Connect with us

Dâmboviţa

Dumitru Lupescu, deputat USR: Mizeriile și atacurile nu ne sperie!

Publicat

pe

Deputat Dumitru Lupescu - preşedinte USR Dâmboviţa

Niciun membru din Alianţa 2020 USR-PLUS nu crede că trebuie abolită proprietatea! Este răspunsul deputatului Dumitru Lupescu, preşedintele USR Dâmboviţa, la afirmaţiile liderului ALDE Dâmboviţa – Ionel Petre, pe care îl acuză că a „înflorit şi învârtit un comentariu pescuit de la o postare”.

“Mizeriile și atacurile nu ne sperie! Continuăm să muncim și să convingem toți românii că USR și PLUS sunt singurele partide care vor aduce schimbarea în România. Cu siguranţă, vor urma și alte campanii de denigrare la adresa USR și PLUS.

Dâmbovițenii trebuie să știe că acest lucru este făcut la comandă, pentru că se tem de noi. Se tem de faptul că avem susținerea românilor, simt că vom câștiga toate alegerile până în 2020, începând cu cele europarlamentare din data de 26 mai.

Le este frică. Noi avem convingerea că vom da României un guvern onest și competent, fără corupți. Așa cum românii așteaptă”, spune deputatul Dumitru Lupescu.

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Dâmbovița, alături de persoanele din trei centre sociale din județ

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban – președinta Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia – lidera OFSD Dâmbovița, Ionela Sandu – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției a Copilului Dâmbovița și cu alte reprezentate ale celor două structuri politice au mers în câteva centre de ocrotire socială din județ pentru a duce daruri și stropi de speranță și încredere celor care beneficiază de serviciile asigurate de stat. Femeile social-democrate au oferit fructe și sucuri de mere donate din toată inima de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței.

„Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște și la Centrul Sfântul Andrei din Gura Ocniței vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem cu repeziciune”, a spus Carmen Holban.

Acțiunea de astăzi este doar una din multele activități de ajutorare a semenilor, de susținere a centrelor rezidențiale subordonate DGASPC Dâmbovița, cu gândul și speranța că vor ușura puțin din greutățile vieții persoanelor împovărate de tristețe și nevoi.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT