Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Interviu incendiar al primarului oraşului Pucioasa. „Nu pot să înțeleg cum au gândit bugetul”!

Publicat

pe

Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa, din judeţul Dâmboviţa, a acordat un interviu video publicaţiei Recorder, în care vorbeşte, sincer, despre proiectul de buget pentru anul 2019, care lasă administraţiile locale fără resurse financiare pentru dezvoltare.

„Nu pot să înțeleg cum au gândit bugetul, mai ales că e făcut de Darius Vâlcov, care a fost primar”!

Pe surse, am aflat că, în PSD Dâmboviţa, este agitaţie pe seama declaraţiilor primarului Pucioasei, care dovedeşte, de fapt, că indiferent cine este la conducerea Organizaţiei, îşi exprimă liber ideile şi nemulţumirile.

Costi Ana a avut destule conflicte şi cu Adrian Ţuţuianu, din acelaşi motiv: declaraţii în care spune lucrurilor pe nume.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Centrul Cultural Flacăra Moreni

Publicat

pe

Proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea Clubului Flacăra din municipiul Moreni, județul Dâmbovița, se derulează conform graficului aprobat – spune primarul Constantin Dinu, care este, de asemenea, mulțumit de calitatea lucrărilor. Investiția este implementată cu fonduri europene nerambursabile.

„Construcţia, cu destinaţie administrativă şi social-culturală, se va transforma în . Obiectivele specifice ale proiectului sunt: reabilitarea unei clădiri care dobândeşte funcţiunea de Club cultural educaţional – recreativ; echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative; creşterea atractivităţii municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative”, explică primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT