Connect with us

Dâmboviţa

Cosmin Bozieru a renunţat la funcţia de consilier al primarului municipiului Târgovişte!

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, fost viceprimar al municipiului Târgovişte, de curând, preşedinte al ALDE Târgovişte, a decis ca, de luni – 18 martie, să renunţe la funcţia de consilier personal al primarului PSD Cristian Daniel Stan.

Bozieru ne-a declarat că nu a existat niciun fel de presiune asupra sa pentru a părăsi această funcţie. Pur şi simplu, aşa a hotărât! A considerat că este mai bine să se retragă din echipa primarului municipiului Târgovişte.

Liderul ALDE Târgovişte vrea să se dedice mai mult partidului din care face parte şi să pregătească, alături de preşedintele ALDE Dâmboviţa – Ionel Petre, strategia pentru campania alegerilor europarlamentare din luna mai.

Sunt destule voci care susţin însă că multora din fruntea PSD Dâmboviţa nu le-a convenit când Bozieru a părăsit formaţiunea socială-democrată pentru ALDE. Nu au lăsat să se vadă această supărare, dar au grăbit, în culise, debarcarea lui Cosmin Bozieru de la Primăria Târgovişte.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT