Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Liderii Pro România Dâmboviţa, dialog constructiv cu sindicatele!

Publicat

pe

Reprezentanţii Organizaţiei Pro România Dâmboviţa – senatorul Adrian Ţuţuianu, deputata Oana Vlăducă şi coordonatorul filialei, fostul deputat Georgică Dumitru – s-au întâlnit, astăzi – 1 martie 2019, cu liderii Uniunii Sindicale Teritoriale Dâmboviţa, structură afiliată Confederaţiei Naţionale „Cartel Alfa”.

„Discuția a privit subiecte naționale de interes economic și social, problemele industriei naționale de apărare care afectează în mod direct societățile de profil din județul Dâmbovița, precum și situația politică națională, evenimentele electorale din anii 2019 și 2020, respectiv modul cum vor afecta acestea deciziile executive în plan economic.

Pro România își reafirmă profilul de partid de centru-stânga, iar sindicatele reprezintă un partener privilegiat de dialog, important în construcția programului politic și de guvernare”, se arată într-un comunicat de presă remis de Organizaţia Pro România Dâmboviţa.

Dâmboviţa

40 de dâmbovițeni, amendați de jandarmi. Nu aveau mască sau o purtau necorespunzător

Publicat

pe

Foto arhivă

Jandarmii din Dâmbovița se află zi de zi în stradă, pentru a se asigura că cetățenii respectă măsurile de protecție sanitară impuse de autorități pentru a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus.

Săptămâna trecută, militarii au aplicat 40 de amenzi, în valoare de 12.750 de lei, în special pentru nepurtarea măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura, precum și pentru circulația persoanelor în intervalul orar 23:00 – 05:00. 

Reamintim că starea de alertă a fost prelungită până la jumătatea lunii februarie, astfel că și acțiunile de verificare întreprinse de jandarmi, sub autoritatea Instituției Prefectului și în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor continua.

„Scopul acestora nu este neapărat acela de a aplica sancţiuni contravenționale, ci de a explica oamenilor necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, vă reamintim faptul că este important să purtați masca de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, să respectați măsurile de distanțare fizică, izolare și carantină adoptate de autorități”, se precizează într-un comunicat remis de IJJ Dâmboviţa.

Foto arhivă

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Cinematograful Independența din Târgoviște va fi gata în februarie 2021

Publicat

pe

În aceste zile, se montează ecranul de proiecție la Cinematograful Independența din Târgoviște – anunță primarul Daniel Cristian Stan. De asemenea, racordarea la utilități a fost executată și se lucrează acum la finisaje.

„De luna viitoare, orașul nostru va avea, după mult timp, o sală multifuncțională modernă, cu o capacitate de aproximativ 500 de locuri și cu multiple posibilități de întrebuințare”, spune edilul municipiului Târgoviște.

Proiectul, în valoare de aproximativ două milioane de euro, a fost finanțat din fonduri guvernamentale, obținute prin Compania Națională de Investiții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!