Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Dâmboviţenii îl creditează cu încrederea lor pe senatorul Adrian Ţuţuianu. VIDEO

Pro România are, de departe, cei mai buni lideri politici din ţară, oameni cu rezultate notabile, spune Cătălin Olteanu – purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Dâmboviţa, însă se confruntă în acelaşi timp şi cu o mare problemă: aceea de a le asocia numele cu partidul, după ce au activat 10, 15 şi chiar 20 de ani în PSD. Olteanu recunoaşte că este o provocare căreia, probabil, nu-i vor putea face faţă până la alegerile europene din 26 mai, dar altfel va sta situaţia la celelalte scrutinuri electorale.

Publicat

pe

În acest proces, al transferului de imagine către Pro România, se înscrie şi demersul senatorului Adrian Ţuţuianu de a le explica dâmboviţenilor, în scris, dar şi discutând cu ei pe uliţele satelor sau în cadrul unor întâlniri organizate, motivele pentru care a fost exclus din PSD şi de ce a ales să se alăture lui Victor Ponta şi Pro România. Pentru că, deloc întâmplător, cele mai multe investiţii din judeţul Dâmboviţa au avut sprijinul masiv al Guvernului condus de Victor Ponta!

„Dâmboviţenii sunt oameni foarte inteligenţi, de bună credinţă, care au simţul realităţii şi cunosc bine ce se întâmplă în «ograda» lor. Ei ştiu cine e gospodarul şi cine e mincinosul. Ştiu cine le-a călcat comuna de zeci de ori şi cine i-a «vizitat» doar din poze. Ştiu cu cine au dat mâna şi cu cine nu.

Eu, personal, sunt mai puternic decât oricând şi nu am de gând să cedez în faţa unora care au confiscat PSD şi, acum, vor să confişte tot judeţul. Agresivitatea lor nu mă sperie, ci mă provoacă şi mai tare. Iar dacă ei dacă ei se bazează pe amenințări și pe mizerii aruncate în stânga și-n dreapta, eu am cea mai puternică temelie: OAMENII! Voi, prieteni dâmbovițeni, sunteți atuul cel mai puternic și de voi nu va trece nimeni.

Mi-aţi acordat de multe ori încrederea voastră şi am făcut tot posibilul să nu o pierd. Vă provoc din nou să veniţi alături de mine, alături de Victor Ponta, alături de Pro România şi să le arătăm tuturor că Dâmboviţa este a dâmboviţenilor!”.

Într-adevăr, spune purtătorul de cuvânt al Pro România Dâmboviţa – Cătălin Olteanu, dâmboviţenii nu l-au uitat pe senatorul Adrian Ţuţuianu şi îl creditează în continuare cu încrederea lor.

„Am mers împreună cu domnul senator pe stradă. Este primit foarte bine. Să ştiţi că oamenii, şi mă refer la oamenii simpli, nu uită efortul pe care l-a făcut Adrian Ţuţuianu cât a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi, după aceea, ca senator, nu uită proiectele pe care le-a demarat. Dacă stăm să ne gândim bine, nu ştiu dacă există vreo comună în judeţul Dâmboviţa unde să nu fi fost începute lucrări de anvergură în perioada 2012 – 2018”, a declarat Cătălin Olteanu – purtător de cuvânt al Organizaţiei Pro România Dâmboviţa.

La ultima centralizare a semnăturilor de susţinere a candidaţilor Pro România pentru alegerile europene din 26 mai, Organizaţia Dâmboviţa a bifat 11.300, fiind pe primul loc la nivel naţional, la egalitate cu judeţul Galaţi. De remarcat că Pro România a depăşit deja pragul minim de 200.000 de semnături impus de lege, iar timpul alocat pentru această acţiune nu s-a încheiat. Dorinţa liderilor Pro România este să ajungă la 300.000 de semnături, ca să nu întâmpine niciun fel de probleme în procesul de validare.

Dâmboviţa

Campanie de donare de sânge în Protoieriile Târgovişte Nord şi Sud

Publicat

pe

187 de persoane, preoţi şi credincioşi de la protoieriile Târgovişte Nord şi Târgovişte Sud, elevi de la Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur și studenți ai Facultății de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște, s-au implicat în campania umanitară „Donează sânge, salvează o viaţă”, derulată în perioada 13-17 mai. S-au recolatat 81 de litri de sânge. Acţiunea va fi repetată în luna octombrie, în Găeşti, Titu şi Pucioasa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ajută şi tu Asociaţia Literata Târgovişte să readucă la viaţă şcoala din satul Cucuteni!

Publicat

pe

Asociaţia Literata din Târgovişte derulează lucrări de reamenajare a şcolii din satul Cucuteni, comuna moţăieni, părăsită de mai mulţi ani, cu scopul de a înfiinţa acolo o şcoală de vară. Primii copii vor ajunge la Cucuteni în data de 15 iunie, în prima zi de vacanţă. Aceştia vor fi introduşi în atmosfera veche a satului românesc, li se va vorbi despre valorile autentice ale mediului rural, vor face excursii în natura înconjurătoare şi turul satului cu căruţa tradiţională, vor desfăşura activităţi sportive şi multe altele.

Activităţile de igienizare a şcolii, de consolidare şi de îmbunătăţire a facilităţilor oferite (ex. construire terasă exterioară, refacere instalaţie electrică, amenajare cuptor exterior tradiţional, construire grup sanitar) au debutat în 2018.

Persoanele fizice sau juridice care doresc să sprijine acest proiect o pot face prin efectuarea de sponsorizări (în bani sau în diverse obiecte), Asociaţia Literata fiind înscrisă în Registrul entităţilor pentru care se acordă deduceri fiscale organizat de ANAF.

Astfel, sponsorii îşi pot diminua impozitele cu sumele sponsorizate, după cum urmează:
a) plătitorii de impozit pe veniturile microîntreprinderilor scad din impozit sumele sponsorizate în limita a 20% din impozitul trimestrial. Sumele sponsorizate care depăşesc 20% din impozit se vor scădea (în aceeaşi limită) din impozitele datorate în următoarele 28 de trimestre consecutive.

b) plătitorii de impozit pe profit scad din impozit sumele sponsorizate în limita a 20% din impozitul anual, dar nu mai mult de 0,5% din cifra de afaceri. Sumele sponsorizate care depăşesc limitele de mai sus se vor scădea (în aceleaşi condiţii) din impozitele datorate în următorii 7 ani consecutivi.

Asociația Literata derulează în prezent și alte proiecte în beneficiul copiilor, cum ar fi clubul de șah, clubul de modelism sau ansamblul coral, toate acestea fiind gratuite.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail: catadumitru77@gmail.com sau la telefon 0743.11.65.68.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!