Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Agitaţie prin instituţiile deconcentrate din Dâmboviţa. Urmează un val de schimbări?

Publicat

pe

Prin deconcentratele din judeţul Dâmboviţa, se pare că este agitaţie maximă în aceste zile. Unii şefi, reprezentanţi ai partidului de guvernământ, se tem că vor fi schimbaţi, acum, după reaşezarea unei noi conduceri la PSD Dâmboviţa. Se zvoneşte că toţi cei care au fost înscăunaţi pe vremea lui Adrian Ţuţuianu vor trebui să facă un pas mai în spate.

Pe lista neagră ar fi inclusiv subprefectul Florina Mureşan. Ar mai fi Vizate, potrivit surselor noastre, Niculina Sandu – de la CJAS şi Sânziana Bănică – de la Direcţia Agricolă.

În locul şefei de la Agricultură ar urma să vină Ionuţ Lăscaie, actualul director al Centrului Judeţean de Cultură. Asta, în ciuda faptului că Sânziana Bănică a reuşit, chiar dacă n-a avut mult timp la dispoziţie, să reanime activitatea în instituţie şi să o facă vizibilă, lucru care nu prea s-a întâmplat în ultimii ani.

VOM REVENI.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

  1. Valentin Dinu

    februarie 7, 2019 at 7:53 am

    Noaptea minții. Să- l numești pe derbedeul Lascaie șef la agricultura

  2. targovisteanul

    februarie 7, 2019 at 2:42 pm

    Lascaie fost organizator de nunti botezuri,cumetrii semianalfabet..de ce?nu cumva are vreo legatuta cu fostul directo Dragomir meluca pensionar angajat si un trafic de inflyienta cu proiecte la Lunguletu facute de fisu mugurel angajat cjd cumnat cu lascaie,,care pana ieri il lingea in cur pe Tutuianu si acum a trecut la altul,,pervertit gust la tambala(ba)giul asta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Sute de copii au căutat ouă de ciocolată în Parcul din Pucioasa

Publicat

pe

Zi însorită şi plină de satisfacţii pentru copiii oraşului staţiune Pucioasa. Edilul Constantin Ana, prin tot ceea ce întreprinde, doreşte să reanime atmosfera caldă şi vie de odinioară a Pucioasei.

Ineditul concurs „Căutătorii oului de ciocolată”, ajuns la cea de-a treia ediţie, este doar un strop de culoare de pe paleta acţiunilor şi a evenimentelor culturale pe care administraţia publică le organizează.

În parcul central al oraşului, sute de copii, însoţiţi de părinţi, bunici sau fraţi mai mari, dotaţi cu coşuleţe sau sacoşele, au venit pregătiţi pentru a porni în operaţiunea de scotocire a imensei grădini publice, în vederea descoperirii a câtor mai multor ouă miraculoase de ciocolată.

Au fost şi copii dezamăgiţi, întrucât căutările lor nu şi-au atins efectul scontat, dar şi destui mulţumiţi, fiindcă au reuşit să umple coşurile cu ouă. Cert este că, la final, Rilă Iepurilă i-a mulţumit pe toţi, oferind fiecăruia, din rezervă, unul sau mai multe ouă de ciocolată.

„Este o acţiune care a început acum trei ani ca o joacă şi am văzut că a crecut şi a prins. Dumnezeu a fost în fiecare an cu noi, având o vreme superbă, aşa că toţi părinţii, profitând de ziua aceasta liberă, şi-au adus copiii în parc. Am ascuns 1.008 de ciocolată prin parc şi am avut câteva păstrate pentru cei care au fost mai puţin norocoşi.

A fost o atmosferă de bucurie generală, un moment care îi va conecta automat la Sfintele Sărbători de Paşte pe cei care au rămas în urmă cu acest frumos eveniment.

Sunt foarte încântat că reuşim, prin astfel de acţiuni, să îi scoatem la aer pe copii, să uităm un pic de tablete, de telefoane şi de toate gad-get-urile şi să îi determinăm să facă un pic de mişcare. Mă bucur că vedem un oraş mai viu, mai vesel.

Urez tuturor locuitorilor Pucioasei, tuturor dâmboviţenilor, sărbători cu bine, cu pace şi sănătate”, ne-a precizat primarul Constantin Ana.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Drumul Crucii, spectacol impresionant în comuna Gura Ocniţei! FOTO

Publicat

pe

Un eveniment unic în Dâmboviţa şi poate chiar şi în România s-a consumat, ieri – 25 aprilie 2019, în Joia Mare, în comuna Gura Ocniţei. Autorităţile locale, sprijinite de tinerii creştini şi de reprezentanţii căminelor culturale, au dat viaţă unui scenariu emoţionant, memorabil, încărcat de semnificaţii religioase şi istorice.

Drumul Crucii a fost frumos surprins de tinerii îmbrăcaţi în straie asemănătoare momentului de cotitură religioasă în existenţa umanităţii de acum 2019 ani, când Mântuitorul Nostru Iisus Hristos a fost prins, închis, batjocorit, judecat şi condamnat la moarte prin crucificare.

Atunci, Cel care s-a jertfit pentru a prelua păcatele oamenilor şi-a purtat singur în spate crucea suferinţei şi a mântuirii. Tocmai aceste clipe le-au surprins copiii şi adolescenţii din comuna Gura Ocniţei. Drumul Crucii, drumul spre locul de osândă, spre înălţimea de unde au erupt, ca un vulcan universal, credinţa creştină, iubirea, salvarea omenirii din ghearele păcatului.

Nu poţi arăta copiilor, celor care primesc informaţia despre acele momente, doar prin cărţi, prin pilde, prin istorioare şi filme, ci şi creând asemenea spectacole ale suferinţei, ale vieţii şi biruinţei morţii.

Felicitări primarului Sorin Vasile Ioniţă şi echipei pe care o are alături, pentru modul în care reuşeşte să insufle comunităţii credinţa, dragostea de cultură şi spiritualitate creştină.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!