Connect with us

Dâmboviţa

Pro România mizează pe patru reprezentanţi în Parlamentul European!

Publicat

pe

Pro România Dâmboviţa îşi adună apele! După cum a precizat Cătălin Olteanu, purtătorul de cuvânt al organizaţiei în conferinţa de presă de astăzi, în Dâmboviţa, sunt puţine localităţile unde nu au fost realizate structuri ale partidului.

A spus Olteanu că spre ProRomânia s-au îndreptat, în ultimul timp, oameni noi, care nu au mai făcut niciodată politică, dar şi foarte mulţi foşti membri ai PSD, dezamăgiţi de prestaţia liderului Liviu Dragnea.

Până la alegerile europarlamentare din mai 2019, filiala Pro România Dâmboviţa vrea să aibă organizaţii în toate aşezările din judeţ. A mai precizat Cătălin Olteanu că spre Pro România s-au îndreptat şi mulţi tineri. În aceste condiţii, liderii filialei sunt convinşi că, în scurt timp, organizaţia de tineret a Pro România Dâmboviţa va deveni una dintre cele mai mari din ţară.

Olteanu este optimist şi în ceea ce priveşte rezultatele pe care le vor obţine la europarlamentare. Purtătorul de cuvânt al Pro România Dâmboviţa preconizează că formaţiunea condusă de Victor Ponta va avea patru reprezentanţi în Parlamentul European.

Dâmboviţa

S-a făcut dreptate după 10 ani! Tâlharii de la Mătăsaru au ajuns după gratii

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Cinci bărbați din Mătăsaru, județul Dâmbovița, cu vârste între 30 și 37 de ani, au ajuns astăzi după gratii, la 10 ani de la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, urmată de moartea uneia dintre victime.

În anul 2011, aceștia au bătut cu bestialitate și au jefuit trei ciobani din Argeș, care se deplasau cu oile către stână. Una dintre victime a decedat la puțin timp după ce a fost dus la spital.

Cei cinci agresori și de executat între 6 ani și 8 luni și 8 ani de închisoare. Bărbații au fost duși la Penitenciarul Mărgineni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Patru candidați pentru șefia CJAS Dâmbovița

Publicat

pe

Astăzi – 6 mai 2021, s-a dat startul la schimbarea, prin concurs, a managerilor Caselor Județene de Asigurări de Sănătate. Din cei 60 de candidați admiși după selecția dosarelor, doar 33 au intrat în examen, de la ora 10:00. Acesta s-a desfășurat în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență din București.

Sunt județe unde au fost înscriși mai mulți candidați pentru postul de director CJAS. Dâmbovița reprezintă o surpriză în acest sens, fiind reprezentată la această primă etapă a concursului de patru candidați. După testul scris, în termen de patru zile lucrătoare, concurenții vor susține la sediul CNAS un interviu. Președintele acestei instituții, Adrian Gheorghe, ne asigură că a fost organizat un concurs transparent, fără discriminare pe criterii politice sau de altă natură.

Conducerea CNAS susține că vor fi promovați doar acei candidați care au abilități de planificare, organizare, coordonare și control.

În Dâmbovița, la concurs s-au înscris: Cristina Sima – fost șef Compartiment juridic și patrimoniu în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Niculina Sandu – fost manager general CJAS Dâmbovița, Liliana Temergan – angajat CJAS Dâmbovița și Zamfira Ana Maria Dragotă – farmacistă, fiica patronului de la Popasul turistic Șipot din Moroeni, membră în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT