Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Liviu Dragnea va fi prezent la conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

Foto: Digi24

Președinta PSD Dâmbovița, ministrul Rovana Plumb, care este prinsă în foarte multe activități în cadrul Guvernului, la Bruxelles, dar și în teritoriu, nu are timp de pierdut pentru a fi consumat în discuții sterile, în luări de cuvânt lungi, plicticoase și fără rezultat. Lucrează cu promptitudine și cu țintă clară, precisă, pentru atingerea obiectivelor asumate, adică programul de guvernare și menținerea organizației PSD Dâmbovița în frunte și, evident, în priză, pentru a performa la alegerile europarlamentare din luna mai.

Ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmboviţa din această seară a ținut un pic peste 10 minute. Reprezentanții PSD au aflat că vineri, la Conferința județeană de alegeri, care va începe la ora 12:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște, va sosi de la București președintele Liviu Dragnea, ministrul de Interne – Carmen Dan, secretarul general Codrin Ștefănescu, alți demnitari ai partidului şi lideri judeteni.

Rovana Plumb nu vrea să se piardă prea mult timp în conferință, cu discursuri plicticoase, înscrieri la cuvânt spontane. Prin urmare, s-a stabilit clar cine va ține alocuțiuni. Nici măcar nu se va vota prin vot secret. Toată lumea va vota candidații pentru funcțiile de vicepreședinți, 23 la număr, prin ridicare de mână. La fel se va proceda și pentru celelalte funcții. Practic și la obiect.

ACTUALITATE

Anunţ lansare proiect modernizare, extindere şi dotare Grădiniţa Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

375 de locuri de muncă vacante înregistrate la AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.radioresita.ro)

AJOFM Dâmboviţa are înscrise, astăzi – 20 mai 2019, în baza de date 375 de locuri de muncă disponibile: 20 pentru persoanele cu studii superioare, 293 pentru cele calificate în diverse meserii şi 62 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: agent turism; consilier orientare în carieră; formator; economist; referent de specialitate financiar – contabil; agent vânzări; infirmier; lucrător comercial; gestionar depozit; bucătar; ospătar; vânzător; electrician în construcții; frezor universal; strungar universal; sudor; zidar; şofer; confecționer articole textile; instalator; lăcătuș mecanic; muncitor necalificat în industria metalurgică; muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare puteţi obţine consultând site-ul www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmboviţa – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!