Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Târgovişte: Investiţiile din zona UM Gară sunt în grafic

Publicat

pe

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Daniel Comănescu, vicepreşedintele Alin Manole şi directorul general al Direcţiei Infrastructură Locală – Vasile Dinu au întreprins, astăzi – 4 martie 2019, o vizită de lucru pe şantierul deschis în zona fostei unităţi militare de la Gara Târgovişte, pentru a verifica stadiul obiectivelor de investiţii demarate aici, respectiv DJ 720E şi centrul comercial de tip mall.

„În perioada următoare, constructorul DJ 720E va asigura materialele necesare pentru lucrările de terasamente, cu inițierea activităților conexe. (…) Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a solicitat constructorului DJ 720E colaborarea cu toți factorii implicați în derularea investițiilor din zona UM Gară, în special cu proiectantul lucrărilor de drum și alimentare cu apă, dirigintele de șantier și reprezentanții autorităților publice județene și locale”, se arată într-un comunicat remis de CJ Dâmboviţa.

Drumul de legătură DJ 720E, Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște, este realizat cu fonduri guvernamentale prin PNDL. Proeictul are o valoare de 9.020.025,22 lei. Cât priveşte alimentarea cu apă şi canalizare, lucrările sunt finalizate, iar în şedinţa Consiliului Judeţean din această lună vor fi promovate actele administrative de predare către Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa.

În cadrul vizitei de astăzi, s-a constatat un stadiu avansat al lucrărilor de relocare în subteran a liniei electrice ce tranzitează terenul viitorului mall.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița execută lucrări complexe pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița execută, în această perioadă, prin societatea proprie, lucrări de reparații pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu – DJ 718A

La final – spune președintele Corneliu Ștefan, care urmărește atent investiția, se va circula în cele mai bune condiții spre această zonă a județului cu profunde semnificații istorice.

De asemenea, se toarnă covor asfaltic pe DJ 710, sectorul Bezdead-Pucioasa.

Vezi aici programul complet al lucrărilor de infrastructură rutieră pe care le execută CJ Dâmbovița săptămâna aceasta!

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primarul Târgoviștei este supărat rău de tot! S-a trecut la sancțiuni!

Publicat

pe

Nu voi permite ca tot ceea ce am construit împreună să devină bătaia de joc a unor iresponsabili – este mesajul transmis, astăzi, de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, către cetățenii certați cu bunul simț.

„Nu pot, efectiv, să înțeleg resortul care determină pe cineva să facă așa ceva. Pur și simplu, mintea mea respinge ideea că un individ care respiră același aer cu noi, care merge pe aceleași străzi și în aceleași parcuri, care trăiește în aceeași comunitate… se comportă ca un golan, fără ca nimeni să-i fi greșit cu nimic.

Suntem plini de sloganuri (unii dintre noi), „vrem o țară ca afară”, etc., etc., etc. Dar când vine vorba de atitudine… e ce vedeți în poze.

Sunt foarte mâhnit și nu vreau să las lucrurile astea să treacă nepedepsite. În ultimele 2 zile au fost aplicate aproximativ 30 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe vizând tulburarea ordinii și liniștii publice, depozitarea neautorizată a deșeurilor, dar și circulația atelajelor sau regimul câinilor cu stăpân”, a scris primarul Daniel Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Reamintim faptul că, săptămâna trecută, când a fost redeschis Parcul Mitropoliei, la finalul lucrărilor de modernizare, edilul a lansat un apel către locuitorii orașului, să păstreze în stare bună ceea ce municipalitatea s-a străduit să le ofere. Depinde doar de noi ca parcul să arate la fel de bine ca acum și peste un an, doi sau cinci – spunea edilul. Ei bine, unii și-au dat deja în petic. Atât de repede!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT