Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Fonduri europene pentru primul tronson al liniei de metrou spre Aeroportul Otopeni

Publicat

pe

Corina Creţu - comisarul european pentru politică regională

Comisarul european Corina Creţu a aprobat, săptămâna aceasta, alocarea a peste 517 milioane de euro pentru construcţia liniei de metrou 6, secţiunea 1 Mai – Tokyo, lucrările fiind programate să înceapă în a doua parte a acestui an – informează Centrul Europe Direct Târgovişte.

Cofinanţarea europeană acoperă 6 din cei 14 kilometri cât urmează să aibă la final magistrala de metrou M6 (Gara de Nord – Aeroport Henri Coandă Otopeni) din București. Secţiunea a cărei construcţie debutează anul acesta prevede șase stații de metrou subterane între zona 1 Mai și complexul comercial Băneasa – acolo unde urmează să fie amplasată stația Tokyo, precum și achiziționarea a douăsprezece garnituri de metrou, fiecare cu câte șase vagoane.

„Sper ca până în 2023, care este termenul prevăzut pentru implementarea proiectului pe care l-am aprobat, autoritățile române să găsească soluții pentru finalizarea magistralei M6, astfel încât să se poată circula pe noua linie de metrou de la 1 Mai până la Aeroportul Internațional Otopeni”, a declarat comisarul european pentru politica regională Corina Crețu.

ACTUALITATE

Anunț CNAIR solicitare aviz de mediu pentru modernizare DN 72A, de la KM 5+370 la KM 11+000

Publicat

pe

de

Subscrisa C.N.A.I.R. S.A. – DIRECȚIA REGIONALĂ DE DRUMURI ȘI PODURI BUCUREȘTI, cu sediul în BUCUREȘTI, sector 6, Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 401A, titular al planului / PUZ – „MODERNIZARE DN 72A de la KM 5+370 la KM 11+000”, pentru imobilul situat in Cartier PRISEACA – TÂRGOVIȘTE și comuna DRAGOMIREȘTI, Județul DÂMBOVIȚA, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru planul / programul menţionat şi declanşarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului / programului poate fi consultată la sediul APM Dâmbovița, Calea Ialomitei, nr.1, Municipiul Targoviste, judeţul Dâmbovița, de luni până joi între orele 09:00 – 14:00, vineri între orele 09:00 – 12:00.

Observaţii / comentarii şi sugestii se primesc în scris la sediul APM Dâmbovița, în termen de 15 zile de la data publicării anunţului.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț important pentru locuitorii comunei Comișani

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Având în vedere faptul că se apropie finalul perioadei de verificare a corectitudinii cadastrului general (19 decembrie 2020), vă informăm că puteți efectua această operațiune și în zilele de sâmbătă – 28 noiembrie, luni – 30 noiembrie și marți – 1 decembrie, zile care în mod normal sunt libere. În acest sens, sunteți așteptați la Căminul Cultural Comișani, între orele 09:00-15:00, având asupra dumneavoastră, pentru confruntare, actele de proprietate.

Primar,

Ion Bătrânu

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!