Conectați-vă cu noi

Argeș

Amendamentele USR pentru judeţul Argeş, respinse de parlamentarii PSD-ALDE!

Publicat

pe

Ionuţ Moşteanu - deputat USR de Argeş (Sursa foto: Facebook / Ionuţ Moşteanu)

Majoritatea parlamentară PSD-ALDE are nevoie doar de voturi de la argeşeni, nu şi de creştere economică şi ridicarea nivelului de trai! Este reacţia deputatului USR Ionuţ Moşteanu, după ce toate cele cinci amendamente pe care le-a avut la Legea bugetului pentru 2019 au fost respinse. Moşneanu spune că era vorba de bani puţini, dar cu care s-ar fi demarat proiecte importante pentru judeţul Argeş.

1. Amendament pentru demararea refacerii drumului 67B Pitești – Moșoaia – Poiana Lacului – Vedea – Drăgășani – Scoarța.
„Au pus 4 milioane de lei – MAI NIMIC pentru 188 km cât are tot tronsonul. Pentru al treilea an la rând, am cerut 45 milioane de lei ca să înceapă o dată de undeva”.

2. Amendament pentru modernizarea Transfăgărășanului.
„Anul trecut nu s-a prezentat nimeni la licitația pentru studiu de fezabilitate pentru că erau prea puțini bani. Am cerut suplimentarea cu 4 milioane de lei”.

3. Amendament pentru demararea refacerii DN 73C, Câmpulung Muscel – Curtea de Argeș.
„E o bătaie de joc ceea ce se întâmplă cu acest drum de ani de zile. Am cerut 5 milioane de lei ca să se poată licita studiul”.

4. Amendament pentru studiul de fezabilitate pentru Domeniul Schiabil Făgăraș.
„PSD-ul l-a prins în 2017 ca proiect prioritar de interes național și acum nu mai face nici un pas”.

5. Amendament pentru studiul de fezabilitate „Schi în România – Albeștii de Muscel”, proiect de interes local în master planul de turism.

„Pentru toate am indicat sursa de finanțare – diminuarea proporțională a finanțării partidelor politice. Era vorba de bani puțini care ar fi demarat proiecte importante pentru argeșeni. Din păcate toate au fost respinse de majoritatea parlamentară PSD-ALDE. Ei au nevoie de la argeșeni doar de voturi, nu și de creșterea economică și a nivelului de trai! O să insist în fiecare an. Argeșul merită mai mult!”, explică deputatul Ionuţ Moşteanu – deputat USR de Argeş.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Caii de serviciu ai jandarmilor vor fi prezentaţi publicului din Piteşti

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Libertatea)

Miercuri – 27 martie 2019, vor debuta în judeţul Argeş activităţile prilejuite de sărbătorirea „Zilei Jandarmeriei Române”, marcată în fiecare an în data de 3 aprilie. Începând cu ora 11:00, cetăţenii pot vizita sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, situat în Piteşti, str. Smeurei, nr. 21. Militarii au pregătit pentru oaspeţii lor exerciţii demonstrative în care sunt implicaţi şi câinii de serviciu.

În continuare, joi – 28 martie, tot de la ora 11:00 va avea loc Cupa Presei la Tir ediţia 2019, în Poligonul Poliţiei din comuna Budeasa, activitate informală care este dedicată reprezentanţilor mass-media.

În ziua de 30 martie, de la ora 12:00, IJJ Argeş va organiza un punct de informare la Vivo Mall din municipiul Piteşti. Vor fi expuse materiale aflate în dotarea jandarmilor care sunt folosite în misiuni, dar vor fi informaţi şi despre oferta educaţională din anul 2019.

Punctul culminant al activităţilor dedicate Zilei Jandarmeriei Române va fi miercuri, 3 aprilie, de la ora 11:00, în Piaţa Vasile Milea din municipiul Piteşti, se va organiza un ceremonial militar specific. Participanţii vor putea să vadă materialele şi tehnica folosite de jandarmi, inclusiv cele de la posturile montane, dar şi autovehiculele de serviciu.

La aceste activităţi vor fi prezenţi câinii de serviciu şi, în premieră, caii de serviciu folosiţi în misiuni de ordine publică în capitala ţării, iar exerciţiile acestora constituie mereu un punct de atracţie pentru vizitatorii de toate vârstele.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sala de spectacole „Lumina” va fi redată argeşenilor în luna aprilie

Publicat

pe

Centrul Cultural Judeţean Argeş va reda publicului, la jumătatea lunii aprilie, încă un edificiu cu mare însemnătate pentru viaţa artistică locală, abandonat după 1989: Sala „Lumina”. Lucrările de reparații și modernizare sunt în faza de finalizare. Reamintim că instituţia a reabilitat şi grădina de vară din centrul municipiului Piteşti.

„Având avantajul propriei săli de spectacole, Centrul Cultural Județean Argeș va pune în scenă nu mai puțin de opt premiere, spectacole cu caracter inovativ și care ne dorim să fie apreciate de publicul cunoscător și captivante pentru cel tânăr.

Fanfara «Argeșul» (o premieră), Secția «Doina Argeșului» (două premiere), Secția «Divertisment» (patru premiere) și Corul «Ars Nova» (o premieră) vor veni anul acesta în fața publicului cu interpretări inedite și cu multe surprize”, se arată într-un comunicat remis de Centrul Cultural Judeţean Argeş.

Spectacolul extraordinar de inaugurare a Sălii „Lumina” se va intitula „Spune, Argeșule, Spune!”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!