Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Bolid de lux, incendiat din răzbunare?

Publicat

pe

Foto: ISU Teleorman

Un eveniment nedorit, desprins parcă din filmele cu mafioți care se răzbună crunt, s-a consumat azi-noapte pe teritoriul localității Frasinet, din județul Teleorman.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui autoturism care ardea ca o torță. Flăcările care au distrus bolidul de lux, evaluat la aproximativ 70.000 de lei, au fost învinse după aproximativ 50 de minute.

Concluzia specialiștilor ISU a fost că focul a fost pus de o mână criminală. Cazul a fost preluat de Poliție pentru a se descoperi cine este autorul teribilei incendieri.

Dâmboviţa

Cinste pompierilor din Târgovişte pentru gesturile lor de omenie!

Publicat

pe

Pompierii din cadrul Detaşamentului Târgovişte au adus un stop de bucurie în sânul a şase familii din localităţile Dragomireşti, Viforâte, Nucet, Lăculeţe şi Olari, oferindu-le pachete cu produse alimentare şi dulciuri.

A fost un gest de omenie al salvatorilor, aşa cum au făcut în multe alte situaţii, iar bucuria de pe chipurile copiilor şi mulţumirile părinţilor sunt suficiente pentru a continua acţiunile umanitare şi în lunile viitoare.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Stropi de bucurie pentru copiii din Centrul de zi de la Găeşti

Publicat

pe

Femeile social-democrate din cadrul organizaţiei din Găeşti, coordonată de Georgeta Dincă, au mers cu daruri la copiii aflaţi în Centrul Social de Zi care funcţionează în oraş.

Devenită deja tradiţie, întâlnirea cu prichindeii din Găeşti a constituit un bun prilej de a comunica cu ei, de a le afla gândurile şi planurile de viitor, de a descoperi câte talente nebănuite există în aceşti copii.

Obiectele de decor confecţionate de mâinile iscusite ale micuţilor, având ca semnificaţie Sfintelele Sărbători de Paşte, le-au încântat privirea şi sufletele doamnelor de la PSD.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!