Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Cosmin Bozieru a renunţat la funcţia de consilier al primarului municipiului Târgovişte!

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, fost viceprimar al municipiului Târgovişte, de curând, preşedinte al ALDE Târgovişte, a decis ca, de luni – 18 martie, să renunţe la funcţia de consilier personal al primarului PSD Cristian Daniel Stan.

Bozieru ne-a declarat că nu a existat niciun fel de presiune asupra sa pentru a părăsi această funcţie. Pur şi simplu, aşa a hotărât! A considerat că este mai bine să se retragă din echipa primarului municipiului Târgovişte.

Liderul ALDE Târgovişte vrea să se dedice mai mult partidului din care face parte şi să pregătească, alături de preşedintele ALDE Dâmboviţa – Ionel Petre, strategia pentru campania alegerilor europarlamentare din luna mai.

Sunt destule voci care susţin însă că multora din fruntea PSD Dâmboviţa nu le-a convenit când Bozieru a părăsit formaţiunea socială-democrată pentru ALDE. Nu au lăsat să se vadă această supărare, dar au grăbit, în culise, debarcarea lui Cosmin Bozieru de la Primăria Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Anunţ lansare proiect modernizare, extindere şi dotare Grădiniţa Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

375 de locuri de muncă vacante înregistrate la AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.radioresita.ro)

AJOFM Dâmboviţa are înscrise, astăzi – 20 mai 2019, în baza de date 375 de locuri de muncă disponibile: 20 pentru persoanele cu studii superioare, 293 pentru cele calificate în diverse meserii şi 62 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: agent turism; consilier orientare în carieră; formator; economist; referent de specialitate financiar – contabil; agent vânzări; infirmier; lucrător comercial; gestionar depozit; bucătar; ospătar; vânzător; electrician în construcții; frezor universal; strungar universal; sudor; zidar; şofer; confecționer articole textile; instalator; lăcătuș mecanic; muncitor necalificat în industria metalurgică; muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare puteţi obţine consultând site-ul www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmboviţa – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!