Connect with us

Dâmboviţa

Speranţa cetăţenilor este într-o schimbare radicală! Deputat USR Dumitru Lupescu

Publicat

pe

Echipele USR care strâng semnături de susţinere pentru candidaţii Alianţei USR-PLUS la alegerile europene din luna mai au fost primite fără niciun fel de respingere în judeţul Dâmboviţa.

Potrivit deputatului Dumitru Lupescu, preşedintele USR Dâmboviţa, oamenii s-au arătat dornici de schimbare şi sunt îngrijoraţi că se fac modificări legislative în favoarea unor grupuri de interese.

„Cetățeanul de rând nu vede sau simte nicio urmă de sprijin din partea celor pe care i-au votat în 2014 și 2016 să le reprezinte interesele. Speranta lor este într-o schimbare radicală”, spune deputatul Lupescu.

Targetul USR Dâmboviţa este de 3.200 de semnături, număr care va fi, cu siguranţă, depăşit, având în vedere că până, ieri – 17 martie, au fost bifate deja peste 2.500.

Dâmboviţa

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi și altul în comuna IL Caragiale

Publicat

pe

Accident de circulație, în această seară, în zona benzinăriei Moll de la ieșire din Târgoviște spre Ulmi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită. Pompierii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

O oră și jumătate mai târziu, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN72A, în comuna IL Caragiale. Au fost implicate un autotren și un autoturism. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT