Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Transportorul blindat de la Automecanica Moreni rămâne o himeră?!

Publicat

pe

Georgică Dumitru, coordonator Pro România Dâmboviţa şi fost deputat în Parlamentul României, trage un semnal de alarmă vizavi de bugetul alocat Ministerului Apărării. Politicianul îi critică pe guvernanţi, pentru faptul că nu au alocat acestui minister 2% din PIB, încălcându-şi angajamentul asumat.

Georgică Dumitru, care a vorbit, în nenumărate rânduri, despre situaţia grea în care se află industria de apărare, în special capacităţile de producţie din judeţul Dâmboviţa, solicită factorilor responsabili să se implice pentru punerea în valoare a unităţilor militare de producţie din România.

„Avem şi noi o dorinţă, pe care am exprimat-o mai demult, vizavi de faptul că, la Automecanica Moreni, putem construi transportorul blindat românesc. Cred că, şi anul acesta, mult trâmbiţatul contract de asociere între Automecanica şi compania străină va fi o himeră.

Ne tot uităm cum banii se duc în altă parte, iar personalul specializat din industria de apărare şomează şi nu poate sprijini în nici un fel Armata Română şi nici să aducă bunăstare în economia naţională”, a spus Georgică Dumitru.

ACTUALITATE

Nu rata petrecerea de Dragobete organizată la Royal Residence Târgovişte!

Publicat

pe

de

Mai sunt doar câteva zile până ce românii vor celebra, în stil tradiţional, iubirea. Pregăteşte-te, aşadar, să-i oferi persoanei dragi, o seară de neuitat pe 24 februarie, la Restaurantul Royal Residence Târgovişte, unde va poposi renumitul „Taraf de fete”.

Organizatorii promit numeroase surprize muzicale, coregrafice şi culinare. rezervările se pot face la numărul de telefon 0732.969.408 sau direct la Restaurant „Royal Residence”, pe strada Gării din municipiul Târgovişte.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgovişte şi Complexul Muzeal Curtea Domnească se promovează la Târgul de Turism

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Consilierii locali târgovişteni au aprobat participarea administraţiei locale la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, care va avea loc în perioada 21 – 24 februarie la Romexpo Bucureşti. Pentru această acţiune, ce are ca scop creşterea vizibilităţii oraşului ca destinaţie turistică, a fost alocată suma de 11.243 lei.

În cadrul celui mai mare eveniment expoziţional de profil din ţară, va exista şi un stand al Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Vizitatorii vor putea astfel să afle informaţii despre toate muzeele şi casele memoriale aflate în administrarea Complexului, precum şi despre Peştera Ialomiţei din Munţii Bucegi.

În luna mai, echipa de la Curtea Domnească din Târgovişte va fi prezentă şi la „Târgul european al castelelor”, organizat de Primăria Hunedoara şi Castelul Corvinilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!