Conectați-vă cu noi

Argeș

USR Argeş, protest la capătul Autostrăzii Bucureşti-Piteşti!

Publicat

pe

Mai mulţi membri ai USR Argeş s-au alăturat, astăzi – 15 martie, protestului „România vrea autostrăzi. Şî eu!”, fiind prezenţi, la ora 15:00, cu pancarte şi bannere, la capătul Autostrăzii Bucureşti-Piteşti.

„În acest mod, am dorit să atragem atenția guvernanților actuali asupra necesității dezvoltării infrastructurii rutiere la nivelul întregii țări. România ocupă primul loc în Uniunea Europeană la accidente rutiere fatale, cu 98 de decese la 1 milion de locuitori, dublu față de media europeană”, a spus Adrian Cîrstea – președintele USR Argeș.

Campania „România vrea autostrăzi. Şî eu!”, iniţiată de omul de afaceri Ştefan Mandachi, care a construit, simbolic, primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, între Voroneţ şi Putna, are, din această săptămână, şi un imn ofical, lansat de TRUPA 9 şi ViKloth. Artiştii au făcut şi un videoclip pe care l-au publicat deja pe www.youtube.com.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

IPJ Argeş a inaugurat „Galeria inspectorilor şefi”

Publicat

pe

Foto: IPJ Argeş

Eveniment de suflet, astăzi, la sediul IPJ Argeş! Inaugurarea „Galeriei inspectorilor şefi”, realizată de Diana Nicolae, din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, i-a reunit pe mulţi dintre cei care au condus instituţia după anul 1989.

Au răspuns invitației domnul Grl.lt.(r) Nicolae Berechet, domnul Grl.lt.(r) Dan Valentin Fătuloiu, domnul Grl.brg.(r) Ion Stoica, domnul col. (r) Marian Orjanu, domnul Grl.brg.(r) Ion Mirescu, comisarul de poliţie bogdan Berechet, actuala echipă managerială a IPJ Argeş şi prefectul judeţului.

„Toți inspectorii șefi au primit originalele lucrărilor realizate, iar Diana a fost recompensată de conducerea IPJ Argeș pentru efortul depus și pentru talentul de care a dat dovadă, primind o plachetă de onoare.

La finalul vizitei, invitații au putut să admire o expoziție vernisată în holul public al IPJ Argeș care ilustrează aspecte din activitatea polițienească din trecut și din prezent”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Argeşenii plombează singuri gropile de pe DN 73C!

Publicat

pe

Foto: captură Muscel TV

Cetăţenii din Berevoeşti, localitate tranzitată de DN 73C, Câmpulung Muscel-Curtea de Argeş, au pornit o acţiune de plombare a gropilor din carosabil cu ciment – potrivit Muscel TV. Pur şi simplu, oamenilor le-a ajuns cuţitul la os şi nu mai cred în promisiuni! Li s-au făcut prea multe în ultimii ani şi nu s-a concretizat nimic.

Sperăm ca autorităţile să nu sancţioneze cu amendă gestul sătenilor, aşa cum s-a întâmplat în alte localităţi din ţară.

Reamintim că amendamentul la Legea bugetului pentru 2019, care viza demararea refacerii DN 73C, a fost respins. Şi nici măcar nu se ceruseră bani pentru lucrările în sine, ci pentru studiul de fezabilitate!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!