Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Dâmboviţenii îl creditează cu încrederea lor pe senatorul Adrian Ţuţuianu. VIDEO

Pro România are, de departe, cei mai buni lideri politici din ţară, oameni cu rezultate notabile, spune Cătălin Olteanu – purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Dâmboviţa, însă se confruntă în acelaşi timp şi cu o mare problemă: aceea de a le asocia numele cu partidul, după ce au activat 10, 15 şi chiar 20 de ani în PSD. Olteanu recunoaşte că este o provocare căreia, probabil, nu-i vor putea face faţă până la alegerile europene din 26 mai, dar altfel va sta situaţia la celelalte scrutinuri electorale.

Publicat

pe

În acest proces, al transferului de imagine către Pro România, se înscrie şi demersul senatorului Adrian Ţuţuianu de a le explica dâmboviţenilor, în scris, dar şi discutând cu ei pe uliţele satelor sau în cadrul unor întâlniri organizate, motivele pentru care a fost exclus din PSD şi de ce a ales să se alăture lui Victor Ponta şi Pro România. Pentru că, deloc întâmplător, cele mai multe investiţii din judeţul Dâmboviţa au avut sprijinul masiv al Guvernului condus de Victor Ponta!

„Dâmboviţenii sunt oameni foarte inteligenţi, de bună credinţă, care au simţul realităţii şi cunosc bine ce se întâmplă în «ograda» lor. Ei ştiu cine e gospodarul şi cine e mincinosul. Ştiu cine le-a călcat comuna de zeci de ori şi cine i-a «vizitat» doar din poze. Ştiu cu cine au dat mâna şi cu cine nu.

Eu, personal, sunt mai puternic decât oricând şi nu am de gând să cedez în faţa unora care au confiscat PSD şi, acum, vor să confişte tot judeţul. Agresivitatea lor nu mă sperie, ci mă provoacă şi mai tare. Iar dacă ei dacă ei se bazează pe amenințări și pe mizerii aruncate în stânga și-n dreapta, eu am cea mai puternică temelie: OAMENII! Voi, prieteni dâmbovițeni, sunteți atuul cel mai puternic și de voi nu va trece nimeni.

Mi-aţi acordat de multe ori încrederea voastră şi am făcut tot posibilul să nu o pierd. Vă provoc din nou să veniţi alături de mine, alături de Victor Ponta, alături de Pro România şi să le arătăm tuturor că Dâmboviţa este a dâmboviţenilor!”.

Într-adevăr, spune purtătorul de cuvânt al Pro România Dâmboviţa – Cătălin Olteanu, dâmboviţenii nu l-au uitat pe senatorul Adrian Ţuţuianu şi îl creditează în continuare cu încrederea lor.

„Am mers împreună cu domnul senator pe stradă. Este primit foarte bine. Să ştiţi că oamenii, şi mă refer la oamenii simpli, nu uită efortul pe care l-a făcut Adrian Ţuţuianu cât a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi, după aceea, ca senator, nu uită proiectele pe care le-a demarat. Dacă stăm să ne gândim bine, nu ştiu dacă există vreo comună în judeţul Dâmboviţa unde să nu fi fost începute lucrări de anvergură în perioada 2012 – 2018”, a declarat Cătălin Olteanu – purtător de cuvânt al Organizaţiei Pro România Dâmboviţa.

La ultima centralizare a semnăturilor de susţinere a candidaţilor Pro România pentru alegerile europene din 26 mai, Organizaţia Dâmboviţa a bifat 11.300, fiind pe primul loc la nivel naţional, la egalitate cu judeţul Galaţi. De remarcat că Pro România a depăşit deja pragul minim de 200.000 de semnături impus de lege, iar timpul alocat pentru această acţiune nu s-a încheiat. Dorinţa liderilor Pro România este să ajungă la 300.000 de semnături, ca să nu întâmpine niciun fel de probleme în procesul de validare.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Drumul montan TransBucegi a fost redeschis circulației

Publicat

pe

Foto arhivă

Vineri – 15 ianuarie 2021, începând cu ora 15:00, a fost redeschis circulației rutiere drumul montan TransBucegi (km 0 – km 8 + 500 m) a fost reluată – informează IPJ Dâmbovița. Reamintim faptul că DJ 713 a fost închis ieri din cauza viscolului și a vizibilității reduse.

Atenție! Pe respectivul sector de drum se circulă în condiții de iarnă, astfel că trebuie să adoptați o conduită preventivă și să respectați cu strictețe regulile privind circulația pe drumurile publice.

„Polițiștii vă reamintesc că, potrivit legislației în vigoare, conducerea unui autovehicul pe un drum public acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polei fără ca acesta să fie dotat cu anvelope de iarnă, se sancționează cu amendă între 9 și 20 de puncte. Pe lângă sancțiunea amenzii, ca măsură complementară, se va reține și certificatul de înmatriculare sau înregistrare al autovehiculului, eliberându-se o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Aceleași măsuri se aplică și în cazul autovehiculelor de transport marfă cu greutatea de peste 3,5 tone sau a celor destinate transportului de persoane cu mai mult de nouă locuri pe scaune, dacă nu au montate lanțuri sau alte echipamente antiderapante certificate”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat: Fabrica de palavre a PNL funcționează la fel ca-n vremea lui Mihai Eminescu

Publicat

pe

171 de ani de la nașterea marelui Mihai Eminescu, poetul sufletului nostru și critic acerb al celor care au condus țara și care au știut doar să dea din gură, fără să existe o corespondență în practică a ideilor peticite pe care le înșirau în public, mai abitir în campaniile electorale. Liberalii care sunt astăzi la putere se cam joacă cu vorbele, la fel ca în vremea lui Eminescu. Nimic din ceea ce perorează liderii acestui partid nu capătă consistență. Aburi simandicoși care zboară…

„Pe 15 ianuarie, ne amintim, în fiecare an, de moștenirea pe care ne-a lăsat-o marele nostru poet național Mihai Eminescu. Un poet de o sensibilitate aparte în așternerea versurilor, dar, în același timp, un analist dur și pertinent al vremurilor sale în articolele de presă publicate. Citindu-le, vedem, cu tristețe, că istoria se repetă.

“Liberalii sunt “smântâna” şi “temeiul” României, noi suntem nişte rămăşiţe din vechile populaţiuni autohtone, care nu merită să fie băgate în seamă. De! iertaţi-ne, boieri Arioneşti şi Caradeşti că ni s-a părut şi nouă, biet, că trăim în ţara noastră şi avem de zis o vorbă. (…) Arătaţi-ne în Adunările d-voastră pe reprezentanţii capitaliilor şi fabricelor mari, pe reprezentanţii clasei de mijloc care să se deosebească de fabrica de mofturi ale „Telegrafului”, şi ale „Românului” şi de fabrica d-voastră de palavre (…)”, scria Mihai Eminescu, într-un articol din 1877, intitulat “Netrebnicii care ne conduc“.

Parcă marele poet ne e contemporan, iar cuvintele sale descriu actuala situație… Fabrica de palavre a PNL funcționează, încă, după atâta vreme. Dâmbovițenii au ascultat și poate unii au și crezut palavrele mincinoase despre reabilitarea DN 71, redeschiderea combinatului, creșterea veniturilor și altele. În această săptămână, zeci de oameni au avut de zis „o vorbă” și au protestat în fața Instituției Prefectului Dâmbovița pentru că realitatea este departe de poleiala palavrelor. Din păcate, nimic nou în politica liberală în cei mai mult de 100 de ani care s-au scurs de la vremurile creionate în presa vremii de Mihai Eminescu”, a concluzionat deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!