Conectați-vă cu noi

Giurgiu

Transportul în comun, folosit ca mijloc de aprovizionare cu droguri!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: wall-street.ro)

Doi tineri din municipiul Giurgiu, în vârstă de 23 şi 25 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de heroină. Potrivit anchetatorilor, pentru a se aproviziona cu droguri, bărbaţii efectuau deplasări în alte localităţi, în multe cazuri, cu mijloacele de transport în comun, dar şi cu maşini ale unor persoane din anturaj, iar vânzările se întâmplau numai în zone izolate, pe timpul nopţii.

Suspecţii au folosit tot timpul un limbaj codificat pentru a comunica între ei. Dozele de heroină erau plasate tinerilor din municipiul Giurgiu contra unor sume curpinse între 50 şi 100 de lei. Bărbaţii ar fi acţionat începând cu luna ianuarie a acestui an.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Fată de 17 ani a murit la scăldat. Prietena ei a fost salvată de un bărbat aflat în zonă

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Giurgiu

După circa o oră de căutări, scafandrii au reușit să găsească, aseară, trupul fetei înecate în barajul de la Mihăilești, județul Giurgiu. Corpul adolescentei de 17 ani se afla la câteva sute de metri distanță de loculul în care a fost văzută ultima oară.

Echipele medicală prezente la fața locului, așa cum cere protocolul, au început manevrele de resuscitare, dar, din păcate, organismul fetei nu a răspuns, fiind declarat decesul.

Prietena cu care venise fata la scăldat a fost salvată de un bărbat aflat în zonă.

Sursa foto: ISU Giurgiu

Citește în continuare

Giurgiu

Tragedie la scăldat, la barajul de la Mihăilești

Publicat

pe

Tragedie astăzi în județul Giurgiu, în zona barajului Mihăilești. Două tinere care au venit la scăldat au fost luate de curenții puternici. Una dintre adolescente a fost scoasă din apă de un cetățean aflat în preajmă. Din nefericire, cealaltă fată s-a dus la fund și nu a mai ieșit la suprafață.

La fața locului au pornit căutările trei scafandri de la Detașamentul de Pompieri din Giurgiu. Sunt puține șanse ca tânără să mai poată fi salvată.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!