Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Dumitru Lupescu, deputat USR: Mizeriile și atacurile nu ne sperie!

Publicat

pe

Deputat Dumitru Lupescu - preşedinte USR Dâmboviţa

Niciun membru din Alianţa 2020 USR-PLUS nu crede că trebuie abolită proprietatea! Este răspunsul deputatului Dumitru Lupescu, preşedintele USR Dâmboviţa, la afirmaţiile liderului ALDE Dâmboviţa – Ionel Petre, pe care îl acuză că a „înflorit şi învârtit un comentariu pescuit de la o postare”.

“Mizeriile și atacurile nu ne sperie! Continuăm să muncim și să convingem toți românii că USR și PLUS sunt singurele partide care vor aduce schimbarea în România. Cu siguranţă, vor urma și alte campanii de denigrare la adresa USR și PLUS.

Dâmbovițenii trebuie să știe că acest lucru este făcut la comandă, pentru că se tem de noi. Se tem de faptul că avem susținerea românilor, simt că vom câștiga toate alegerile până în 2020, începând cu cele europarlamentare din data de 26 mai.

Le este frică. Noi avem convingerea că vom da României un guvern onest și competent, fără corupți. Așa cum românii așteaptă”, spune deputatul Dumitru Lupescu.

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!