Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Liderii Pro România Dâmboviţa, dialog constructiv cu sindicatele!

Publicat

pe

Reprezentanţii Organizaţiei Pro România Dâmboviţa – senatorul Adrian Ţuţuianu, deputata Oana Vlăducă şi coordonatorul filialei, fostul deputat Georgică Dumitru – s-au întâlnit, astăzi – 1 martie 2019, cu liderii Uniunii Sindicale Teritoriale Dâmboviţa, structură afiliată Confederaţiei Naţionale „Cartel Alfa”.

„Discuția a privit subiecte naționale de interes economic și social, problemele industriei naționale de apărare care afectează în mod direct societățile de profil din județul Dâmbovița, precum și situația politică națională, evenimentele electorale din anii 2019 și 2020, respectiv modul cum vor afecta acestea deciziile executive în plan economic.

Pro România își reafirmă profilul de partid de centru-stânga, iar sindicatele reprezintă un partener privilegiat de dialog, important în construcția programului politic și de guvernare”, se arată într-un comunicat de presă remis de Organizaţia Pro România Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!