Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Centura oraşului Găeşti se regăseşte între amendamentele USR la Legea Bugetului pentru 2019!

Publicat

pe

Deputat Dumitru Lupescu - preşedinte USR Dâmboviţa

Proiectul care vizează realizarea unei centuri ocolitoare a oraşului Găeşti ar putea fi finanţat cu 42.840.000 de lei, dacă va fi adoptat amendamentul la Legea Bugetului pentru 2019, propus de USR, la iniţiativa deputatului de Dâmboviţa Dumitru Lupescu.

Suma este cea prevăzută în HG nr. 157/2011, pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Varianta de ocolire Găeşti” şi ar putea fi luată, potrivit USR, de la Autoritatea Electorală Permanentă, capitolul „Alte servicii publice generale”.

Reamintim faptul că, anul trecut, deputatul USR de Dâmboviţa Dumitru Lupescu a abordat subiectul „Centura oraşului Găeşti” în demersurile sale parlamentare, punctând, de fiecare dată, că proiectul este nominalizat în Masterplanul de transport al României, însă investiţia este ratată în fiecare an, din 2011 încoace.

De reţinut că USR a depus, ieri – 11 februarie, peste 200 de amendamente la Legea Bugetului, axându-se în principale pe transporturi, educaţie, continuarea luptei împotriva corupţiei, rezolvarea problemelor din penitenciare şi creşterea alocării pentru centrele de in formare şi suport pentru românii din Diaspora.

Votul final pe Legea Bugetului pentru 2019 se va da vineri, 15 februarie.

ACTUALITATE

Nu rata petrecerea de Dragobete organizată la Royal Residence Târgovişte!

Publicat

pe

de

Mai sunt doar câteva zile până ce românii vor celebra, în stil tradiţional, iubirea. Pregăteşte-te, aşadar, să-i oferi persoanei dragi, o seară de neuitat pe 24 februarie, la Restaurantul Royal Residence Târgovişte, unde va poposi renumitul „Taraf de fete”.

Organizatorii promit numeroase surprize muzicale, coregrafice şi culinare. rezervările se pot face la numărul de telefon 0732.969.408 sau direct la Restaurant „Royal Residence”, pe strada Gării din municipiul Târgovişte.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgovişte şi Complexul Muzeal Curtea Domnească se promovează la Târgul de Turism

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Consilierii locali târgovişteni au aprobat participarea administraţiei locale la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, care va avea loc în perioada 21 – 24 februarie la Romexpo Bucureşti. Pentru această acţiune, ce are ca scop creşterea vizibilităţii oraşului ca destinaţie turistică, a fost alocată suma de 11.243 lei.

În cadrul celui mai mare eveniment expoziţional de profil din ţară, va exista şi un stand al Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Vizitatorii vor putea astfel să afle informaţii despre toate muzeele şi casele memoriale aflate în administrarea Complexului, precum şi despre Peştera Ialomiţei din Munţii Bucegi.

În luna mai, echipa de la Curtea Domnească din Târgovişte va fi prezentă şi la „Târgul european al castelelor”, organizat de Primăria Hunedoara şi Castelul Corvinilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!