Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primar Târgovişte: Primele 28 de autobuze noi vor fi în municipiu la începutul lui 2020

Publicat

pe

Foto: Facebook / Daniel Cristian Stan

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, apreciază că transportul public local s-a îmbunătăţit după ce acest serviciu a fost preluat de administraţia publică, prin firma SC Servicii Publice Municipale SA pe care a înfiinţat-o. Ca dovadă, numărul reclamaţiilor depuse de călători a scăzut considerabil.

„Cred că a fost o decizie inspirată, în contextul în care, la începutul anului viitor, transportul public în municipiul Târgovişte nu va mai avea nicio legătură cu ce a fost până acum. Avem lansată licitaţia pentru primele 28 de autobuze hibrid, care ar trebui să ajungă la Târgovişte undeva la începutul anului viitor. Urmează celelalte componente ale acestui proiect pe mobilitate urbană în valoare de peste 20 de milioane de euro”, spune primarul Daniel Cristian Stan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Centrul Cultural Flacăra Moreni

Publicat

pe

Proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea Clubului Flacăra din municipiul Moreni, județul Dâmbovița, se derulează conform graficului aprobat – spune primarul Constantin Dinu, care este, de asemenea, mulțumit de calitatea lucrărilor. Investiția este implementată cu fonduri europene nerambursabile.

„Construcţia, cu destinaţie administrativă şi social-culturală, se va transforma în . Obiectivele specifice ale proiectului sunt: reabilitarea unei clădiri care dobândeşte funcţiunea de Club cultural educaţional – recreativ; echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative; creşterea atractivităţii municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative”, explică primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT