Connect with us

Dâmboviţa

Două case mistuite de foc, după ce un bătrân a aprins iarba uscată dintr-o grădină!

Publicat

pe

Un bătrân de 85 de ani, din comuna Răzvad, judeţul Dâmboviţa, a concluzionat că este mult mai uşor să dai foc vegetaţiei uscate, decât să o cureţi cu mijloace manuale, drept pentru care a pus mâna pe chibrit şi a aprins iarba, fără să se gândească la consecinţele grave care pot răzbate ca urmare a acţiunii sale.

Focul, amplificat de vânt, s-a extins rapid, cuprinzând două gospodării. Au ars în totalitate acoperişurile a două case, una nelocuită, iar cealaltă în care trăia o bătrânică. A mai fost distrus de foc şi un pătul. Era cât p’aci să fie mistuită de flăcări şi o a treia locuinţă.

Foto: ISU Dâmboviţa

Pentru stingerea incendiului au intervenit trei echipaje de pompieri de la Detaşamentul din Târgovişte. Bătrânul neglijent este acum cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat o investiție importantă pentru Micro IX

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a finalizat lucrările de amenajare și extindere a parcării din spatele stației de autobuz „Caraiman”, în Microraionul IX, zona blocurilor 1-11. Investiția a condus la dublarea numărului locurilor de parcare – a declarat, astăzi – 19 iunie 2024, edilul Daniel Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă organizată la fața locului.

„Tot în acest cartier, va fi sistematizată strada Profesor Alexandru Vasilescu, inclusiv prin crearea de parcări noi și prin realizarea unui nou racord cu strada General Matei Vlădescu, prin spatele Parcului Așchiuță, astfel încât, atât locuitorii din zonă, cât și beneficiarii celor trei unități de învățământ de aici, să se poată bucura de condiții de trafic normale în cadrul unui circuit rutier cursiv. Suntem în momentul de față în faza de proiectare. În perioada următoare, vom aproba indicatorii tehnico-economici în Consiliul Local Municipal Târgoviște. Vrem să realizăm această investiție cât mai repede”, a mai spus primarul Daniel Cristian Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Expoziție de costume populare românești la Camera de Comerț Dâmboviţa

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat, la sediul din Târgoviște – strada Calea Câmpulung, Nr. 6A, o expoziție de costume tradiționale românești, pe care vă invită să o vizitați în zilele de 19 și 20 iunie 2024. Fotografiile pe care le veți realiza cu acest prilej vor fi publicate pe conturile de socializare ale instituțiilor, pentru a face cunoscută povestea „cămășii cu altiță” și a rămâne mărturie a respectului și aprecierii arătate portului tradițional românesc.

„Ia românească câștigă tot mai multă recunoaștere în conștiința europeană și mondială, devenind un format vestimentar tradițional de o frumusețe unică și originală. Mulțumim partenerilor ARHaic Design, Ali Lux și Framing Art – Înrămarea, pe înțelesul tuturor pentru sprijinul acordat în realizarea acestei expoziții”, este mesajul transmis de echipa Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Reamintim faptul că în data de 24 iunie se sărbătorește „Ziua Universală a Iei”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite