Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Terenul există, când finanţează Ministerul Agriculturii un centru de legume-fructe în Dâmboviţa?

Publicat

pe

Oana Vlăducă, deputat Pro România de Dâmboviţa, continuă să pună pe masa de lucru a ministrului Agriculturii, Petre Daea, problemele din teritoriu, cu speranţa că se vor găsi cât mai rapid soluţii de rezolvare. Săptămâna aceasta, parlamentara i-a readus în atenţie o temă despre care se vorbeşte de mai mulţi ani şi asumată de Petre Daea: înființarea unui centru de colectare și procesare a legumelor şi fructelor în județul Dâmbovița.

„Nu mai reiau întreaga argumentație privind oportunitatea construirii unui astfel de centru în județ, întrucât am expus aceste criterii la precedenta interpelare pe subiect (nr. înregistrare 6101A din data de 07.11.2018). De altfel, în răspunsul pe care mi l-ați trimis, ați agreat că este oportună realizarea proiectului în județul Dâmbovița, un centru de colectare – procesare putând să deservească întreaga regiune.

De asemenea, fac din nou precizarea că DAJ Dâmbovița, cu sprijinul autorităților locale,a identificat și câteva locații posibile pentru înființarea acestui centru de colectare:
• UAT Potlogi poate pune la dispoziție o suprafață de 20 ha deținute în proprietate privată, cu posibilitate de cumpărare;
• ADS Dâmbovița deține suprafețe pretabile de peste 50 ha, cu acces la drum național, autostradă și utilități în punctele Corbii Mari și Bucșani.

Față de cele prezentate, vă rog, domnule ministru, să ne precizați dacă au fost identificate soluții suplimentare de realizare de către Ministerul pe care îl coordonați a unui centru de colectare și procesare legume-fructe în județul Dâmbovița”, se arată în textul documentului pe care l-a transmis deputata Oana Vlăducă ministrului Petre Daea.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT