Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Cezar Preda, deputat PNL: Voi fi un om fericit dacă semnăturile de susţinere se transformă în voturi!

Publicat

pe

Cea mai mare provocare pentru partidele politice înscrise în cursa electorală pentru Parlamentul European din luna mai va fi aceea de a obţine tot atâtea voturi câte semnături de susţinere a candidaţilor au strâns – apreciază deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda.

Cu alte cuvinte, trebuie să se lupte pentru o prezenţă masivă la vot, având în vedere că, la un calcul aritmetic simplu, numărul românilor care au semnat pentru susţinerea partidelor se cifrează pe la vreo 9 milioane, conform declaraţiilor liderilor formaţiunilor politice!

„La precedentele alegeri europarlamentare, PNL Dâmboviţa a obţinut vreo 34.000 de voturi, la o prezenţă la vot de 42%. Asta înseamnă că, pentru a lua 37.000 de voturi, că doar n-or fi semnat oamenii degeaba, ar trebui să fie o prezenţă de 45%. Dacă o fi o prezenţă de 45% şi vom lua noi 37.000 de voturi, eu sunt fericit.

Extrapolând, PNL trebuie să ia 1.400.000 de voturi la nivel naţional. Eu îmi doresc asta. Votul meu şi al familiei mele va fi sigur şi o să fac şi campanie pentru PNL, să luăm voturile astea. Dar, dacă nu le luăm, ce facem? Am văzut că nimeni nu se întreabă. 37.000 de semnături, dacă se transformă în voturi, eu sunt un om fericit”, a exemplificat deputatul Cezar Preda cu situaţia partidului din care face parte.

În ceea ce priveşte programele electorale care le sunt propuse românilor, spune Cezar Preda, PNL vine cu o temă reală şi europeană, prin faptul că are o aplecare corectă asupra statului de drept, asupra luptei împotriva corupţiei şi a tot ceea ce înseamnă o justiţie independentă. În schimb, PSD a gafat colosat cu sloganul „România merită mai mult”.

„Asta nu scrie puterea niciodată. Asta o scrie opoziţia. Păi, dacă România merită mai mult, de ce să vă voteze oamenii pe voi care sunteţi la putere? Nu-i logic”?

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Drumul montan TransBucegi a fost redeschis circulației

Publicat

pe

Foto arhivă

Vineri – 15 ianuarie 2021, începând cu ora 15:00, a fost redeschis circulației rutiere drumul montan TransBucegi (km 0 – km 8 + 500 m) a fost reluată – informează IPJ Dâmbovița. Reamintim faptul că DJ 713 a fost închis ieri din cauza viscolului și a vizibilității reduse.

Atenție! Pe respectivul sector de drum se circulă în condiții de iarnă, astfel că trebuie să adoptați o conduită preventivă și să respectați cu strictețe regulile privind circulația pe drumurile publice.

„Polițiștii vă reamintesc că, potrivit legislației în vigoare, conducerea unui autovehicul pe un drum public acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polei fără ca acesta să fie dotat cu anvelope de iarnă, se sancționează cu amendă între 9 și 20 de puncte. Pe lângă sancțiunea amenzii, ca măsură complementară, se va reține și certificatul de înmatriculare sau înregistrare al autovehiculului, eliberându-se o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Aceleași măsuri se aplică și în cazul autovehiculelor de transport marfă cu greutatea de peste 3,5 tone sau a celor destinate transportului de persoane cu mai mult de nouă locuri pe scaune, dacă nu au montate lanțuri sau alte echipamente antiderapante certificate”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat: Fabrica de palavre a PNL funcționează la fel ca-n vremea lui Mihai Eminescu

Publicat

pe

171 de ani de la nașterea marelui Mihai Eminescu, poetul sufletului nostru și critic acerb al celor care au condus țara și care au știut doar să dea din gură, fără să existe o corespondență în practică a ideilor peticite pe care le înșirau în public, mai abitir în campaniile electorale. Liberalii care sunt astăzi la putere se cam joacă cu vorbele, la fel ca în vremea lui Eminescu. Nimic din ceea ce perorează liderii acestui partid nu capătă consistență. Aburi simandicoși care zboară…

„Pe 15 ianuarie, ne amintim, în fiecare an, de moștenirea pe care ne-a lăsat-o marele nostru poet național Mihai Eminescu. Un poet de o sensibilitate aparte în așternerea versurilor, dar, în același timp, un analist dur și pertinent al vremurilor sale în articolele de presă publicate. Citindu-le, vedem, cu tristețe, că istoria se repetă.

“Liberalii sunt “smântâna” şi “temeiul” României, noi suntem nişte rămăşiţe din vechile populaţiuni autohtone, care nu merită să fie băgate în seamă. De! iertaţi-ne, boieri Arioneşti şi Caradeşti că ni s-a părut şi nouă, biet, că trăim în ţara noastră şi avem de zis o vorbă. (…) Arătaţi-ne în Adunările d-voastră pe reprezentanţii capitaliilor şi fabricelor mari, pe reprezentanţii clasei de mijloc care să se deosebească de fabrica de mofturi ale „Telegrafului”, şi ale „Românului” şi de fabrica d-voastră de palavre (…)”, scria Mihai Eminescu, într-un articol din 1877, intitulat “Netrebnicii care ne conduc“.

Parcă marele poet ne e contemporan, iar cuvintele sale descriu actuala situație… Fabrica de palavre a PNL funcționează, încă, după atâta vreme. Dâmbovițenii au ascultat și poate unii au și crezut palavrele mincinoase despre reabilitarea DN 71, redeschiderea combinatului, creșterea veniturilor și altele. În această săptămână, zeci de oameni au avut de zis „o vorbă” și au protestat în fața Instituției Prefectului Dâmbovița pentru că realitatea este departe de poleiala palavrelor. Din păcate, nimic nou în politica liberală în cei mai mult de 100 de ani care s-au scurs de la vremurile creionate în presa vremii de Mihai Eminescu”, a concluzionat deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!