Connect with us

ACTUALITATE

Noua platformă lansată de BestAutoVest vizează un domeniu important!

Publicat

pe

Recent, echipa Best Auto Vest, având o experienţă de 17 ani în spate, a lansat o nouă platforma web, dedicată cumpărăturilor online în domeniul pieselor auto, accesoriilor sau altor componente pentru autovehicule.

Ofertă bogată în domeniul pieselor auto, cu o actualitate de stoc în timp real, care le va permite clientilor să comande componente auto, cu o livrare rapidă de la 24 ore, până la 48 ore, dacă produsul este în stocul magazinului online de piese auto şi accesorii.

Platforma a fost lansată pentru utilizatorii din România, dar este disponibilă şi pentru comenzi internaţionale. Această platformă web foloseşte o interfaţă rapidă şi intuitivă, care se redimensionează în funcţie de dispozitivul folosit, mobile/desktop.

Noua interfata de introducere de date ce rulează în HTML5, care îşi păstrează caracteristicile şi funcţionalităţile aplicaţiilor desktop, însă cu focus pe ergonomia operării.

O altă caracteristică importanta a magazinului online de piese auto RapidAuto.ro este faptul ca baza de date se poate incarca si dezvolta in Cloud sau pe serverul propriu, iar operatiunile companiei sa ruleze prin HTML5, pentru a avea o flexibilitate mai mare a timpilor de operare.

In plus, ofera un grad mai ridicat de securitate a informatiei, asigurat de mecanisme de criptare avansate si de drepturile de conectare la server , astfel comenzile dumneavoastră vor fi in siguranta.

Rapid Auto este un magazin online specializat in domeniul pieselor auto, bazat pe un concept propriu, care functioneaza 100% online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android).

Solutia platformei rapidauto.ro este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor clientilor, prin standardizarea proceselor de calitate, astfel RapidAuto nu doar ambaleaza si expediaza comenzile clientilor, ci ofera si suport profesionist in domeniul auto.

Consultatii echipei RapidAuto va ofera suport online sau telefonic (Telefon Call Center 0377101558) de Luni pana Vineri intre orele 8:00-19:00 si la fiecare comanda puteti sa adaugati seria de caroserie (sasiu) a masinii dumneavoastră asa incat toate comenzile sunt verificate de catre echipa RapidAuto, daca produsele comandate sunt compatibile autoturismului dumneavoastră.

În Romania, exista in momentul de fata mai multi furnizori de piese auto sau alte componente pentru automobile, accesorii etc., asadar aveti posibilitatea de a alege.

Pentru servicii de consultanta auto inteligente și personalizate apelati mereu la promptitudinea și profesionalismul rapidauto.ro! (P)

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Muzeu interactiv dedicat educației pentru mediu și schimbărilor climatice. Se vizitează gratuit

Publicat

pe

Asociația Act for Tomorrow și compania NEPI Rockcastle au lansat, ieri – 2 februarie 2023, primul muzeu interactiv dedicat educației pentru mediu și schimbărilor climatice. Acesta este găzduit de Mega Mall București, la nivelul 2 (intrarea principală) până în data de 31 martie și poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00-22:00, gratuit.

„Muzeul se întinde pe o suprafață de 100 mp și este structurat în mai multe secțiuni tematice: schimbări climatice, păduri și biodiversitate, universul acvatic și plastisfera, resursele Planetei și gestionarea deșeurilor. Prin activități practice și expoziții interactive, muzeul își propune să crească gradul de conștientizare asupra fenomenului schimbărilor climatice, al efectelor negative pe care obiceiurile oamenilor le au asupra mediului, dar și asupra florei și faunei reprezentative pentru țara noastră, care necesită acțiuni de conservare și protecție. Totodată, vizitatorii vor dobândi cunoștințe esențiale cu privire la deșeurile care ne pun în pericol ecosistemele – atât terestre, cât și acvatice – și acțiunile pe care le putem lua la nivel individual pentru a ne reduce impactul asupra mediului.

Muzeul se adresează în principal elevilor, dar și părinților, profesorilor și tinerilor studenți și cuprinde numeroase instalații interactive cu rol educațional, prin care aceștia sunt invitați să descopere, într-un mod inedit, informații care îi vor ajuta să devină cetățeni mai responsabili față de natură. Pe lângă scopul educativ, inițiativa urmărește să inspire noile generații să acționeze, oferindu-le o bază de cunoștințe despre schimbările mici, dar semnificative, pe care le pot face în viața de zi cu zi, pentru a avea un impact pozitiv asupra mediului”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

GAL Dealurile Sultanului: Apel de selecție M1/6A, varianta simplificată

Publicat

pe

de

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M1/6A -1/23-03.02.2023
Data publicării: 03.02.2023

Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Sultanului anunță lansarea unei noi sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura M1/6A – ” Susținerea investițiilor în infrastructura de turism și încurajarea activităților turistice”, fonduri FEADR.

I. Data lansării apelului de selecție: 03.02.2023
II. Data limită de depunere a proiectelor: 13.02.2023
III. Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele: Depunerea proiectelor se va face la sediul Grupului de Acțiune Locală Dealurile Sultanului din comuna Vișinești, sat Vișinești, nr. 77, de luni până vineri, în intervalul orar 09,00 – 16,00.
IV. Beneficiari eligibili:
– Micro‐întreprinderi şi întreprinderi neagricole mici existente sau nou‐înfiinţate (start‐ups) din teritoriul GAL Dealurile Sultanului;
– Fermieri sau membrii unor gospodării agricole (autorizaţi cu statut minim pe PFA) care îşi diversifică activitatea de bază agricolă prin dezvoltarea unei activităţi neagricole agroturistice în teritoriul GAL Dealurile Sultanului în cadrul întreprinderii deja existente, încadrabile în micro‐întreprinderi şi întreprinderi mici, cu excepţia persoanelor fizice neautorizate.
V. Fondul disponibil – alocat pentru această sesiune:
– Fondul disponibil pentru această sesiune de cerere de proiecte este de 100.000 euro, FEADR
– Suma maximă nerambursabilă ce poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este 100.000 euro
– Pentru proiectele care se supun ajutorului de minimis, contractarea se va efectua până la data de 31.12.2023.
– Termenul de finalizare a proiectelor ( inclusiv efectuarea ultimei plăți) – 31.12.2025
VI. Datele de contact ale GAL unde solicitanții pot obține informații detaliate:
Pentru o obține informații detaliate ne puteți contacta de luni până vineri, de la 8,30-16,30, la sediul GAL Dealurile Sultanului din Comuna Vișinești, nr. 77, județul Dâmbovița sau prin telefon la 0245.662.654/0787.508.655 sau prin e-mail la office@gal-dealurilesultanului.ro
VII. Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului elaborate de GAL Dealurile Sultanului și pot fi descărcate de pe pagina de internet a GAL Dealurile Sultanului www.gal-dealurilesultanului.ro
VIII. La sediul GAL Dealurile Sultanului este disponibilă versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii M1/6A.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats