Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Training gratuit pentru profesorii de liceu. Detalii aici!

Publicat

pe

Profesorii de liceu specializați în discipline cu profil socio-uman (Sociologie, Psihologie, Economie, Logică și Argumentare, Filosofie, Educație Civică) pot aplica pentru a participa la un atelier intensiv de formare în utilizarea filmului documentar. Trainingul va avea loc în perioada 7-10 martie 2019, în zona Braşov-Sinaia.

Înscrierile se fac pe baza unui CV, pe care aplicanții sunt invitați să îl trimită la adresa de e-mail oana.ghera@gmail.com, dar și pe baza unui chestionar, care poate fi accesat pe site-ul scoala.oneworld.ro. Vor fi selectaţi 20 de profesori.

Data-limită pentru înscrieri: 21 februarie. Cazarea și masa vor fi asigurate de către organizatori, iar costurile aferente transportului vor fi suportate de către participanți.

Atelierul este organizat de Asociația One World România şi își propune să familiarizeze profesorii cu filmul documentar și de a le oferi acestora un instrument educațional interactiv care vine în completarea materiei școlare. La final, se vor acorda diplome de participare profesorilor, dar și acces la videoteca One World Romania la Școală, care conține peste 20 de titluri de documentare.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Termen pentru stingerea litigiului pe cale amiabilă în procesul Volintiru-Plumb

Publicat

pe

de

Nou termen de judecată în dosarul Mihai Volintiru (fost lider PNL Dâmboviţa) – Răzvan Plumb (fiul cel mic al europarlamentarei Rovana Plumb).

Potrivit datelor publicate pe portalul instanţelor, procesul având ca obiect al cauzei „pretenţii”, aflat pe rolul Judecătoriei Sector 2 Bucureşti, a fost amânat până în data de 4 februarie 2020, ora 10:00, pentru „stingerea litigiului pe cale amiabilă”.

Potrivit surselor noastre Volintiru l-ar fi chemat în judecată pe băiatul Rovanei Plumb pentru o datorie neonorată. Reamintim că Mihai Volintiru este finul Rovanei Plumb.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT