Connect with us

Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa decide, sâmbătă, soarta politică a preşedintelui CJ Daniel Comănescu

Publicat

pe

Mâine, 9 februarie 2019, de la ora 11:00, la sediul PSD Dâmboviţa, se va desfăşura şedinţa Comitetului Executiv Judeţean, for colectiv de conducere alcătuit din parlamentari, primari, consilieri judeţeni, preşedinţi de organizaţii, membri ai Biroului Permanent Judeţean.

Dezbaterile, care vizează problemele interne de partid, pregătirea pentru europarlamentare şi analizarea activităţii de până acum, vor fi conduse de preşedinta interimară a filialei, ministrul Rovana Plumb.

În cadrul întâlnirii, vor fi numiţi, prin vot, deschis sau secret, cei care vor conduce organizaţia până la Conferinţa Judeţeană de alegeri, care se va desfăşura după toate probabilităţile în luna martie 2019.

Tot în plenul acestei adunări de partid, va fi pus în discuţie şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu.

Cel mai probabil actualul şef al judeţului va fi exclus din partid, ca urmare a faptului că a refuzat, deşi i se cere de mai multă vreme, să-şi dea demisia din înalta funcţie. Conform noilor calcule interne, postul de preşedinte CJ trebuie să-i revină lui Alexandru Oprea, reintrodus în Biroul Permanent Judeţean al PSD.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Trebuie găsite soluții de compensare a energiei și pentru marile companii

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa așteaptă ca ultima Ordonanță a Guvernului pe Energie să ajungă în Parlamentul României, pentru a interveni cu amendamente. A remarcat social-democratul că din actul normativ lipsește compensarea prețului la energie pentru marile companii din țară, în cadrul cărora își desfășoară activitatea mii de oameni și care riscă să fie închise din cauza costurilor mari cu energia sau produsele fabricate nu vor mai fi atractive din punct de vedere economic.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cea mai gravă problemă din Ordonanță este exceptarea companiilor mari de producție de la prețul compensat. De ce? Pentru că acolo sunt locurile de muncă. Sunt lăsați de capul lor, cumpără din piața liberă. Cât e prețul, cu atât cumpără! Trebuie să gândim un mecanism în care companiile producătoare, câte mai sunt, oțelăriile, combinatele, că nu mai sunt multe… Trebuie să stabilim niște plafoane, limite, reglementări, să fie predictibile și să nu omoare economia. Am să depun un amendament atunci când OUG ajunge la Camera Deputaților, în care am să explic riscurile și efectele acestei măsuri a ministrului Energiei”, a precizat deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT