Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Doliu în Jandarmeria Dâmboviţa. Şi-au găsit un coleg decedat în locuinţă

Publicat

pe

Clipe cumplite pentru jandarmii târgovişteni, care au aflat, astăzi, că un coleg de-al lor s-a stins din viaţă mult prea devreme, răpit probabil de un infarct miocardic.

Plutonierul adjutant Marius Preda, de 43 de ani, trebuia să se prezinte, în această dimineaţă, la locul unde îşi desfăşura misiunea. Colegii au văzut că nu apare şi au intrat în panică. Marius nu întârziase niciodată la serviciu, era punctual şi, dacă se întâmpla ceva neprevăzut, îi anunţa.

Foto: Facebook

Când au văzut că nu răspunde nici la telefon, jandarmii au mers la el acasă, în microraionul şase. Au bătut la uşă. Niciun semnal din interior. Doar telefonul se auzea cum sună. Oamenii s-au înspăimântat. Era clar că se petrecuse ceva grav cu Marius. Au chemat un echipaj ISU, care a pătruns în apartament, pe un geam. L-au găsit pe Marius decedat pe marginea patului.

Marius Preda era divorţat şi locuia singur. Se pare că suferea de diabet şi urma un tratament cu insulină. Vestea morţii sale i-a îndurerat profund pe jandarmii dâmboviţeni, care îi apreciau calităţile umane, dar şi pe cele militare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT