Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Zona montană Peştera este, fără telecabină, doar o fundătură! Cezar Preda, deputat PNL

Publicat

pe

Deputatul PNL de Dâmboviţa, Cezar Preda, care, de obicei, este critic la adresa puterii politice locale şi a celor din administraţia locală şi judeţeană, a avut pentru aceştia şi câteva cuvinte de laudă.  Demnitarul, care a vizitat Târgul de turism de la Romexpo Bucureşti, a fost plăcut surprins de faptul că judeţul Dâmboviţa şi municipiul Târgovşte au fost bine reprezentate, cu standuri puse la punct, atractive şi că autorităţile s-au preocupat să promoveze potenţialul turistic al meleagurilor noastre.

Nu este de colea să te numeri printre cele 20 de judeţe din ţară prezente la un asemenea eveniment de amploare. Problema care rămâne încă pe tapet ca nerezolvată, spune deputatul PNL, este cea a drumurilor de acces către Platoul Padina-Peştera din Bucegi.

„Nu se poate ca, după atâta timp, să nu ai drumurile spre munte puse la punct. Hai, am înţeles, nu ai făcut DN 7, nu ai reabilitat şi modernizat la patru benzi DN 71, dar pe ăla din munte poţi să-l faci. Nu se poate să nu vrei tu să mişti telecabina Babele-Peştera, fiindcă sunt interese de firmuliţe mici şi tu pierzi cea mai importantă conexiune. Ce înseamnă Peştera fără telecabină? O fundătură”, a spus, mâhnit, Cezar Preda.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

30 de urși, alungați de jandarmi din stațiunile de pe Valea Prahovei

Publicat

pe

Urșii coboară tot mai des în colectivitățile umane. Sunt „vizitate” de mamiferele aflate în căutare de hrană stațiunile montane. Jandarmii intervin în permanență pentru alungarea lor de pe străzi sau din apropierea cartierelor de locuit.

În ultimele 48 de ore, jandarmii prahoveni au acționat pentru alungarea a peste 30 de urși din Sinaia, Bușteni și Azuga. Ar fi interesant și de apreciat dacă autoritățile române ar găsi soluții pentru asigurarea necesarului de hrană pentru sălbăticiunile care pleacă după mâncare.

Ne văităm de urși, dar nu suntem în stare să le asigurăm o alimentație corespunzătoare. Am năvălit peste habitaturile lor și acum ne plângem dar nu facem nimic. Îi ținem flămânzi prin bruma de păduri care ne-au mai rămas, buni de ucis de diferiți baștani, când se deschid sezoanele de vânătoare pe fondurile cu circuit închis…

Nu am auzit până acum că s-ar fi interesat cineva ce mai au prin pădure de mâncare aceste animale care coboară în orașe lihnite de foame.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!