Connect with us

Dâmboviţa

Fondul Suveran de Investiţii înseamnă decapitarea economiei româneşti! VIDEO

Publicat

pe

Guvernanţii pregătesc un jaf naţional, spune purtătorul de cuvânt al Pro România Dâmboviţa – Cătălin Olteanu, referindu-se la constituirea Fondului Suveran de Investiţii, care va însemna decapitarea economiei!

„Fondul Suveran este o găselniţă a actualei puteri, care poate provoca mari dezechilibre în economia românească. Prin acest fond, există posibilitatea să fie vândute companiile de stat, fără să se respecte Legea privatizării. Vreau să vă spun că toate aceste companii au fost evaluate la puţin peste 2 miliarde de euro, în condiţiile în care doar Hidroelectriva valorează, probabil, 5 miliarde de euro”, a explicat Olteanu.

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Pro România Dâmboviţa s-a arătat mâhnit şi de faptul că liderii partidelor din opoziţie nu au reacţionat, Victor Ponta fiind singurul care a luat atitudine. De altfel, spune Olteanu, Guvernul Ponta este cel care a salvat companiile de stat, pe care le-a găsit, în 2012, în colaps.

„Eu sper să nu apuce domnii de la guvernare să înfiinţeze acest Fond Suveran de investiţii şi companiile construite cu atâta trudă de români, în anii de dinainte de Revoluţie, şi, apoi, salvate cu atâta trudă de Guvernarea Ponta să nu fie vândute la preţuri de 10 ori mai mici”.

VIDEO

Dâmboviţa

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi și altul în comuna IL Caragiale

Publicat

pe

Accident de circulație, în această seară, în zona benzinăriei Moll de la ieșire din Târgoviște spre Ulmi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită. Pompierii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

O oră și jumătate mai târziu, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN72A, în comuna IL Caragiale. Au fost implicate un autotren și un autoturism. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT