Conectați-vă cu noi

POLITIC

Claudiu Manda vrea PSD Dolj pe loc fruntaş la europarlamentare!

Publicat

pe

Foto: stiripesurse.ro

Liderii judeţeni ai PSD sunt invitaţi, subtil, să intre în competiţie cu senatorul Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj. Manda şi-a propus ca organizaţia pe care o conduce să obţină, la alegerile europarlamentare din luna mai, cel mai mare număr de voturi dintre toate filialele social-democrate din ţară.

PSD Dolj va depune liste de susţinere a candidaţilor PSD pentru alegerile europene cu 109.729 de semnături. PSD Dâmboviţa, din câte am aflat, a adunat puţin peste 50.000 de semnături.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Maria Grapini şi jurnalista Antena 3 Carmen Avram, surprizele listei de candidaţi PSD pentru europarlamentare

Publicat

pe

Sursa foto: digi24.ro / larevista.ro

Lista candidaţilor PSD pentru alegerile europarlamentare se pare că este aproape gata, chiar dacă nu a fost prezentată oficial de mai marii partidului. Este clar, bătut în cuie, că primul loc îi revine ministrei Rovana Plumb, preşedinte al PSD Dâmboviţa. Nu se ştie încă sigur cine urmează. S-au lansat în spaţiul public tot soiul de speculaţii, s-au vehiculat nume, înţelegeri…

În cele din urmă, publicaţia „Adevărul” a prezentat o posibilă listă de candidaţi, surprinzătoare prin nume şi poziţia pe care o ocupă unele persoane: Rovana Plumb, Carmen Avram, Dragoş Benea, Claudiu Manda, Dan Nica, Ioan Mircea Pascu, Maria Grapini, Victor Negrescu, Natalia Intotero, Bianca Gavriliţă, Cătălina Ştefănescu, Emilian Pavel, Victor Boştinaru, Maria Zoană şi Claudia Ţapardel.

Citește în continuare

POLITIC

Traian Băsescu, atac la Liviu Dragnea şi Victor Ponta!

Publicat

pe

Foto: https://www.europafm.ro

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, poate fi acuzat de multe, numai că n-ar fi bun politician, nu! Într-o apariţie televizată, a spus că şeful PSD, Liviu Dragnea, are zilele numărate şi că nu are nicio şansă să câştige alegerile prezidenţiale.

„Uitați-vă cum nu își asumă ceva. El tot timpul ori e bolnav, ori e plecat din țară. Are zilele numărate. El nu are viitor politic. El va fi candidat, dar niciodată nu ar putea câștiga alegerile prezidențiale în România. În partid îl sapă, sancțiunea de la electorat, pe de altă parte. Ușor, ușor, și pensionarii își vor da seama că au fost păcăliți”, a spus Băsescu la Realitatea TV.

Mai mult, crede fostul şef al statului că, dacă PSD nu obţine peste 30% la alegerile europarlamentare din luna mai, Dragnea îşi va pierde mandatul de lider al PSD. Băsescu crede că Victor Ponta s-ar putea întoarce la conducerea formaţiunii social-democrate. Despre cel din urmă spune că nu a renunţat la aroganţă, aşa cum a afirmat public de mai multe ori.

„Lui Ponta daţi-i putere şi va fi exact ca înainte: arogant, lipsit de scrupule, mincinos. Un om pe care-l duce capul ca, de ziua lui, să umple stadionul naţional ca să-l proslăvească. Sigur, era si Crin Antonescu parte a spectacolului de sunet şi lumină! Cine crede în Ponta, doar pentru ca este în opoziţie cu Dragnea, se înşală.

Gândiţi-vă că omul ăsta, Victor Viorel Ponta, alături de liberali, în iulie 2012, a spulberat toate instituţiile statului, Avocatul Poporului, preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, preşedintele României. E la fel de nedemocrat, doar că Dragnea e mai laş şi ar vrea să îi facă alţii treaba. Ponta şi Dragnea se bat pentru partid, nu pentru România. Ei se bat pentru PSD”, a declarat Traian Băsescu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!