Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Dâmboviţenii îl creditează cu încrederea lor pe senatorul Adrian Ţuţuianu. VIDEO

Pro România are, de departe, cei mai buni lideri politici din ţară, oameni cu rezultate notabile, spune Cătălin Olteanu – purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Dâmboviţa, însă se confruntă în acelaşi timp şi cu o mare problemă: aceea de a le asocia numele cu partidul, după ce au activat 10, 15 şi chiar 20 de ani în PSD. Olteanu recunoaşte că este o provocare căreia, probabil, nu-i vor putea face faţă până la alegerile europene din 26 mai, dar altfel va sta situaţia la celelalte scrutinuri electorale.

Publicat

pe

În acest proces, al transferului de imagine către Pro România, se înscrie şi demersul senatorului Adrian Ţuţuianu de a le explica dâmboviţenilor, în scris, dar şi discutând cu ei pe uliţele satelor sau în cadrul unor întâlniri organizate, motivele pentru care a fost exclus din PSD şi de ce a ales să se alăture lui Victor Ponta şi Pro România. Pentru că, deloc întâmplător, cele mai multe investiţii din judeţul Dâmboviţa au avut sprijinul masiv al Guvernului condus de Victor Ponta!

„Dâmboviţenii sunt oameni foarte inteligenţi, de bună credinţă, care au simţul realităţii şi cunosc bine ce se întâmplă în «ograda» lor. Ei ştiu cine e gospodarul şi cine e mincinosul. Ştiu cine le-a călcat comuna de zeci de ori şi cine i-a «vizitat» doar din poze. Ştiu cu cine au dat mâna şi cu cine nu.

Eu, personal, sunt mai puternic decât oricând şi nu am de gând să cedez în faţa unora care au confiscat PSD şi, acum, vor să confişte tot judeţul. Agresivitatea lor nu mă sperie, ci mă provoacă şi mai tare. Iar dacă ei dacă ei se bazează pe amenințări și pe mizerii aruncate în stânga și-n dreapta, eu am cea mai puternică temelie: OAMENII! Voi, prieteni dâmbovițeni, sunteți atuul cel mai puternic și de voi nu va trece nimeni.

Mi-aţi acordat de multe ori încrederea voastră şi am făcut tot posibilul să nu o pierd. Vă provoc din nou să veniţi alături de mine, alături de Victor Ponta, alături de Pro România şi să le arătăm tuturor că Dâmboviţa este a dâmboviţenilor!”.

Într-adevăr, spune purtătorul de cuvânt al Pro România Dâmboviţa – Cătălin Olteanu, dâmboviţenii nu l-au uitat pe senatorul Adrian Ţuţuianu şi îl creditează în continuare cu încrederea lor.

„Am mers împreună cu domnul senator pe stradă. Este primit foarte bine. Să ştiţi că oamenii, şi mă refer la oamenii simpli, nu uită efortul pe care l-a făcut Adrian Ţuţuianu cât a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi, după aceea, ca senator, nu uită proiectele pe care le-a demarat. Dacă stăm să ne gândim bine, nu ştiu dacă există vreo comună în judeţul Dâmboviţa unde să nu fi fost începute lucrări de anvergură în perioada 2012 – 2018”, a declarat Cătălin Olteanu – purtător de cuvânt al Organizaţiei Pro România Dâmboviţa.

La ultima centralizare a semnăturilor de susţinere a candidaţilor Pro România pentru alegerile europene din 26 mai, Organizaţia Dâmboviţa a bifat 11.300, fiind pe primul loc la nivel naţional, la egalitate cu judeţul Galaţi. De remarcat că Pro România a depăşit deja pragul minim de 200.000 de semnături impus de lege, iar timpul alocat pentru această acţiune nu s-a încheiat. Dorinţa liderilor Pro România este să ajungă la 300.000 de semnături, ca să nu întâmpine niciun fel de probleme în procesul de validare.

Dâmboviţa

Îmi pare rău că PSD nu ţine cont de realitate. Văd lipsă de ambiție politică!

Publicat

pe

Ionel Petre - preşedinte ALDE Dâmboviţa

Liderul ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, şi-a exprimat dezamăgirea pentru decizia PSD de a o desemna pe Viorica Dăncilă candidat la funcţia supremă în stat. Conform unor înţelegeri, evident nebătute în cuie, coaliţia ar fi trebuit să-l numească pe preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu în cursa pentru Cotroceni. Reprezentanţii ALDE sunt convinşi că doar liderul liberal-democrat ar fi avut şanse să intre în turul doi şi să lupte cu Klaus Iohannis.

„Îmi exprim îngrijorarea că PSD își dorește doar să intre în turul doi. Văd lipsă de ambiție politică. Vreau un candidat care să câștige. Îmi pare rău că PSD nu ţine cont de realitate. În toate sondajele, Călin Popescu Tăriceanu este cel care poate intra în turul doi şi să iasă învingător.

Cea mai mare parte a sondajelor arată că susţinătorii PSD-ALDE vor candidat comun. E surprinzător că PSD nu ţine cont de această realitate. Tăriceanu este, conform tuturor sondajelor de opinie, singurul candidat care poate să atragă voturi atât din partea PSD – ALDE, cât şi din afara nucleului susţinătorilor celor două partide”, a precizat Ionel Petre.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Echipajul judeţului Dâmboviţa, locul III la concursul naţional „Sanitarii Pricepuţi”

Publicat

pe

Echipa Şcolii Coresi din Târgovişte a câştigat locul III la competiţia naţională „Sanitarii Pricepuţi”, concurs organizat de Crucea Roşie Română, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Evenimentul, ajuns la cea de-a 57 ediţie, s-a desfăşurat anul acesta în localitatea Poiana Pinului, din judeţul Buzău.

Ştefania Huţan, Rebeca Rădulescu, Ellen Forausberger, Andrei Teodor, Nicola Tomescu şi Rareş Muşat, colegi de clasă (a VIII-a) – diriginte prof. Florina Pletea şi îndrumător prof. de biologie Ionica Preda, s-au comportat admirabil în concursul care a necesitat vaste cunoştinţe teoretice în domeniul acordării primului ajutor, dar şi un exerciţiu practic.

La această competiţie au participat 55 de echipe de elevii de gimnaziu din 41 de filiale de Cruce Roşie din România.

Este un adevărat succes şi un premiu deosebit pentru adolescenţii târgovişteni care au dat dovadă de conlucrare şi sincronizare în toate situaţiile apărute în timpul competiţiei. De precizat că, din toamnă, câştigătorii de la „Sanitarii Pricepuţi” 2019 vor studia la Colegiul „Ienăchiţă Văcărescu” din Târgovişte.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!