsură de protecție anticoronavirus. Poate că polițiștii și jandarmii nici nu ar fi stricat liniștea acestui târg, dacă pe Facebook nu ar fi apărut imagini de la eveniment.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!