Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Şi poliţiştii pot fi traficanţi de droguri, nu-i aşa?

Publicat

pe

Foto: ziaruldeiasi.ro

Un şef de post, probabil nesatisfăcut de salariul de poliţist, a ales o cale pe lângă lege pentru a-şi umple buzunarele cu bani şi a trăi pe picior mare. El şi prietena lui!

Omul legii, îmbrăcat de stat, plătit şi protejat, a uitat de menirea pe care o are şi a intrat pe tărâmul traficului de droguri. Poliţistul, care presta prin judeţul Iaşi, înfiinţase o cultură de cannabis de toată frumuseţea într-o zonă din judeţul Vaslui. Marfa era apoi plasată în Iaşi.

Anchetatorii au descoperit, în urma percheziţiei efectuate, aproape 12 kilograme de cannabis, ambalat şi pregătit pentru livrare. Procurorii DIICOT Vaslui au precizat că agentul era unul dintre cei mai tari dealeri de droguri din judeţul Iaşi.

Poliţistul nu se ocupa doar de cannabis. El furniza doritorilor şi droguri sintetice, ectasy şi ketamină, pe care le introducea în ţară după ce le comanda online pe platforma „darknet” din Olanda, Belgia sau Germania.

În această activitate ilegală, care aruncă o lumină proastă asupra profesiunii de poliţist, agentul Cristian Danu (37 ani) era sprijinirt de Lăcrămioara Muntean, iubita sa, studentă. Şeful de post a fost prins în flagrant în data de 31 ianuarie 2019, pe teritoriul comunei Deleni, judeţul Vaslui, după ce preluase un colet sosit din Belgia, în care se aflau 168,7 grame de ketamină.

Tribunalul Vaslui a dispus arestare preventivă a poliţistului traficant de droguri şi a iubitei sale pe o perioadă de 30 de zile.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

Prahova

Sportiv, dat dispărut într-o zonă frecventată de urși din Azuga

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un sportiv în vârstă de 39 de ani, care a plecat duminică, după-amiază, să se antreneze pe poteca spre vârful Clabucetul Azugii, a fost dat dispărut după ce tatăl său a anunțat autoritățile, în această dimineață, că nu s-a întors acasă. Zona aleasă de Alexandru Crivăț este una frecventată de urși – scrie DC News.

Bărbatul are 1 metru 70 înălțime, circa 70 de kilograme, chelie și ochi căprui. La momentul dispariției, era îmbrăcat cu o geacă de camuflaj, o pereche de pantaloni închiși la culoare și purta o căciulă de culoare deschisă. Este necăsătorit și încheiase recent o relație. Totuși, rudele susțin că nu a lăsat de înțeles că ar putea recurge la un gest sinucigaș din acest motiv.

Alexandru este un bun cunoscător al traseelor montane și mergea frecvent să alerge pe munte. Apropiații se tem că a fost atacat de un animal sălbatic.

UPDATE: Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit. Indiciile arată că Alexandru a fost atacat de un animal sălbatic, probabil un urs. 

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT