Conectați-vă cu noi

Prahova

Au ignorat decizia autorităţilor şi au rămas blocaţi pe un drum montan închis circulaţiei!

Publicat

pe

Foto: IJJ Prahova

Deși drumul județean 713, Cota 1000 – Cabana Dichiu, din Masivul Bucegi, este închis circulației rutiere, mai sunt turiști care se încumetă să pornească pe acest traseu fără să țină cont de deciziile autorităților. Ieri, după-amiază, doi turiști au rămas înzăpeziți pe drumul cu pricina. Autoturismul cu care se deplasau nu a mai putut înainta printre troiene.

Oamenii au sunat la 112 pentru a cere sprijin. În ajutor le-au sărit, în cel mai scurt timp, jandarmii din Sinaia. Militarii le-au scos mașina din zăpadă și i-au însoțit, ulterior, până la Sinaia. Niciunul dintre ocupanții autovehiculului prins în „capcana albă” nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Au distrus o plantaţie de viţă de vie ca să fure spalierii din beton!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: tirg.md)

Doi tineri din comuna Bucov, judeţul Prahova, s-au gândit că ar putea face uşor rost de bani, dacă vor fura spalieri din beton dintr-o plantaţie de viţă de vie şi îi vor vinde. Şi au scos din pământ, chiar de la primul atac, nu mai puţin de 50 de astfel de stâlpi de susţinere!

Pe drumul spre casă, însă, au dat nas în nas cu poliţiştii. Oamenii legii au intrat la bănuieli de cum au văzut încărcătura din căruţă, iar verificările ulterioare i-au condus la tarlaua devalizată.

Cei doi bărbaţi s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Citește în continuare

Prahova

Poliţiştii din Prahova, profesori de ocazie în şcolile din judeţ

Publicat

pe

Zeci de poliţişti din judeţul Prahova, din cadrul structurilor de prevenire, rutieră, de proximitate şi acţiuni speciale, au fost, în această săptămână, profesori de ocazie în şcolile din judeţ. La lecţiile predate de oamenii legii au participat peste 1.800 de copii, de la cei de grădiniţă până la clasa a XII-a.

Temele abordate au vizat pericolele vieţii de zi cu zi, efectele nefaste ale devianței școlare, ale unui anturaj nepotrivit sau ale neascultării de părinți, toate exemplificate cu cazuri în care copiii au avut de suferit, atât în ipostază de victimă, cât și de infractor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web



error: Conținutul este protejat!!