Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

A împuţit cartierul cu miros de zeamă de varză, aruncând-o de la balcon!

Publicat

pe

Foto: Poliţia Locală Târgovişte

Până unde poate duce lipsa de respect faţă de vecini, faţă de concitadini, faţă de mediul în care trăim ne-a demonstrat-o, cu vârf şi îndesat, un târgoviştean din cartierul Micro XI. Bărbatul, trăitor la bloc, la etajul doi, a găsit de cuviinţă să evacueze zeama de varză pe care o avea într-un recipient prin sistemul de scurgere al balconului.

Gestul său a încărcat întrega zonă de mirosuri de nesuportat. Sesizată, Poliţia Locală a trimis la faţa locului mai mulţi agenţi care au constatat cu propriile simţuri că informaţiile primite de la cetăţenii bulversaţi se adeveresc.

B.F., de 44 de ani, a recunoscut că a aruncat de la etaj 200 de litri de zeamă de varză. Pentru fapta sa a fost sancţionat contravenţional cu 500 de lei.

Poliţia Locală le recomandă cetăţenilor care au astfel de apucături necivilizate de a se debarasa de resturile alimentare de peste iarnă pe domeniul public, viicind mediul înconjurător, să nu procedeze ca bărbatul sus-amintit, fiindcă vor răspunde în faţa legii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Marian Ţachianu, deputat: PSD şi PRO România trebuie să-şi unească forţele

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmboviţa, Marian Ţachianu, a susţinut, încă de la începutul anului, necesitatea formării unei alianţe între social-democraţi şi partidul condus de Victor Ponta, PRO România, ca soluţie viabilă în vederea câştigării alegerilor locale din vară, dar şi a celor parlamentare.

Unirea forţelor celor două partide se impune mai mult acum, când există posibilitatea decanşării alegerilor anticipate. Consideră Marian Ţachianu că decizia pentru realizarea unor alianţe trebuie luată de fiecare organizaţie în parte. Dar şi mai bine ar fi să se pice la o înţelegere şi aceste alianţe să se facă la nivel de judeţ, întrucât este vorba de o treabă deosebit de serioasă care, dacă nu este cântărită cu atenţie, poate produce consecinţe nefaste pentru partid, pentru stânga românească.

Marian Ţachianu nu vede de ce nu ar exista înţelegere şi conlucrare între cele două formaţiuni politice, mai ales că majoritatea membrilor care alcătuiesc PRO România provin de la PSD.

Citește în continuare

Dâmboviţa

750 de maşini înmatriculate provizoriu pe numele unei singure persoane!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.sansanews.ro)

Polițiștii dâmbovițeni din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au executat patru descinderi în municipiul Bucureşti şi în județul Ilfov, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Racari.

Percheziţiiile au fost efectuate la patru persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de fals sub înscrisuri sub semnătură privată, fals în declarații, instigare la fals intelectual sub forma participaţiei improprii, uz de fals privind înmatriculare provizorie în circulație a 31 de autovehicule de către autorități competente în domeniu din București și județul Ilfov.

Din cercetări a reieșit că, prin activitatea infracțională, ar fi fost înmatriculate provizoriu în circulație și două autovehicule date în urmărire de autoritățile din Franța și Germania, cu o valoare de circa 150.000 de euro. Cele două mașini de lux se află acum la sediul IPJ Dâmbovița.

În aceeași cauză, se fac verificări și pentru alte 750 de autoturisme înmatriculate provizoriu pe numele unei singure persoane din București. Faptele au fost comise în perioada 2019 – februarie 2020.

S-a dispus punerea în executare a patru mandate de aducere la sediul IPJ Dâmboviţa pentru o femeie şi trei bărbați.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT