Connect with us

Dâmboviţa

A împuţit cartierul cu miros de zeamă de varză, aruncând-o de la balcon!

Publicat

pe

Foto: Poliţia Locală Târgovişte

Până unde poate duce lipsa de respect faţă de vecini, faţă de concitadini, faţă de mediul în care trăim ne-a demonstrat-o, cu vârf şi îndesat, un târgoviştean din cartierul Micro XI. Bărbatul, trăitor la bloc, la etajul doi, a găsit de cuviinţă să evacueze zeama de varză pe care o avea într-un recipient prin sistemul de scurgere al balconului.

Gestul său a încărcat întrega zonă de mirosuri de nesuportat. Sesizată, Poliţia Locală a trimis la faţa locului mai mulţi agenţi care au constatat cu propriile simţuri că informaţiile primite de la cetăţenii bulversaţi se adeveresc.

B.F., de 44 de ani, a recunoscut că a aruncat de la etaj 200 de litri de zeamă de varză. Pentru fapta sa a fost sancţionat contravenţional cu 500 de lei.

Poliţia Locală le recomandă cetăţenilor care au astfel de apucături necivilizate de a se debarasa de resturile alimentare de peste iarnă pe domeniul public, viicind mediul înconjurător, să nu procedeze ca bărbatul sus-amintit, fiindcă vor răspunde în faţa legii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist acroșat de un ATV în comuna Pietrari

Publicat

pe

Accident de circulație, astăzi – 9 mai 2021, în comuna Pietrari, zona Șipot. Un adolescent de 16 ani, care se deplasa pe drumul comunal cu o bicicletă, mergând pe contrasens, a fost acroșat de un ATV, condus de un bărbat de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT