Connect with us

Dâmboviţa

Liviu Dragnea va fi prezent la conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

Foto: Digi24

Președinta PSD Dâmbovița, ministrul Rovana Plumb, care este prinsă în foarte multe activități în cadrul Guvernului, la Bruxelles, dar și în teritoriu, nu are timp de pierdut pentru a fi consumat în discuții sterile, în luări de cuvânt lungi, plicticoase și fără rezultat. Lucrează cu promptitudine și cu țintă clară, precisă, pentru atingerea obiectivelor asumate, adică programul de guvernare și menținerea organizației PSD Dâmbovița în frunte și, evident, în priză, pentru a performa la alegerile europarlamentare din luna mai.

Ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmboviţa din această seară a ținut un pic peste 10 minute. Reprezentanții PSD au aflat că vineri, la Conferința județeană de alegeri, care va începe la ora 12:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște, va sosi de la București președintele Liviu Dragnea, ministrul de Interne – Carmen Dan, secretarul general Codrin Ștefănescu, alți demnitari ai partidului şi lideri judeteni.

Rovana Plumb nu vrea să se piardă prea mult timp în conferință, cu discursuri plicticoase, înscrieri la cuvânt spontane. Prin urmare, s-a stabilit clar cine va ține alocuțiuni. Nici măcar nu se va vota prin vot secret. Toată lumea va vota candidații pentru funcțiile de vicepreședinți, 23 la număr, prin ridicare de mână. La fel se va proceda și pentru celelalte funcții. Practic și la obiect.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Trebuie găsite soluții de compensare a energiei și pentru marile companii

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa așteaptă ca ultima Ordonanță a Guvernului pe Energie să ajungă în Parlamentul României, pentru a interveni cu amendamente. A remarcat social-democratul că din actul normativ lipsește compensarea prețului la energie pentru marile companii din țară, în cadrul cărora își desfășoară activitatea mii de oameni și care riscă să fie închise din cauza costurilor mari cu energia sau produsele fabricate nu vor mai fi atractive din punct de vedere economic.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cea mai gravă problemă din Ordonanță este exceptarea companiilor mari de producție de la prețul compensat. De ce? Pentru că acolo sunt locurile de muncă. Sunt lăsați de capul lor, cumpără din piața liberă. Cât e prețul, cu atât cumpără! Trebuie să gândim un mecanism în care companiile producătoare, câte mai sunt, oțelăriile, combinatele, că nu mai sunt multe… Trebuie să stabilim niște plafoane, limite, reglementări, să fie predictibile și să nu omoare economia. Am să depun un amendament atunci când OUG ajunge la Camera Deputaților, în care am să explic riscurile și efectele acestei măsuri a ministrului Energiei”, a precizat deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT