Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Protestul „România vrea autostrăzi. Şî eu!” a fost autorizat. 15 martie, ora 15:00, Suceava

Publicat

pe

Ştefan Mandachi - iniţiator protest "România vrea autostrăzi. Şî eu!" (Foto: https://newsteam.ro)

Hărţuit de autorităţi, pe motiv că ar fi construit fără autorizaţii primul metru de autostradă din Moldova, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului „România vrea autostrăzi. Şî eu!”, respinge toate acuzaţiile ce i se aduc.

Reamintim că primarul comunei Bosanci, acolo unde suceveanul a derulat investiţia cu valoare de simbol, a afirmat că lucrările au fost realizate fără autorizaţie de construire şi pe un teren care nu i-ar aparţine lui Mandachi.

În replică, omul de afaceri spune că primul şi singurul metru de autostradă din Moldova este construit pe terenul său, achiziţionat în anul 2014, şi că există toată documentaţia necesară unui astfel de demers, respectiv: Aviz de urbanism, Avize negaţie de la mediu şi drumuri, emise DRDP Iaşi, Aviz negaţie emis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava Seviciul Rutier (documente care atestă că, datorită amplasării, nu sunt necesare autorizaţii de la aceste entităţi), Autorizaţie de construcţie.

Autostrada lui Mandachi va fi inaugurată în data de 15 martie 2019, la ora 15:00. Este vorba despre o adunare publică autorizată şi pentru care organizatorii au luat toate măsurile să se desfăşoare în cele mai sigure condiţii.

Iniţiatorul a anunţat că va adopta o formă inedită de protest pentru a transmite mesajul său către autorități și către cetățeni. Astfel, la ora inaugurării, va suspenda timp de 15 minute activitatea în toate afacerile pe care le administrează. Acestea includ o rețea de 40 de restaurante, un hotel, centru de conferințe, sală de fitness, cafenea și un centru SPA. În plus, Mandachi s-a autosuspendat din profesia de avocat pentru un an de zile, în semn de protest pentru toți avocații care nu pot să-și reprezinte clienții din țară, deoarece nu au pe unde să circule.

ACTUALITATE

Anunţ lansare proiect modernizare, extindere şi dotare Grădiniţa Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Medic, obligat să meargă pe jos acasă, după 24 de ore de gardă, din cauza mitingului PSD!

Publicat

pe

de

Un medic a povestit pe Facebook că, după 24 de ore de gardă la Unitatea de Primiri Urgențe din Titu, nu i-a fost permis, duminică, de către agenții de poliție, să meargă spre casă cu mașina personală, din cauza mitingului PSD organizat la Târgovişte.

„Sunt plină de furie. Am trăit un abuz de putere specific ţării unui PSD fără limite. «Restricţiile» de circulaţie prevăzute în anunţurile oficiale s-au transformat în «intergicţii» de intrare în oraş înainte de ora anunţată oficial.

La ora 09:55, mi s-a interzis să vin la domiciliu cu maşina, deşi am cerut permisiunea mai multor agenţi, fiind după o gardă de 24 de ore la UPU Titu. Nu mi s-a perm is nici pe Calea Bucureşti, nici pe Gimnaziului, nici pe Aleea Sinaia la podul Mihai Bravu, deşi circulau maşini din sens invers, iar restricţiile au fost anunţate de la ora 10:00, Aleea Sinaia nefiind menţionată.

Aşa că mi-am făcut «înviorarea» certându-mă cu domnii cu caschetă, care dovedesc, o dată în plus, exces de zel şi lipsă de empatie şi mergând pe jos 2 km că doar eram odihnită după vreo 70 de pacienţi consultaţi în cele 24 de ore de Urgenţe. Oare, dacă spuneam că intru în gardă, ar fi înţeles? Aş vrea să ştiu dacă legile din România prevăd această interdicţie de a mă întoarce la domiciliu cu maşina, dacă este legal să mi se limiteze accesul spre domiciliu. Aştept răspun suri. Vă mulţumesc”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Foto: https://republica.ro

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!