Conectați-vă cu noi

Argeș

Incendii de vegetaţie în 20 de localităţi din Argeş. Două persoane au ajuns la spital!

Publicat

pe

Zi grea pentru pompierii din Argeş, care au fost nevoiţi să intervină pentru localizarea şi stingerea a 25 de in cendii de vegetaţie, izbucnite în 20 de localităţi din judeţ! Toate generate de utilizarea focului deschis în spații deschise și folosirea intenționată a sursei de aprindere!

În total, au fost afectate 45 de ha de vegetație uscată și 7,5 ha de litieră de pădure, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital: un bărbat de 88 de ani din Mălureni, care suferise arsuri la nivelul feței, și o femeie de 53 de ani din Valea Iașului, care prezenta atac de panică.

Argeș

Doi tineri cu vârsta sub 20 ani, reținuți pentru furtul unei arme de vânătoare

Publicat

pe

Foto arhivă

Polițiștii din Argeș au reținut doi tineri, unul în vârstă de 19 ani, din Costești, celălalt de 17 ani, din Miroși, pentru furtul unei arme de vânătoare. Cei doi erau pasageri într-o mașină oprită în trafic ieri, 28 mai, pe teritoriul comunei Săpata. Băieții aveau cu ei arma pe care au sustras-o în noaptea de 15 spre 16 mai dintr-un imobil din comuna Buzoești.

Suspecții urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 22 ani, din Miroși, trebuie să le explice oamenilor legii ce relație are cu cei doi și în ce măsură a fost implicat în furtul armei.

Citește în continuare

Argeș

Sfârşit tragic pentru un bărbat din Argeş. A verificat o butelie de aragaz cu flacăra!

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Argeş

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din comuna Hârseşti, judeţul Argeş, a murit, azi-noapte, în incendiul care i-a cuprins locuinţa. Vecinii au reuşit să-l scoată afară înainte de sosirea pompierilor, însă, din păcate, viaţa nu i-a mai putut fi salvată.

Salvatorii l-au găsit cu arsuri pe suprafaţa corpului şi în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat, echipajul medical sosit la faţa locului fiind nevoit să declare decesul.

Se pare că incendiul a fost provocat chiar de proprietar, care ar fi verificat cu o flacără dacă butelia are scăpări de gaze. Focul s-a extins imediat la acoperişul bucătăriei, care a fost distrus pe o suprafaţă de aproxiamtiv 50 mp. Bărbatul locuia singur.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!