Connect with us

ACTUALITATE

Noua platformă lansată de BestAutoVest vizează un domeniu important!

Publicat

pe

Recent, echipa Best Auto Vest, având o experienţă de 17 ani în spate, a lansat o nouă platforma web, dedicată cumpărăturilor online în domeniul pieselor auto, accesoriilor sau altor componente pentru autovehicule.

Ofertă bogată în domeniul pieselor auto, cu o actualitate de stoc în timp real, care le va permite clientilor să comande componente auto, cu o livrare rapidă de la 24 ore, până la 48 ore, dacă produsul este în stocul magazinului online de piese auto şi accesorii.

Platforma a fost lansată pentru utilizatorii din România, dar este disponibilă şi pentru comenzi internaţionale. Această platformă web foloseşte o interfaţă rapidă şi intuitivă, care se redimensionează în funcţie de dispozitivul folosit, mobile/desktop.

Noua interfata de introducere de date ce rulează în HTML5, care îşi păstrează caracteristicile şi funcţionalităţile aplicaţiilor desktop, însă cu focus pe ergonomia operării.

O altă caracteristică importanta a magazinului online de piese auto RapidAuto.ro este faptul ca baza de date se poate incarca si dezvolta in Cloud sau pe serverul propriu, iar operatiunile companiei sa ruleze prin HTML5, pentru a avea o flexibilitate mai mare a timpilor de operare.

In plus, ofera un grad mai ridicat de securitate a informatiei, asigurat de mecanisme de criptare avansate si de drepturile de conectare la server , astfel comenzile dumneavoastră vor fi in siguranta.

Rapid Auto este un magazin online specializat in domeniul pieselor auto, bazat pe un concept propriu, care functioneaza 100% online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android).

Solutia platformei rapidauto.ro este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor clientilor, prin standardizarea proceselor de calitate, astfel RapidAuto nu doar ambaleaza si expediaza comenzile clientilor, ci ofera si suport profesionist in domeniul auto.

Consultatii echipei RapidAuto va ofera suport online sau telefonic (Telefon Call Center 0377101558) de Luni pana Vineri intre orele 8:00-19:00 si la fiecare comanda puteti sa adaugati seria de caroserie (sasiu) a masinii dumneavoastră asa incat toate comenzile sunt verificate de catre echipa RapidAuto, daca produsele comandate sunt compatibile autoturismului dumneavoastră.

În Romania, exista in momentul de fata mai multi furnizori de piese auto sau alte componente pentru automobile, accesorii etc., asadar aveti posibilitatea de a alege.

Pentru servicii de consultanta auto inteligente și personalizate apelati mereu la promptitudinea și profesionalismul rapidauto.ro! (P)

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

IMM-urile vor beneficia de compensarea energiei electrice și a gazelor naturale

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmbovița Radu Popa îi anunță, într-o postare pe pagina sa de Facebook, pe reprezentanții Întreprinderilor Mici și Mijlocii că, începând de astăzi -28 noiembrie, pot depune cereri pentru compensarea consumului de energie electrică și gaze naturale.

Mai precizează parlamentarul, membru în Comisia pentru Industrii a Camerei Deputaților, că este absolut obligatoriu ca IMM-urile să adreseze solicitări în acest sens furnizorilor de energie electrică sau gaze naturale. În caz contrar, nu vor putea beneficia de măsurile compensatorii.

Pentru perioada noiembrie 2021 – martie 2022, se compensează următoarele cantități de energie electrică și gaze naturale: 300 kwh/lună – 1500 kWh energie electrică și echivalentul în kWh a 1000 mc de gaze naturale.

„Plafonarea prețurilor se va aplica la toți consumatorii casnici, spitale publice și private definite conform Legii nr. 95/2006, unităţi de învăţământ publice și private definite conform Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, creșe, organizaţii neguvernamentale, unitățile de cult astfel cum sunt reglementate de Legea nr. 489/2006 și furnizori publici şi privaţi de servicii sociale prevăzute în Nomenclatorul serviciilor sociale.

Pe lângă prețul plafonat, aproximativ 70% dintre consumatorii casnici vor beneficia și de schema de compensare, pentru lunile noiembrie 2021 – martie 2022. Aici va fi luat un preţ de referinţă de 0,68 lei/kwh la energie electrică, respectiv un preţ de referinţă al gazului natural de 125 lei/Mwh. Mai trebuie reținut faptul că se acceptă o abatere în favoarea beneficiarului compensaţiei de maximum 10%”, a precizat deputatul PSD Radu Popa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ministrul de Interne l-a demis pe șeful Poliției Rutiere Giurgiu după scandalul „porcul de Crăciun”

Publicat

pe

Lucian Bode - ministrul de Interne (Foto: Inquam Photos / George Călin)

Șeful Poliției Rutiere Giurgiu a fost demis din funcție, iar un ofițer și cinci subofițeri din subordinea acestuia vor fi cercetați disciplinar după scandalul „porcul de Crăciun”, iscat ca urmare a unei glume pe care un polițist a luat-o de bună și a înaintat raport către comandant, să i se repartizeze un porc de Crăciun.

Decizia a fost luat de ministrul de Interne, Lucian Bode, care a declarat că „este nedrept pentru zecile de mii de polițiști care sunt zi de zi la datorie să fie subiect de glume pe seama unor nefericiți de la Serviciul Rutier Giurgiu”.

„Până o zbura porcul, am decis să-i zbor eu pe câțiva din funcție. Am decis încetarea împuternicirii șefului Serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu, începând cu data de 26 noiembrie, și am decis declanșarea cercetării prealabile în conformitate cu statutul polițistului față de un ofițer și 5 agenți de poliție pentru a stabili existența sau inexistența unor abateri disciplinare”, a mai spus ministrul de Interne.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT