Connect with us

SOCIAL

Şi poliţiştii pot fi traficanţi de droguri, nu-i aşa?

Publicat

pe

Foto: ziaruldeiasi.ro

Un şef de post, probabil nesatisfăcut de salariul de poliţist, a ales o cale pe lângă lege pentru a-şi umple buzunarele cu bani şi a trăi pe picior mare. El şi prietena lui!

Omul legii, îmbrăcat de stat, plătit şi protejat, a uitat de menirea pe care o are şi a intrat pe tărâmul traficului de droguri. Poliţistul, care presta prin judeţul Iaşi, înfiinţase o cultură de cannabis de toată frumuseţea într-o zonă din judeţul Vaslui. Marfa era apoi plasată în Iaşi.

Anchetatorii au descoperit, în urma percheziţiei efectuate, aproape 12 kilograme de cannabis, ambalat şi pregătit pentru livrare. Procurorii DIICOT Vaslui au precizat că agentul era unul dintre cei mai tari dealeri de droguri din judeţul Iaşi.

Poliţistul nu se ocupa doar de cannabis. El furniza doritorilor şi droguri sintetice, ectasy şi ketamină, pe care le introducea în ţară după ce le comanda online pe platforma „darknet” din Olanda, Belgia sau Germania.

În această activitate ilegală, care aruncă o lumină proastă asupra profesiunii de poliţist, agentul Cristian Danu (37 ani) era sprijinirt de Lăcrămioara Muntean, iubita sa, studentă. Şeful de post a fost prins în flagrant în data de 31 ianuarie 2019, pe teritoriul comunei Deleni, judeţul Vaslui, după ce preluase un colet sosit din Belgia, în care se aflau 168,7 grame de ketamină.

Tribunalul Vaslui a dispus arestare preventivă a poliţistului traficant de droguri şi a iubitei sale pe o perioadă de 30 de zile.

Dâmboviţa

Tânăr din Vișinești a murit în Italia. Familia are nevoie de bani să-l aducă pe Bibi acasă

Publicat

pe

Primarul comunei Vișinești, din județul Dâmbovița, a lansat pe Facebook un apel umanitar pentru a putea fi adus în țară trupul neînsuflețit al unui tânăr din comună. Cătălin Stanciu, pentru prieteni Bibi, a murit în Italia după ce a căzut, în împrejurări neelucidate încă, de la balconul clădirii în care locuia.

„Ajuns în Italia, Stanciu Cătălin a ales să lucreze cinstit alături de alți tineri, dar și să facă mult bine celor din jur. Nimic nu prevestea ce urma să se întâmple. Când totul părea perfect și începea să se bucure de roadele muncii sale, din împrejurări necunoscute, Bibi a căzut de la balconul clădirii în care locuia.

Prietenii, colegii și comunitatea din Italia s-au mobilizat și au inițiat o campanie de strângere fonduri pentru a-l putea repatria și înmormânta creștinește în România.

Cu inimile rapuse de durere, mama și fratele lui mi-au spus: măcar să fie înmormântat lângă tatal lui. Am rugămintea la dumneavoastră să distribuiți, în speranța că va dori cineva să dea o mână de ajutor familiei pentru a-l aduce acasă. Haideți să nu rămânem indiferenți. Vă mulțumesc!”, a scris edilul Nicolae Stoica pe pagina sa de Facebook.

Donațiile se fac la sediul Primăriei Vișinești sau în următoarele conturi:
RO61 BREL 0005 5095 0472 0100 CONT LEI
LT53 3250 0114 8828 9369 CONT EURO

Citește în continuare

Ialomiţa

Arestat pentru că își șantaja fosta iubită!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din București, a fost atestat preventiv pentru 30 de zile, întrucât, după ce a încheiat relația de amor cu o tânără din Slobozia, județul Ialomița, a început să o șantajeze cu distribuirea în spațiul public a unor fotografii compromițătoare cu această.

Până la urmă, fosta iubită l-a reclamat la Poliție. Se pare că bărbatul ar fi primit de la tânără, prin transfer bancar, sumă de 1.000 de lei. Acesta este acum cercetat pentru șantaj în formă continuată.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT