Conectați-vă cu noi

Giurgiu

Accident grav pe DN 6, în Giurgiu! Şoferul unui Matiz a fost rănit grav

Publicat

pe

Foto: ISU Giurgiu

Un grav accident de circulaţie a avut loc cu puţină vreme în urmă pe DN 6, Bucureşti-Alexandria, în satul Gorneni, judeţul Giurgiu. Două autoturisme, un VW Passat şi un Matiz, s-au tamponat. În urma impactului deosebit de puternic, Matizul, la volanul căruia se afla un bărbat de 71 de ani, s-a răsturnat.

La faţa locului, au acţionat o echipă de descarcerare de la Grupul de Intervenţie din Mihăileşti şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă. Întrucât starea şoferului de pe Matiz era gravă, a fost solicitat un elicopter SMURD pentru transportul rapid al victimei la spital.

Foto: ISU Giurgiu

ACTUALITATE

Lansare proiect „Reabilitare, modernizare, extindere şi dotare Ambulatoriu din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Giurgiu

Bărbați din Afganistan, găsiți ascunşi într-un tir care aducea piese auto în România

Publicat

pe

Poltițiştii de frontieră din Giurgiu au găsit găsit doi cetățeni din Afganistan, ascunşi într-un autocamion care transporta piese auto pentru o societate comercială din România.

Bărbații, în vârstă de 33 şi 38 de ani, au declarat că s-au urcat în tir într-o parcare din Bulgaria, fără ştiința şoferului, un român de 40 de ani. Cei doi îşi doreau să ajungă în vestul Europei. Călătoria le-a fost întreruptă la frontiera României.

Afganii au fost preluați de autoritățile bulgare, care urmează să continue cercetările şi să dispună măsurile legale care se impun în astfel de situații.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT