Connect with us

Giurgiu

Şi-a bătut soţia ca s-o „convingă” să revină acasă şi a ajuns după gratii

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.turnulsfatului.ro)

Un bărbat de 40 de ani, din judeţul Giurgiu, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de lipsire de libertate, după ce a vrut să-şi „convingă” soţia, cu bătaia, să se întoarcă acasă.

Individul şi-a întâlnit nevasta, cu care nu mai locuieşte împreună de şase luni, pe o stradă din municipiul Giurgiu şi, fiindcă a refuzat să-l urmeze acasă, i-a luat telefonul mobil, a strâns-o cu mâinile de gât, a împins-o şi apoi a lovit-o cu capul de o bară metalică montată în zonă. Ulterior, a tras-o de mână spre autoturismul cu care venise, cu scopul de a o determina să plece cu el.

Tot în Giurgiu, un bărbat de 45 de ani, din comuna Crevedia Mare, a fost condamnat la 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a ordinului de protecţie. Poliţiştii l-au ridicat, ieri – 5 martie 2019, de la domiciliu, iar acum îşi ispăşeşte pedeapsa în Pen itenciarul Giurgiu.

ACTUALITATE

Ministrul de Interne l-a demis pe șeful Poliției Rutiere Giurgiu după scandalul „porcul de Crăciun”

Publicat

pe

Lucian Bode - ministrul de Interne (Foto: Inquam Photos / George Călin)

Șeful Poliției Rutiere Giurgiu a fost demis din funcție, iar un ofițer și cinci subofițeri din subordinea acestuia vor fi cercetați disciplinar după scandalul „porcul de Crăciun”, iscat ca urmare a unei glume pe care un polițist a luat-o de bună și a înaintat raport către comandant, să i se repartizeze un porc de Crăciun.

Decizia a fost luat de ministrul de Interne, Lucian Bode, care a declarat că „este nedrept pentru zecile de mii de polițiști care sunt zi de zi la datorie să fie subiect de glume pe seama unor nefericiți de la Serviciul Rutier Giurgiu”.

„Până o zbura porcul, am decis să-i zbor eu pe câțiva din funcție. Am decis încetarea împuternicirii șefului Serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu, începând cu data de 26 noiembrie, și am decis declanșarea cercetării prealabile în conformitate cu statutul polițistului față de un ofițer și 5 agenți de poliție pentru a stabili existența sau inexistența unor abateri disciplinare”, a mai spus ministrul de Interne.

Citește în continuare

Giurgiu

Polițist din Giurgiu le-a cerut șefilor porc de Crăciun, luând de bună o glumă a unui coleg!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un polițist de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Giurgiu a înaintat un raport către șefii săi, în care le-a cerut să-i repartizez un porc de Crăciun, în greutate de 160 kg, având în vedere că lucrează în instituție de 4 ani.

Totul a plecat de la gluma unui coleg. Acesta a spus la serviciu că există un act normativ prin care s-a stabilit că polițiștii vor primi câte un porc de Crăciun, greutatea acestuia urmând să fie stabilită în funcție de vechimea în Poliție!

Comandantul IPJ a dispus o anchetă internă pentru a-i descoperi pe glumeți. De asemenea, a precizat public faptul că nu există niciun act normativ care să stipuleze că polițiștilor li se va da câte un porc de Crăciun.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT