Connect with us

Dâmboviţa

Fondul Suveran de Investiţii înseamnă decapitarea economiei româneşti! VIDEO

Publicat

pe

Guvernanţii pregătesc un jaf naţional, spune purtătorul de cuvânt al Pro România Dâmboviţa – Cătălin Olteanu, referindu-se la constituirea Fondului Suveran de Investiţii, care va însemna decapitarea economiei!

„Fondul Suveran este o găselniţă a actualei puteri, care poate provoca mari dezechilibre în economia românească. Prin acest fond, există posibilitatea să fie vândute companiile de stat, fără să se respecte Legea privatizării. Vreau să vă spun că toate aceste companii au fost evaluate la puţin peste 2 miliarde de euro, în condiţiile în care doar Hidroelectriva valorează, probabil, 5 miliarde de euro”, a explicat Olteanu.

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Pro România Dâmboviţa s-a arătat mâhnit şi de faptul că liderii partidelor din opoziţie nu au reacţionat, Victor Ponta fiind singurul care a luat atitudine. De altfel, spune Olteanu, Guvernul Ponta este cel care a salvat companiile de stat, pe care le-a găsit, în 2012, în colaps.

„Eu sper să nu apuce domnii de la guvernare să înfiinţeze acest Fond Suveran de investiţii şi companiile construite cu atâta trudă de români, în anii de dinainte de Revoluţie, şi, apoi, salvate cu atâta trudă de Guvernarea Ponta să nu fie vândute la preţuri de 10 ori mai mici”.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

S-au aventurat să urce în Bucegi în toiul nopții și au rămas înzăpeziți

Publicat

pe

Jandarmii montani din Dâmbovița, de la Postul Zănoaga, au acționat, azi-noapte, în sprijinul a patru turiști din Comarnic, județul Prahova, care s-au aventurat să urce în Bucegi. Aceștia au rămas blocați cu autoturismul în zăpadă, pe DJ 713 Cuibul Dorului-Dichiu, și au sunat la 112. Misiunea de salvare a durat aproximativ două ore. Militarii i-au ajutat pe turiștii iresponsabili să-și deblocheze autoturismul.

În contextul acestui incident, jandarmii dâmbovițeni vin cu următoarele recomandări:
– înainte de a pleca în zona montană, informaţi-vă asupra itinerarului propus, gradului de dificultate al acestuia și condiţiilor meteorologice locale;
– să aveți autovehiculele echipate corespunzător, pentru condiții de iarnă (tracțiune 4×4, anvelope de iarnă, lanțuri, nisip, lopată, etc.);
– să folosiţi numai drumurile deschise circulației, traseele marcate, să urmăriţi marcajele de pe traseu și să nu vă abateți de la acestea;
– să apelaţi cu încredere la jandarmii montani şi salvamontiști, să respectaţi indicaţiile acestora specificând următoarele: datele de identificare ale persoanei care anunţă, ce s-a întâmplat, câte persoane au nevoie de ajutor şi locul unde sunt persoanele aflate în dificultate.

De reținut! Turiştii aflaţi în dificultate în zona Bucegilor dâmbovițeni pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.058.037 / 0749.034.639 sau numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita ajutorul jandarmilor montani.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Incendiu violent în satul Ungureni, comuna Corbii Mari

Publicat

pe

Pompierii din Potlogi, Răcari și Titu au intervenit, astăzi 3 februarie 2023, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Ungureni, comuna Corbii Mari.

Potrivit ISU Dâmboviţa, până la sosirea echipajelor de stingere, focul s-a extins și la o casă din apropiere, tot la nivelul acoperișului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats