Conectați-vă cu noi

Argeș

Amendamentele USR pentru judeţul Argeş, respinse de parlamentarii PSD-ALDE!

Publicat

pe

Ionuţ Moşteanu - deputat USR de Argeş (Sursa foto: Facebook / Ionuţ Moşteanu)

Majoritatea parlamentară PSD-ALDE are nevoie doar de voturi de la argeşeni, nu şi de creştere economică şi ridicarea nivelului de trai! Este reacţia deputatului USR Ionuţ Moşteanu, după ce toate cele cinci amendamente pe care le-a avut la Legea bugetului pentru 2019 au fost respinse. Moşneanu spune că era vorba de bani puţini, dar cu care s-ar fi demarat proiecte importante pentru judeţul Argeş.

1. Amendament pentru demararea refacerii drumului 67B Pitești – Moșoaia – Poiana Lacului – Vedea – Drăgășani – Scoarța.
„Au pus 4 milioane de lei – MAI NIMIC pentru 188 km cât are tot tronsonul. Pentru al treilea an la rând, am cerut 45 milioane de lei ca să înceapă o dată de undeva”.

2. Amendament pentru modernizarea Transfăgărășanului.
„Anul trecut nu s-a prezentat nimeni la licitația pentru studiu de fezabilitate pentru că erau prea puțini bani. Am cerut suplimentarea cu 4 milioane de lei”.

3. Amendament pentru demararea refacerii DN 73C, Câmpulung Muscel – Curtea de Argeș.
„E o bătaie de joc ceea ce se întâmplă cu acest drum de ani de zile. Am cerut 5 milioane de lei ca să se poată licita studiul”.

4. Amendament pentru studiul de fezabilitate pentru Domeniul Schiabil Făgăraș.
„PSD-ul l-a prins în 2017 ca proiect prioritar de interes național și acum nu mai face nici un pas”.

5. Amendament pentru studiul de fezabilitate „Schi în România – Albeștii de Muscel”, proiect de interes local în master planul de turism.

„Pentru toate am indicat sursa de finanțare – diminuarea proporțională a finanțării partidelor politice. Era vorba de bani puțini care ar fi demarat proiecte importante pentru argeșeni. Din păcate toate au fost respinse de majoritatea parlamentară PSD-ALDE. Ei au nevoie de la argeșeni doar de voturi, nu și de creșterea economică și a nivelului de trai! O să insist în fiecare an. Argeșul merită mai mult!”, explică deputatul Ionuţ Moşteanu – deputat USR de Argeş.

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT