Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Iancu Caracota, senator PNL: Ordonanţa 114 poate duce în faliment autorităţile locale!

Publicat

pe

„Bugetul ţării nu poate fi construit pe iluzii şi susţinut doar de raţionamente de campanie electorală”, atrage atenţia senatorul PNL de Dâmboviţa Iancu Caracota. Parlamentarul spune că actualul buget este supradimensionat şi bazat pe venituri iluzorii, care nu pot asigura cheltuielile de funcţionare ale statului şi, mai rău, nu oferă fonduri reale pentru marile investiţii.

Senatorul liberal Iancu Caracota acuză PSD-ALDE de iresponsabilitate, având în vedere că refuză să aducă legea Bugetului pentru 2019 în parametri suportabili pentru economia românească.

„Companiile, mari contributori la bugetul de stat, vor fi sugrumate prin acest buget şi prin alte reglementări fiscale absurde, cum sunt cele prevăzute în Ordonanţa 114/2018. Mai mult, Ordonanţa 114 poate duce în faliment autorităţile locale, acestea fiind obligate să ducă impozitele şi taxele locale până la nivelul maxim pentru a supravieţui.

În această situaţie, singura soluţie este depunerea unei noi moţiuni de cenzură care să fie susţinută de toate partidele din Opoziţie. Se impune mai mult ca oricând această moţiune. România are nevoie de un Guvern care să nu alcătuiască bugete doar pe baza unor calcule de campanie electorală”, explică senatorul Caracota.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Ordinul de protecţie nu l-a oprit să-şi bată părinţii!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://dreamgeek.ro)

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Perşinari, judeţul Dâmboviţa, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare, după ce şi-a agresat fizic părinţii.

Poliţiştii au stabilit că individul a pătruns fără drept în locuinţa acestora, încălcând prevederile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Târgovişte în luna ianuarie.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Doamna primar Floarea Rădulescu a fost un om bun. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său!

Publicat

pe

de

Senatorul Adrian Ţuţuianu, prim-vicepreşedinte Pro România la nivel naţional, este alături de familia greu încercată a primăriţei comunei Cornăţelu, Floarea Rădulescu, care s-a stins din viaţă ieri, după o lungă şi grea suferinţă. Ţuţuianu a colaborat extrem de bine cu regretata edilă, pe vremea când era lider la PSD Dâmboviţa şi preşedinte al Consiliului Judeţean.

„Doamna primar al comunei Cornățelu, Floarea Rădulescu, a plecat dintre noi lăsând urmele puternice ale unui OM care a dat totul pentru comunitate. Cadru didactic și primar de vocație, am cunoscut-o și am colaborat foarte bine în relația primar – președinte al Consiliului Județean.

A fost un om bun, un om cu credință în Dumnezeu și cu o aplecarea sufletească extraordinar de puternică pentru semeni. Un om care lasă urme adâci în dezvoltarea comunei pe care a păstorit-o. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său”, a scris Adrian Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!