Connect with us

Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa decide, sâmbătă, soarta politică a preşedintelui CJ Daniel Comănescu

Publicat

pe

Mâine, 9 februarie 2019, de la ora 11:00, la sediul PSD Dâmboviţa, se va desfăşura şedinţa Comitetului Executiv Judeţean, for colectiv de conducere alcătuit din parlamentari, primari, consilieri judeţeni, preşedinţi de organizaţii, membri ai Biroului Permanent Judeţean.

Dezbaterile, care vizează problemele interne de partid, pregătirea pentru europarlamentare şi analizarea activităţii de până acum, vor fi conduse de preşedinta interimară a filialei, ministrul Rovana Plumb.

În cadrul întâlnirii, vor fi numiţi, prin vot, deschis sau secret, cei care vor conduce organizaţia până la Conferinţa Judeţeană de alegeri, care se va desfăşura după toate probabilităţile în luna martie 2019.

Tot în plenul acestei adunări de partid, va fi pus în discuţie şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu.

Cel mai probabil actualul şef al judeţului va fi exclus din partid, ca urmare a faptului că a refuzat, deşi i se cere de mai multă vreme, să-şi dea demisia din înalta funcţie. Conform noilor calcule interne, postul de preşedinte CJ trebuie să-i revină lui Alexandru Oprea, reintrodus în Biroul Permanent Judeţean al PSD.

ACTUALITATE

Dâmboviţa: 77 de copii și 27 de angajați din învățământ sunt confirmați cu COVID

Publicat

pe

de

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița ne informează că, începând cu data de 17 ianuarie 2022 (semestrul al doilea), toate unitățile de învățământ din județ vor funcționa cu prezență fizică, în funcție de rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

„La apariția a 3 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase / grupe de studiu, cursurile cu prezență fizică la nivelul clasei / grupei respective se suspendă pentru o perioadă de 10 zile începând cu ziua următoare confirmării celui de-al treilea caz.

Măsura suspendării la nivelul clasei / grupei este dispusă prin decizie a consiliului de administrație al unității de învățământ.

Preșcolarii / elevii carantinați și cei din grupele / clasele sau unitățile de învățământ preuniversitar / conexe care au cursurile cu prezență fizică suspendate continuă procesul de învățământ în sistem online”.

Evoluția situației epidemiologice din unitățile de învătământ preuniversitar în săptămâna 10 – 14 ianuarie 2022:
– clase cu prezență fizică suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 49 (1.289 preșcolari / elevi);
– preșcolari / elevi confirmați Covid-19: 77
– personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 27

Situația actualizată zilnic a grupelor / claselor / unităților cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ
http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant

Citește în continuare

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște a depășit 3 cazuri COVID la mia de locuitori

Publicat

pe

Municipiul Târgoviște înregistrează, astăzi – 16 ianuarie 2022, o rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori. Aceeași situație și în alte șapte localități din județul Dâmbovița.

Totodată, în 14 comunități, incidența cazurilor de infectare cu coronavirus se situează între 2 și 3 la mia de locuitori. La polul opus, au mai rămas doar opt comune unde nu a fost raportat niciun caz COVID în ultimele 14 zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT