Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

A împuţit cartierul cu miros de zeamă de varză, aruncând-o de la balcon!

Publicat

pe

Foto: Poliţia Locală Târgovişte

Până unde poate duce lipsa de respect faţă de vecini, faţă de concitadini, faţă de mediul în care trăim ne-a demonstrat-o, cu vârf şi îndesat, un târgoviştean din cartierul Micro XI. Bărbatul, trăitor la bloc, la etajul doi, a găsit de cuviinţă să evacueze zeama de varză pe care o avea într-un recipient prin sistemul de scurgere al balconului.

Gestul său a încărcat întrega zonă de mirosuri de nesuportat. Sesizată, Poliţia Locală a trimis la faţa locului mai mulţi agenţi care au constatat cu propriile simţuri că informaţiile primite de la cetăţenii bulversaţi se adeveresc.

B.F., de 44 de ani, a recunoscut că a aruncat de la etaj 200 de litri de zeamă de varză. Pentru fapta sa a fost sancţionat contravenţional cu 500 de lei.

Poliţia Locală le recomandă cetăţenilor care au astfel de apucături necivilizate de a se debarasa de resturile alimentare de peste iarnă pe domeniul public, viicind mediul înconjurător, să nu procedeze ca bărbatul sus-amintit, fiindcă vor răspunde în faţa legii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spectacol folcloric în aer liber la Târgoviște, de Rusalii

Publicat

pe

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, duminică – 7 iunie 2020, începând cu ora 10:00, în aer liber, în zona pietonală din fața instituției (Centrul Vechi), evenimentul cultural-muzical ”De Rusalii”.

„Deși condițiile sunt speciale, avem bucuria de a vă aduce în atenție o expoziție etnografică, care să ilustreze bogata moștenirea a zonei, alături de o expoziție de pictură, ce cuprinde lucrările realizate în cadrul taberelor de creație din ultimii ani, pe care Centrul Județean de Cultură Dâmbovița le-a susținut.

Întrucât suntem la ceas de sărbătoare – Rusaliile, importantă sărbătoare în lumea satului, începând cu ora 17:00, vă oferim un spectacol folcloric susținut de Orchestra Populară Chindia. Invitat special, Gabriel Dumitru.

În contextul starii de alertă și al prevenirii infectării cu noul coronavirus, la concertul în aer liber, accesul publicului se va face începând cu ora 16:30, numărul spectatorilor fiind limitat, în funcție de numărul scaunelor disponibile”, se precizează într-un comunicat remis de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Noi lucrări de restaurare și conservare la Curtea Domneasca din Târgovişte

Publicat

pe

Procedura de achiziție publică pentru desemnarea firmei care va executa lucrările de restaurare și conservare a Ansamblului Monumental Curtea Domnească din Târgovişte, incluse în proiectul cu fonduri europene promovat de Consiliul Județean Dâmbovița, a fost definitivată, ieri – 4 iunie 2020. Contractul va avea o valoare de 13.347.074,56 lei și va fi semnat în data de 16 iunie.

Prin implementarea acestui proiect, se urmărește valorificarea durabilă a Ansamblului Monumental „Curtea Domnească”, prin conservarea și protejarea obiectivelor istorice: ruinele bisericii-paraclis, Turnul Chindiei, Biserica Domnească Mică „Sf. Vineri” și Biserica Domnească „Adormirea Maicii Domnului” din cadrul complexului – se arată într-un comunicat remis de CJ Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!