Connect with us

ACTUALITATE

Zona montană Peştera este, fără telecabină, doar o fundătură! Cezar Preda, deputat PNL

Publicat

pe

Deputatul PNL de Dâmboviţa, Cezar Preda, care, de obicei, este critic la adresa puterii politice locale şi a celor din administraţia locală şi judeţeană, a avut pentru aceştia şi câteva cuvinte de laudă.  Demnitarul, care a vizitat Târgul de turism de la Romexpo Bucureşti, a fost plăcut surprins de faptul că judeţul Dâmboviţa şi municipiul Târgovşte au fost bine reprezentate, cu standuri puse la punct, atractive şi că autorităţile s-au preocupat să promoveze potenţialul turistic al meleagurilor noastre.

Nu este de colea să te numeri printre cele 20 de judeţe din ţară prezente la un asemenea eveniment de amploare. Problema care rămâne încă pe tapet ca nerezolvată, spune deputatul PNL, este cea a drumurilor de acces către Platoul Padina-Peştera din Bucegi.

„Nu se poate ca, după atâta timp, să nu ai drumurile spre munte puse la punct. Hai, am înţeles, nu ai făcut DN 7, nu ai reabilitat şi modernizat la patru benzi DN 71, dar pe ăla din munte poţi să-l faci. Nu se poate să nu vrei tu să mişti telecabina Babele-Peştera, fiindcă sunt interese de firmuliţe mici şi tu pierzi cea mai importantă conexiune. Ce înseamnă Peştera fără telecabină? O fundătură”, a spus, mâhnit, Cezar Preda.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT