Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Fondul Suveran de Investiţii înseamnă decapitarea economiei româneşti! VIDEO

Publicat

pe

Guvernanţii pregătesc un jaf naţional, spune purtătorul de cuvânt al Pro România Dâmboviţa – Cătălin Olteanu, referindu-se la constituirea Fondului Suveran de Investiţii, care va însemna decapitarea economiei!

„Fondul Suveran este o găselniţă a actualei puteri, care poate provoca mari dezechilibre în economia românească. Prin acest fond, există posibilitatea să fie vândute companiile de stat, fără să se respecte Legea privatizării. Vreau să vă spun că toate aceste companii au fost evaluate la puţin peste 2 miliarde de euro, în condiţiile în care doar Hidroelectriva valorează, probabil, 5 miliarde de euro”, a explicat Olteanu.

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Pro România Dâmboviţa s-a arătat mâhnit şi de faptul că liderii partidelor din opoziţie nu au reacţionat, Victor Ponta fiind singurul care a luat atitudine. De altfel, spune Olteanu, Guvernul Ponta este cel care a salvat companiile de stat, pe care le-a găsit, în 2012, în colaps.

„Eu sper să nu apuce domnii de la guvernare să înfiinţeze acest Fond Suveran de investiţii şi companiile construite cu atâta trudă de români, în anii de dinainte de Revoluţie, şi, apoi, salvate cu atâta trudă de Guvernarea Ponta să nu fie vândute la preţuri de 10 ori mai mici”.

VIDEO

ACTUALITATE

Anunţ lansare proiect modernizare, extindere şi dotare Grădiniţa Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

375 de locuri de muncă vacante înregistrate la AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.radioresita.ro)

AJOFM Dâmboviţa are înscrise, astăzi – 20 mai 2019, în baza de date 375 de locuri de muncă disponibile: 20 pentru persoanele cu studii superioare, 293 pentru cele calificate în diverse meserii şi 62 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: agent turism; consilier orientare în carieră; formator; economist; referent de specialitate financiar – contabil; agent vânzări; infirmier; lucrător comercial; gestionar depozit; bucătar; ospătar; vânzător; electrician în construcții; frezor universal; strungar universal; sudor; zidar; şofer; confecționer articole textile; instalator; lăcătuș mecanic; muncitor necalificat în industria metalurgică; muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare puteţi obţine consultând site-ul www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmboviţa – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!