Connect with us

Dâmboviţa

Bugetul PSD-ALDE pentru 2019 nu clădeşte nimic!

Publicat

pe

Virgil Guran - preşedinte PNL Dâmboviţa

Liderii PNL Dâmboviţa consideră că singurul beneficiu al bugetului din acest an este majorarea alocaţiilor pentru copii, de la 200 la 300 lei – pentru copiii mai mici de 2 ani şi de la 84 la 150 lei – pentru cei cu vârsta între 2 şi 18 ani, majorare impusă de parlamentarii liberali. În rest, bugetul PSD-ALDE pentru 2019 este unul care nu clădeşte nimic: niciun spital şi niciun tronson de autostradă important!

„Bugetul PSD–ALDE se bazează pe o creștere economică nerealistă de 5,5% în condițiile în care anul trecut au prognozat o creștere de 6,1% și au încheiat 2018 cu 4,1%, iar pentru 2019 Comisia Europeană estimează 3,8%.

Bugetul PSD–ALDE pe 2019 este un buget care nu clădește nimic: niciun spital și nici un tronson de autostradă important.

Guvernul PSD–ALDE taie prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat pensiile românilor, împiedicând creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie cu 9% și având creșterea pensiilor pentru data de 1 septembrie, cu o creștere de 15%”, se arată într-un comunicat remis de PNL Dâmboviţa.

Astăzi – 22 februarie 2019, preşedintele Klaus Iohannis a invocat neconstituţionalitatea Legii bugetului de stat pe anul 2019 şi a trimis-o la Curtea Constituţională. Sesizarea şefului statului va fi luată în discuţie tocmai în data de 6 martie.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT