Connect with us

ACTUALITATE

Protestul „România vrea autostrăzi. Şî eu!” a fost autorizat. 15 martie, ora 15:00, Suceava

Publicat

pe

Ştefan Mandachi - iniţiator protest "România vrea autostrăzi. Şî eu!" (Foto: https://newsteam.ro)

Hărţuit de autorităţi, pe motiv că ar fi construit fără autorizaţii primul metru de autostradă din Moldova, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului „România vrea autostrăzi. Şî eu!”, respinge toate acuzaţiile ce i se aduc.

Reamintim că primarul comunei Bosanci, acolo unde suceveanul a derulat investiţia cu valoare de simbol, a afirmat că lucrările au fost realizate fără autorizaţie de construire şi pe un teren care nu i-ar aparţine lui Mandachi.

În replică, omul de afaceri spune că primul şi singurul metru de autostradă din Moldova este construit pe terenul său, achiziţionat în anul 2014, şi că există toată documentaţia necesară unui astfel de demers, respectiv: Aviz de urbanism, Avize negaţie de la mediu şi drumuri, emise DRDP Iaşi, Aviz negaţie emis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava Seviciul Rutier (documente care atestă că, datorită amplasării, nu sunt necesare autorizaţii de la aceste entităţi), Autorizaţie de construcţie.

Autostrada lui Mandachi va fi inaugurată în data de 15 martie 2019, la ora 15:00. Este vorba despre o adunare publică autorizată şi pentru care organizatorii au luat toate măsurile să se desfăşoare în cele mai sigure condiţii.

Iniţiatorul a anunţat că va adopta o formă inedită de protest pentru a transmite mesajul său către autorități și către cetățeni. Astfel, la ora inaugurării, va suspenda timp de 15 minute activitatea în toate afacerile pe care le administrează. Acestea includ o rețea de 40 de restaurante, un hotel, centru de conferințe, sală de fitness, cafenea și un centru SPA. În plus, Mandachi s-a autosuspendat din profesia de avocat pentru un an de zile, în semn de protest pentru toți avocații care nu pot să-și reprezinte clienții din țară, deoarece nu au pe unde să circule.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. I-au tăiat microfonul ÎPS Teodosie în timpul slujbei de „Ziua Marinei”

Publicat

pe

Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Constanța, de Ziua Marinei, arată fie faptul că iubiții noștri conducători vor să facă totul în mare grabă, cum este obiceiul, să punctezi activitatea și evenimentul, fie au început să facă alergie la Biserica Străbună și la unii dintre slujitorii săi. Altfel nu se explică impardonabila întrerupere a microfonului, tocmai în timpul slujbei religioase, Înalt Preasfințitului Teodosie.

De față la manifestările dedicate acestei zile au fost prezenți și președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Oare nu s-au simțit un pic stânjeniți de faptul că au fost martorii unui asemenea afront marcă pur birocratică? Jenant.

ÎPS Teodosie a simțit penibilul momentului, faptul că i s-a dat cu flit și a mai continuat vreo 5 minute slujba fără sunet după care a plecat supărat din port.

Încă o ciudățenie organizațională care a pus într-o lumină urâtă evenimentul militar și i-a diluat importanța din cauza acestei gafe de tip funcționăresc pusă în practică de niște oameni pentru care contează doar să nu îți superi șeful și să tratezi totul numai la modul figurativ. De asta am ajuns unde am ajuns…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT