Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Centura oraşului Găeşti se regăseşte între amendamentele USR la Legea Bugetului pentru 2019!

Publicat

pe

Deputat Dumitru Lupescu - preşedinte USR Dâmboviţa

Proiectul care vizează realizarea unei centuri ocolitoare a oraşului Găeşti ar putea fi finanţat cu 42.840.000 de lei, dacă va fi adoptat amendamentul la Legea Bugetului pentru 2019, propus de USR, la iniţiativa deputatului de Dâmboviţa Dumitru Lupescu.

Suma este cea prevăzută în HG nr. 157/2011, pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Varianta de ocolire Găeşti” şi ar putea fi luată, potrivit USR, de la Autoritatea Electorală Permanentă, capitolul „Alte servicii publice generale”.

Reamintim faptul că, anul trecut, deputatul USR de Dâmboviţa Dumitru Lupescu a abordat subiectul „Centura oraşului Găeşti” în demersurile sale parlamentare, punctând, de fiecare dată, că proiectul este nominalizat în Masterplanul de transport al României, însă investiţia este ratată în fiecare an, din 2011 încoace.

De reţinut că USR a depus, ieri – 11 februarie, peste 200 de amendamente la Legea Bugetului, axându-se în principale pe transporturi, educaţie, continuarea luptei împotriva corupţiei, rezolvarea problemelor din penitenciare şi creşterea alocării pentru centrele de in formare şi suport pentru românii din Diaspora.

Votul final pe Legea Bugetului pentru 2019 se va da vineri, 15 februarie.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

ACTUALITATE

Drumul TransBucegi a fost redeschis circulației

Publicat

pe

Sursa foto: Asociația Turistică Pestera-Padina

Astăzi, 5 iunie 2020, a fost redeschisă oficial circulația pe traseul montan DJ 713 (DN 71 – Șaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă, km 0+000 – 16+383), drum cunoscut sub denumirea TransBucegi – anunță Consiliul Județean Dâmbovița. Acesta a fost închis pe durata sezonului rece, întrucât a fost afectat de fenomene meteorologice nefavorabile (ninsoare, vijelii, vânt puternic), care au condus la doborârea unor cantități însemnate de vegetație forestieră.

Înainte de redeschidere, au fost efectuate atât lucrări care au vizat degajarea drumului de arborii căzuți pe partea carosabilă, cât și lucrări de întreținere și reabilitare a parapeților de protecție, rigolelor pentru scurgerea apei pluviale, precum și refacerea elementelor de semnalizare verticală afectate.

De asemenea, reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul IPJ Dâmbovița și ai Poliției Sinaia, din cadrul IPJ Prahova au efectuat, împreună cu personalul Direcției Generale Infrastructură Locală a Consiliului Județean Dâmbovița, verificări pe traseu și au concluzionat că drumul întrunește în prezent condițiile specifice necesare pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!