Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Dumitru Lupescu, deputat USR: Mizeriile și atacurile nu ne sperie!

Publicat

pe

Deputat Dumitru Lupescu - preşedinte USR Dâmboviţa

Niciun membru din Alianţa 2020 USR-PLUS nu crede că trebuie abolită proprietatea! Este răspunsul deputatului Dumitru Lupescu, preşedintele USR Dâmboviţa, la afirmaţiile liderului ALDE Dâmboviţa – Ionel Petre, pe care îl acuză că a „înflorit şi învârtit un comentariu pescuit de la o postare”.

“Mizeriile și atacurile nu ne sperie! Continuăm să muncim și să convingem toți românii că USR și PLUS sunt singurele partide care vor aduce schimbarea în România. Cu siguranţă, vor urma și alte campanii de denigrare la adresa USR și PLUS.

Dâmbovițenii trebuie să știe că acest lucru este făcut la comandă, pentru că se tem de noi. Se tem de faptul că avem susținerea românilor, simt că vom câștiga toate alegerile până în 2020, începând cu cele europarlamentare din data de 26 mai.

Le este frică. Noi avem convingerea că vom da României un guvern onest și competent, fără corupți. Așa cum românii așteaptă”, spune deputatul Dumitru Lupescu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!