Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Agitaţie prin instituţiile deconcentrate din Dâmboviţa. Urmează un val de schimbări?

Publicat

pe

Prin deconcentratele din judeţul Dâmboviţa, se pare că este agitaţie maximă în aceste zile. Unii şefi, reprezentanţi ai partidului de guvernământ, se tem că vor fi schimbaţi, acum, după reaşezarea unei noi conduceri la PSD Dâmboviţa. Se zvoneşte că toţi cei care au fost înscăunaţi pe vremea lui Adrian Ţuţuianu vor trebui să facă un pas mai în spate.

Pe lista neagră ar fi inclusiv subprefectul Florina Mureşan. Ar mai fi Vizate, potrivit surselor noastre, Niculina Sandu – de la CJAS şi Sânziana Bănică – de la Direcţia Agricolă.

În locul şefei de la Agricultură ar urma să vină Ionuţ Lăscaie, actualul director al Centrului Judeţean de Cultură. Asta, în ciuda faptului că Sânziana Bănică a reuşit, chiar dacă n-a avut mult timp la dispoziţie, să reanime activitatea în instituţie şi să o facă vizibilă, lucru care nu prea s-a întâmplat în ultimii ani.

VOM REVENI.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

  1. Valentin Dinu

    februarie 7, 2019 at 7:53 am

    Noaptea minții. Să- l numești pe derbedeul Lascaie șef la agricultura

  2. targovisteanul

    februarie 7, 2019 at 2:42 pm

    Lascaie fost organizator de nunti botezuri,cumetrii semianalfabet..de ce?nu cumva are vreo legatuta cu fostul directo Dragomir meluca pensionar angajat si un trafic de inflyienta cu proiecte la Lunguletu facute de fisu mugurel angajat cjd cumnat cu lascaie,,care pana ieri il lingea in cur pe Tutuianu si acum a trecut la altul,,pervertit gust la tambala(ba)giul asta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Nu rata petrecerea de Dragobete organizată la Royal Residence Târgovişte!

Publicat

pe

de

Mai sunt doar câteva zile până ce românii vor celebra, în stil tradiţional, iubirea. Pregăteşte-te, aşadar, să-i oferi persoanei dragi, o seară de neuitat pe 24 februarie, la Restaurantul Royal Residence Târgovişte, unde va poposi renumitul „Taraf de fete”.

Organizatorii promit numeroase surprize muzicale, coregrafice şi culinare. rezervările se pot face la numărul de telefon 0732.969.408 sau direct la Restaurant „Royal Residence”, pe strada Gării din municipiul Târgovişte.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgovişte şi Complexul Muzeal Curtea Domnească se promovează la Târgul de Turism

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Consilierii locali târgovişteni au aprobat participarea administraţiei locale la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, care va avea loc în perioada 21 – 24 februarie la Romexpo Bucureşti. Pentru această acţiune, ce are ca scop creşterea vizibilităţii oraşului ca destinaţie turistică, a fost alocată suma de 11.243 lei.

În cadrul celui mai mare eveniment expoziţional de profil din ţară, va exista şi un stand al Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Vizitatorii vor putea astfel să afle informaţii despre toate muzeele şi casele memoriale aflate în administrarea Complexului, precum şi despre Peştera Ialomiţei din Munţii Bucegi.

În luna mai, echipa de la Curtea Domnească din Târgovişte va fi prezentă şi la „Târgul european al castelelor”, organizat de Primăria Hunedoara şi Castelul Corvinilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!