Connect with us

ACTUALITATE

Centura oraşului Găeşti se regăseşte între amendamentele USR la Legea Bugetului pentru 2019!

Publicat

pe

Deputat Dumitru Lupescu - preşedinte USR Dâmboviţa

Proiectul care vizează realizarea unei centuri ocolitoare a oraşului Găeşti ar putea fi finanţat cu 42.840.000 de lei, dacă va fi adoptat amendamentul la Legea Bugetului pentru 2019, propus de USR, la iniţiativa deputatului de Dâmboviţa Dumitru Lupescu.

Suma este cea prevăzută în HG nr. 157/2011, pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Varianta de ocolire Găeşti” şi ar putea fi luată, potrivit USR, de la Autoritatea Electorală Permanentă, capitolul „Alte servicii publice generale”.

Reamintim faptul că, anul trecut, deputatul USR de Dâmboviţa Dumitru Lupescu a abordat subiectul „Centura oraşului Găeşti” în demersurile sale parlamentare, punctând, de fiecare dată, că proiectul este nominalizat în Masterplanul de transport al României, însă investiţia este ratată în fiecare an, din 2011 încoace.

De reţinut că USR a depus, ieri – 11 februarie, peste 200 de amendamente la Legea Bugetului, axându-se în principale pe transporturi, educaţie, continuarea luptei împotriva corupţiei, rezolvarea problemelor din penitenciare şi creşterea alocării pentru centrele de in formare şi suport pentru românii din Diaspora.

Votul final pe Legea Bugetului pentru 2019 se va da vineri, 15 februarie.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT