Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat: Mesaj cu prilejul „Zilei internaţionale a fetelor şi femeilor cu activităţi în domeniul ştiinţei”

Publicat

pe

Adunarea Generală a ONU a decis, printr-o rezoluţie adoptată în decembrie 2015, ca, în fiecare an, pe 11 februarie, să se sărbătorească „Ziua internaţională a fetelor şi femeilor cu activităţi în domeniul ştiinţei”.

„Aniversarea de astăzi este un bun prilej pentru toate țările lumii de a susține participarea cât mai largă a reprezentantelor sexului frumos în activitățile legate de educaţia în ştiinţe, tehnologie, inginerie şi matematică, la activităţi de formare şi cercetare la toate nivelurile.

România a avut, de-a lungul istoriei, reprezentante de seamă ale științei, recunoscute pe tot mapamondul, iar exemplul Anei Aslan, inventatoarea unor produse medicale inovatoare adorate de vedetele de la Hollywood şi personalităţi din întreaga lume, este unul grăitor și demn de urmat!”, spune Carmen Holban – deputat PSD de Dâmboviţa.

Parlamentara a punctat, de asemenea, faptul că „Ziua internaţională a fetelor şi femeilor cu activităţi în domeniul ştiinţei” vine și în sprijinul demersurilor Departamentului ONU pentru Egalitatea de Gen și Emanciparea Femeilor(UN-Women) de a favoriza accesul egal al femeilor din punct de vedere decizional în domeniul academic și științific, precum și în procesele de educaţie, formare, ocuparea forţei de muncă.

ACTUALITATE

Nu rata petrecerea de Dragobete organizată la Royal Residence Târgovişte!

Publicat

pe

de

Mai sunt doar câteva zile până ce românii vor celebra, în stil tradiţional, iubirea. Pregăteşte-te, aşadar, să-i oferi persoanei dragi, o seară de neuitat pe 24 februarie, la Restaurantul Royal Residence Târgovişte, unde va poposi renumitul „Taraf de fete”.

Organizatorii promit numeroase surprize muzicale, coregrafice şi culinare. rezervările se pot face la numărul de telefon 0732.969.408 sau direct la Restaurant „Royal Residence”, pe strada Gării din municipiul Târgovişte.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgovişte şi Complexul Muzeal Curtea Domnească se promovează la Târgul de Turism

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Consilierii locali târgovişteni au aprobat participarea administraţiei locale la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, care va avea loc în perioada 21 – 24 februarie la Romexpo Bucureşti. Pentru această acţiune, ce are ca scop creşterea vizibilităţii oraşului ca destinaţie turistică, a fost alocată suma de 11.243 lei.

În cadrul celui mai mare eveniment expoziţional de profil din ţară, va exista şi un stand al Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Vizitatorii vor putea astfel să afle informaţii despre toate muzeele şi casele memoriale aflate în administrarea Complexului, precum şi despre Peştera Ialomiţei din Munţii Bucegi.

În luna mai, echipa de la Curtea Domnească din Târgovişte va fi prezentă şi la „Târgul european al castelelor”, organizat de Primăria Hunedoara şi Castelul Corvinilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!