Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

SURSE: În martie, alegeri pentru şefia PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

În această seară, a avut loc ședința BPJ al PSD Dâmbovița, prezidată de ministra Rovana Plumb în calitate de președinte interimar al organizației.

Din câte am aflat, din noua structură de conducere fac parte acum, pe lângă alte nume: Radu Popa – fost deputat PSD de Dâmbovița, Andrei Plumb, Sebi Marin, Alexandru Oprea – viitorul preşedinte al Consiliului Județean Dâmbovița, deputaţii Carmen Holban, claudia Gilia şi Corneliu Ştefan, Luciana Cristea – vicepreşedin te CJ Dâmboviţa, primarii Daniel Cristian Stan – Târgovişte, Constantin Ana – Pucioasa, Luisa Bărboiu – Nucet, Ion Pavel – Buciumeni, Soare Dorinel – Niculeşti, Marian Alexe – Bărbuleţu, Cristi Stroe – Şotânga, Ion Bătrânu – Comişani, viceprimarul Târgoviştei – Cătălin Rădulescu, Marin Olaru – director AFIR Târgovişte.

Potrivit surselor noastre, au existat două voci care au cerut excluderea din partid a lui Daniel Comănescu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Printre multe alte decizii, în cadrul şedinţei BPJ al PSD Dâmboviţa din această seară, s-a hotărât organizarea conferinței județene de alegeri la începutul lunii martie. De asemenea, se pare că sâmbătă, 9 februarie, se va întruni Comitetul Executiv Judeţean pentru a decide excluderea lui Comănescu din partid.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

Dâmboviţa

Liderul ALDE Dâmboviţa, atac la Meleşcanu! Un om fără scrupule, fără principii!

Publicat

pe

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmbovița, îmi dovedește încă o dată că este un politician care nu acceptă trădarea și ţine la principiile morale, oricâte funcții i s-ar oferi. Petre nu l-a vândut pe Călin Popescu Tăriceanu, așa cum au făcut-o mulți colegi ai săi care, pentru un post bine plătit, pentru o poziție publică, s-au urcat în corabia PSD, invocând, fals, grețos, binele țării. Președintele ALDE Dâmbovița l-a criticat dur pe Teodor Meleșcanu, un om realizat din toate punctele de vedere, un politician cu venituri imense, un slujbaș superior al statului de prin 1966!

„Cât de josnic a ajuns dl. Meleșcanu, cel pentru care funcția bate orice fel de principiu de moralitate pe lumea asta. Timpul a dovedit de ce este capabil dl Meleșcanu. În urmă cu câțiva ani, trăda PNL și bătea palma cu Băsescu ca să fie șef la SIE. Apoi, în 2014, accepta o funcție de ministru de Externe din partea lui Victor Ponta. Nu a venit în 2014 alături de proiectul liberal pe care îl construiam, pentru că nu avea niciun fel de beneficiu personal. A venit prin 2015, ca să candideze pe un loc sigur de senator, iar mai apoi să ceară portofoliul de la Externe. A venit în 2015 pentru că proiectul ALDE deja se consolidase. Atunci Călin Popescu-Tăriceanu era bun, pentru că îi asigura un loc în Parlament. Știm cu toții cât a obținut în 2014 la prezidențiale, sub 1%.

Dl Meleșcanu este un om fără scrupule, fără principii, fără coloană vertebrală. Cine dă mai mult, de pe urma cui poate profita, atunci el se aruncă imediat. Când a fost numit de Băsescu șef la SIE a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcția de la Senat, trădează ALDE. Câtă lipsă de bun simț să ai încât să dai în judecată ALDE pentru că te-ai autoexclus din partid? Cum mai poti vorbi despre moralitate, principii? Tot ce a rămas din dl Meleșcanu, omul politic, din poziția pe care o avea în politică, este doar o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice. Numai că dl Meleșcanu a pierdut orice busolă și acționează în disperare la comanda PSD”, a scris Ionel Petre pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Alegerile la PSD Dâmbovița, amânate pe termen nelimitat!

Publicat

pe

de

Ce-am anticipat, s-a întâmplat! Cu acirdul tacit al preşedintei Viorica Dăncilă, europarlamentara Rovana Plumb, liderul PSD Dâmbovița, a reuşit să amâne, de data aceasta pe termen nelimitat, conferința județeană de alegeri care ar fi trebuit să aibă loc în data de 20 septembrie 2019.

Vestea a fost dată în şedința BPJ de astăzi, care a fost una cu scântei. Mulți reprezentanți ai partidului au răbufnit, spunând că s-a terminat cu democrația în PSD Dâmbovița. Actuala echipă de conducere a mai făcut un pas pentru eliminarea celor care i-au fost potrivnici. Au fost schimbate toți coordonatorii locali, în funcțiile respective fiind numite persoane fidele. VOM REVENI.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!