Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Dâmboviţenii îl creditează cu încrederea lor pe senatorul Adrian Ţuţuianu. VIDEO

Pro România are, de departe, cei mai buni lideri politici din ţară, oameni cu rezultate notabile, spune Cătălin Olteanu – purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Dâmboviţa, însă se confruntă în acelaşi timp şi cu o mare problemă: aceea de a le asocia numele cu partidul, după ce au activat 10, 15 şi chiar 20 de ani în PSD. Olteanu recunoaşte că este o provocare căreia, probabil, nu-i vor putea face faţă până la alegerile europene din 26 mai, dar altfel va sta situaţia la celelalte scrutinuri electorale.

Publicat

pe

În acest proces, al transferului de imagine către Pro România, se înscrie şi demersul senatorului Adrian Ţuţuianu de a le explica dâmboviţenilor, în scris, dar şi discutând cu ei pe uliţele satelor sau în cadrul unor întâlniri organizate, motivele pentru care a fost exclus din PSD şi de ce a ales să se alăture lui Victor Ponta şi Pro România. Pentru că, deloc întâmplător, cele mai multe investiţii din judeţul Dâmboviţa au avut sprijinul masiv al Guvernului condus de Victor Ponta!

„Dâmboviţenii sunt oameni foarte inteligenţi, de bună credinţă, care au simţul realităţii şi cunosc bine ce se întâmplă în «ograda» lor. Ei ştiu cine e gospodarul şi cine e mincinosul. Ştiu cine le-a călcat comuna de zeci de ori şi cine i-a «vizitat» doar din poze. Ştiu cu cine au dat mâna şi cu cine nu.

Eu, personal, sunt mai puternic decât oricând şi nu am de gând să cedez în faţa unora care au confiscat PSD şi, acum, vor să confişte tot judeţul. Agresivitatea lor nu mă sperie, ci mă provoacă şi mai tare. Iar dacă ei dacă ei se bazează pe amenințări și pe mizerii aruncate în stânga și-n dreapta, eu am cea mai puternică temelie: OAMENII! Voi, prieteni dâmbovițeni, sunteți atuul cel mai puternic și de voi nu va trece nimeni.

Mi-aţi acordat de multe ori încrederea voastră şi am făcut tot posibilul să nu o pierd. Vă provoc din nou să veniţi alături de mine, alături de Victor Ponta, alături de Pro România şi să le arătăm tuturor că Dâmboviţa este a dâmboviţenilor!”.

Într-adevăr, spune purtătorul de cuvânt al Pro România Dâmboviţa – Cătălin Olteanu, dâmboviţenii nu l-au uitat pe senatorul Adrian Ţuţuianu şi îl creditează în continuare cu încrederea lor.

„Am mers împreună cu domnul senator pe stradă. Este primit foarte bine. Să ştiţi că oamenii, şi mă refer la oamenii simpli, nu uită efortul pe care l-a făcut Adrian Ţuţuianu cât a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi, după aceea, ca senator, nu uită proiectele pe care le-a demarat. Dacă stăm să ne gândim bine, nu ştiu dacă există vreo comună în judeţul Dâmboviţa unde să nu fi fost începute lucrări de anvergură în perioada 2012 – 2018”, a declarat Cătălin Olteanu – purtător de cuvânt al Organizaţiei Pro România Dâmboviţa.

La ultima centralizare a semnăturilor de susţinere a candidaţilor Pro România pentru alegerile europene din 26 mai, Organizaţia Dâmboviţa a bifat 11.300, fiind pe primul loc la nivel naţional, la egalitate cu judeţul Galaţi. De remarcat că Pro România a depăşit deja pragul minim de 200.000 de semnături impus de lege, iar timpul alocat pentru această acţiune nu s-a încheiat. Dorinţa liderilor Pro România este să ajungă la 300.000 de semnături, ca să nu întâmpine niciun fel de probleme în procesul de validare.

ACTUALITATE

Spectacol folcloric în aer liber la Târgoviște, de Rusalii

Publicat

pe

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, duminică – 7 iunie 2020, începând cu ora 10:00, în aer liber, în zona pietonală din fața instituției (Centrul Vechi), evenimentul cultural-muzical ”De Rusalii”.

„Deși condițiile sunt speciale, avem bucuria de a vă aduce în atenție o expoziție etnografică, care să ilustreze bogata moștenirea a zonei, alături de o expoziție de pictură, ce cuprinde lucrările realizate în cadrul taberelor de creație din ultimii ani, pe care Centrul Județean de Cultură Dâmbovița le-a susținut.

Întrucât suntem la ceas de sărbătoare – Rusaliile, importantă sărbătoare în lumea satului, începând cu ora 17:00, vă oferim un spectacol folcloric susținut de Orchestra Populară Chindia. Invitat special, Gabriel Dumitru.

În contextul starii de alertă și al prevenirii infectării cu noul coronavirus, la concertul în aer liber, accesul publicului se va face începând cu ora 16:30, numărul spectatorilor fiind limitat, în funcție de numărul scaunelor disponibile”, se precizează într-un comunicat remis de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Noi lucrări de restaurare și conservare la Curtea Domneasca din Târgovişte

Publicat

pe

Procedura de achiziție publică pentru desemnarea firmei care va executa lucrările de restaurare și conservare a Ansamblului Monumental Curtea Domnească din Târgovişte, incluse în proiectul cu fonduri europene promovat de Consiliul Județean Dâmbovița, a fost definitivată, ieri – 4 iunie 2020. Contractul va avea o valoare de 13.347.074,56 lei și va fi semnat în data de 16 iunie.

Prin implementarea acestui proiect, se urmărește valorificarea durabilă a Ansamblului Monumental „Curtea Domnească”, prin conservarea și protejarea obiectivelor istorice: ruinele bisericii-paraclis, Turnul Chindiei, Biserica Domnească Mică „Sf. Vineri” și Biserica Domnească „Adormirea Maicii Domnului” din cadrul complexului – se arată într-un comunicat remis de CJ Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!