Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

SURSE: În martie, alegeri pentru şefia PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

În această seară, a avut loc ședința BPJ al PSD Dâmbovița, prezidată de ministra Rovana Plumb în calitate de președinte interimar al organizației.

Din câte am aflat, din noua structură de conducere fac parte acum, pe lângă alte nume: Radu Popa – fost deputat PSD de Dâmbovița, Andrei Plumb, Sebi Marin, Alexandru Oprea – viitorul preşedinte al Consiliului Județean Dâmbovița, deputaţii Carmen Holban, claudia Gilia şi Corneliu Ştefan, Luciana Cristea – vicepreşedin te CJ Dâmboviţa, primarii Daniel Cristian Stan – Târgovişte, Constantin Ana – Pucioasa, Luisa Bărboiu – Nucet, Ion Pavel – Buciumeni, Soare Dorinel – Niculeşti, Marian Alexe – Bărbuleţu, Cristi Stroe – Şotânga, Ion Bătrânu – Comişani, viceprimarul Târgoviştei – Cătălin Rădulescu, Marin Olaru – director AFIR Târgovişte.

Potrivit surselor noastre, au existat două voci care au cerut excluderea din partid a lui Daniel Comănescu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Printre multe alte decizii, în cadrul şedinţei BPJ al PSD Dâmboviţa din această seară, s-a hotărât organizarea conferinței județene de alegeri la începutul lunii martie. De asemenea, se pare că sâmbătă, 9 februarie, se va întruni Comitetul Executiv Judeţean pentru a decide excluderea lui Comănescu din partid.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Lipsa de informare ucide!

Publicat

pe

Liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, atent la toate derapajele factorilor politici în această perioadă de presiune socială și de panică generate de coronavirus, a sancționat rapid atitudinea ministrului de Interne, liberalul Marcel Vela, care ar fi amenințat jurnaliștii de la un post de televiziune cu dosare penale.

„Câinele de pază al societății” este trimis „la coteț” de către ministrul liberal, Marcel Vela! Jurnaliștii, singurii care informează populația, în această perioadă de cenzură absolută din partea autorităților, sunt amenințați cu dosare penale de către cel care le recomandă primarilor să facă „dezinsecție” în scările de bloc. Presa a trecut cu vederea toate greșelile și s-a axat pe informarea corectă a oamenilor, în timp ce mai marii „specialiști” se ocupă doar să amenințe și să arunce cu noroi.

Prin situația de la Suceava s-a demonstrat clar că lipsa de informare ucide, însă autoritățile nu s-au învățat minte și persistă în erori. Continuă să bage pumnul în gură mass-mediei, cu care duce o luptă inexplicabilă. Jurnaliștii nu au devenit muți în fața lor, ba din contră, vocea cu care reprezintă opinia publică a devenit mult mai puternică”, a precizat Ionel Petre.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primar Poiana: Caz COVID-19 la Lunguleţu. Nu ştiu cât mai durează până ajunge virusul şi în comuna noastră

Publicat

pe

În judeţul Dâmboviţa, noul coronavirus a lovit deocamdată localităţile din mediul rural. După Corbii Mari, ieri a fost confirmat un caz COVID-19 şi la Lunguleţu. În acest context, primarul comunei vecine Poiana a lansat un nou apel la responsabilitate către consătenii săi, pe care îi roagă să respecte întocmai măsurile impuse de autorităţi.

„Stimați cetățeni,

Suntem într-un moment greu. COVID-19 a afectat întreaga planetă. Suntem într-un război cu un virus care se propagă extrem de repede, care afectează sănătatea oamenilor și pentru care medicii nu au descoperit încă un vaccin. Suntem într-o bătălie grea, dar împreună, uniți, putem învinge.

Vă anunț, pe această cale, că acest virus deja a ajuns în Lungulețu, nu știu cât o să dureze până când va ajunge și în comuna noastră. VĂ ROG DIN SUFLET SĂ STAȚI ÎN CASĂ! Știu că este greu, dar mai bine să facem acum un mic sacrificiu, să nu ne vedem câteva săptămâni, decât să nu ne mai vedem deloc.

Suntem una dintre cele mai frumoase comune din țară, cu oameni buni și înțelegători, deștepți și muncitori. Haideți, fiecare în parte, să păstrăm POIANA sănătoasă. Stăm acasă și creștem șansele de a rămâne sănătoși.

Am trecut prin multe împreună și am învins. Așa vom face și acum! Suntem uniți!
Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul transmis de edilul Marian Şerban, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Primăriei Poiana.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT