Conectați-vă cu noi

Prahova

Au ignorat decizia autorităţilor şi au rămas blocaţi pe un drum montan închis circulaţiei!

Publicat

pe

Foto: IJJ Prahova

Deși drumul județean 713, Cota 1000 – Cabana Dichiu, din Masivul Bucegi, este închis circulației rutiere, mai sunt turiști care se încumetă să pornească pe acest traseu fără să țină cont de deciziile autorităților. Ieri, după-amiază, doi turiști au rămas înzăpeziți pe drumul cu pricina. Autoturismul cu care se deplasau nu a mai putut înainta printre troiene.

Oamenii au sunat la 112 pentru a cere sprijin. În ajutor le-au sărit, în cel mai scurt timp, jandarmii din Sinaia. Militarii le-au scos mașina din zăpadă și i-au însoțit, ulterior, până la Sinaia. Niciunul dintre ocupanții autovehiculului prins în „capcana albă” nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ACTUALITATE

CONCURS: Cel mai bun pădurar al anului 2019 este angajat al Direcţiei Silvice Prahova

Publicat

pe

48 de pădurari, reprezentând cele direcţiile silvice judeţene, Agenţia „Moldsilva” din Republica Moldova, Asociația Administratorilor de Păduri şi Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”, au concurat în etapa naţională a concursului profesional „Cel mai bun pădurar”, organizată la Vidraru, judeţul Argeş. La festivitatea de deschidere a competiţiei au fost prezent ministrul Apelor şi Pădurilor – Ioan Deneş şi directorul general RNP Romsilva – Gheorghe Mihăilescu.

După parcurgerea celor cinci probe, cel mai bun pădurar al anului 2019 a fost declarat Nicolae Ilie, de la Direcţia Silvică Prahova. Pe locul II s-a clasat reprezentantul Direcției Silvice Harghita, pădurarul Ilie Stan, iar pe locul III, pădurarul Cătălin Laurențiu Chirilă, de la Direcția Silvică Galați.

Citește în continuare

Prahova

O persoană în spital şi o casă distrusă, după ce a explodat o butelie GPL!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: botosaninews.ro)

O explozie puternică a stricat, aseară, în jurul orei 21:15, liniştea locuitorilor din satul Valea Poienii, comuna Valea Călugărească. Evenimentul s-a produs din cauza unei acumulări de gaze de la o butelie GPL – ne informează ISU Prahova.

Suflul exploziei a pulverizat geamurile locuinţei şi a afectat structura de rezistenţă de la două camere. De asemenea, casa a fost cuprinsă de flăcări, iar un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost transportat la spital cu arsuri de gradul III pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web