Connect with us

Dâmboviţa

SURSE: În martie, alegeri pentru şefia PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

În această seară, a avut loc ședința BPJ al PSD Dâmbovița, prezidată de ministra Rovana Plumb în calitate de președinte interimar al organizației.

Din câte am aflat, din noua structură de conducere fac parte acum, pe lângă alte nume: Radu Popa – fost deputat PSD de Dâmbovița, Andrei Plumb, Sebi Marin, Alexandru Oprea – viitorul preşedinte al Consiliului Județean Dâmbovița, deputaţii Carmen Holban, claudia Gilia şi Corneliu Ştefan, Luciana Cristea – vicepreşedin te CJ Dâmboviţa, primarii Daniel Cristian Stan – Târgovişte, Constantin Ana – Pucioasa, Luisa Bărboiu – Nucet, Ion Pavel – Buciumeni, Soare Dorinel – Niculeşti, Marian Alexe – Bărbuleţu, Cristi Stroe – Şotânga, Ion Bătrânu – Comişani, viceprimarul Târgoviştei – Cătălin Rădulescu, Marin Olaru – director AFIR Târgovişte.

Potrivit surselor noastre, au existat două voci care au cerut excluderea din partid a lui Daniel Comănescu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Printre multe alte decizii, în cadrul şedinţei BPJ al PSD Dâmboviţa din această seară, s-a hotărât organizarea conferinței județene de alegeri la începutul lunii martie. De asemenea, se pare că sâmbătă, 9 februarie, se va întruni Comitetul Executiv Judeţean pentru a decide excluderea lui Comănescu din partid.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

Dâmboviţa

Mascarada Guvernului în privința deceselor cauzate de COVID trebuie să înceteze!

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban susține înființarea unei comisii parlamentare de anchetă care să pună capăt mascaradei Guvernului în privința persoanelor decedate din cauza COVID-19. Românii trebuie să știe adevărul – este mesajul transmis de Carmen Holban.

„Este inadmisibil să tratezi cu atât de puțină compasiune mii de familii. Modul ireal în care guvernanții tratează o astfel de problemă este strigător la cer.

De zile întregi, o țară întreagă vrea să știe dacă există mii de decedați în plus față de cei oficial recunoscuți – 2.300 neraportați și încă 3.000 cu diagnostic secundar COVID!

Acest lucru se poate face doar prin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă. Coaliția de Dreapta trebuie să aprobe înființarea unei astfel de comisii. Asta doar dacă nu au ceva de ascuns!”, a punctat Carmen Holban – deputat PSD de Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Urs semnalat în zona comunei Pucheni, județul Dâmbovița. Află ce au decis autoritățile!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Ca urmare a numeroase sesizări privind apariția unui urs brun în zona comunei Pucheni, prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a organizat, astăzi – 11 mai 2021, la sediul primăriei din localitate, o întâlnire a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia a fost adoptat un plan de acțiune care va fi aplicat în perioada următoare.

Măsuri dispuse:
– Monitorizarea situației de către Comitetului Local pentru Situații de Urgență și de informare de îndată a instituțiilor cu atribuții în gestionarea acesteia;
– Prevenire, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase pentru îndepărtarea ursului din zonele locuite sau utilizate de către populație;
– Patrulare de către efectivele de jandarmi și poliție în zona unde a fost semnalată prezența ursului și există pericolul unei posibile agresiuni;
– Informare a cetățenilor cu privire la existența unui potențial pericol determinat de prezența ursului, modul acestora de comportare, restricțiile și obligația de respectare a recomandărilor reprezentanților instituțiilor cu atribuții în gestionarea evenimentelor ( IJJ Dâmbovița, IPJ Dâmbovița, Primăria Comunei Pucheni).

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT