Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Cezar Preda, deputat PNL: Voi fi un om fericit dacă semnăturile de susţinere se transformă în voturi!

Publicat

pe

Cea mai mare provocare pentru partidele politice înscrise în cursa electorală pentru Parlamentul European din luna mai va fi aceea de a obţine tot atâtea voturi câte semnături de susţinere a candidaţilor au strâns – apreciază deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda.

Cu alte cuvinte, trebuie să se lupte pentru o prezenţă masivă la vot, având în vedere că, la un calcul aritmetic simplu, numărul românilor care au semnat pentru susţinerea partidelor se cifrează pe la vreo 9 milioane, conform declaraţiilor liderilor formaţiunilor politice!

„La precedentele alegeri europarlamentare, PNL Dâmboviţa a obţinut vreo 34.000 de voturi, la o prezenţă la vot de 42%. Asta înseamnă că, pentru a lua 37.000 de voturi, că doar n-or fi semnat oamenii degeaba, ar trebui să fie o prezenţă de 45%. Dacă o fi o prezenţă de 45% şi vom lua noi 37.000 de voturi, eu sunt fericit.

Extrapolând, PNL trebuie să ia 1.400.000 de voturi la nivel naţional. Eu îmi doresc asta. Votul meu şi al familiei mele va fi sigur şi o să fac şi campanie pentru PNL, să luăm voturile astea. Dar, dacă nu le luăm, ce facem? Am văzut că nimeni nu se întreabă. 37.000 de semnături, dacă se transformă în voturi, eu sunt un om fericit”, a exemplificat deputatul Cezar Preda cu situaţia partidului din care face parte.

În ceea ce priveşte programele electorale care le sunt propuse românilor, spune Cezar Preda, PNL vine cu o temă reală şi europeană, prin faptul că are o aplecare corectă asupra statului de drept, asupra luptei împotriva corupţiei şi a tot ceea ce înseamnă o justiţie independentă. În schimb, PSD a gafat colosat cu sloganul „România merită mai mult”.

„Asta nu scrie puterea niciodată. Asta o scrie opoziţia. Păi, dacă România merită mai mult, de ce să vă voteze oamenii pe voi care sunteţi la putere? Nu-i logic”?

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

A încetat din viață profesorul Ioan Valerian. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

de

În această dimineață, profesorul Valerian Ioan a trecut în lumea celor drepți, lăsând lumea sportului dâmbovițean mult mai săracă!

Născut pe 18 mai 1951, Valerian Ioan a fost una dintre cele mai importante figuri ale baschetului românesc, pe care l-a slujit cu abnegație până în ultima clipă a vieții sale.

Valerian Ioan este omul care i-a descoperit și antrenat pe cei mai importanți baschetbaliști dâmbovițeni, iar de-a lungul timpului, performanțele sale profesionale au fost de-a dreptul impresionante, așa cum o arată și CV-ul regretatului om de sport:

-Component al echipei de baschet Div. B ’’Cimentul Fieni’’1971-1977
-Antrenor Lot National –juniori baschet-1981-1994
-Antrenor principal Div.A –Livas Targoviste – Campion National 2002
-Antrenor principal Lot National (senioare) 2001-2006
–Membru al Biroului Federal al Federatiei Romane de Baschet
-Membru al Comisiei Judetene de Baschet 1974 – 2004
-Sef al Comisiei Metodice de Baschet al CSS Targoviste si CJEFS D-ta-1974-2008
-Director adjunct centru bugetar 1992-1994
-Vicepresedinte in cadrul Asociatiei de Baschet D-ta 1980-1990
-Sef comisie antrenori 1990-2008
-Profesor/formator in cadrul Asociatiei judetene de Baschet D-ta al instructorilor sportivi si antrenorilor de baschet
-Sef cerc metodic CSS-uri,clase cu program sportiv in cadrul ISJ D-ta 1996-2008
-Profesor metodist CCD si membru in Consiliul Consultativ al ISJ D-ta (ed.fizica si sport)si Consiliul Consultativ al ISJ D-ta (CSS-uri si clase cu program sportiv)
-Membru al Colegiului Central al Antrenorilor de Baschet din Romania din anul 2004
– Distinctia „Gheorghe Lazar” cls. a-II-a – 2009
-Distinctia – Ordinul ,,Merite pentru invatamant in grad de Cavaler”- inmanat de Presedintele Romaniei in anul 2004
-Titlul de ,, Cetatean de Onoare al orasului Targoviste” – 2012
-Comisar F.R. Baschet din anul 2004
– Director sportiv în cadrul secției de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Conducerea și angajații Clubului Sportiv Municipal Târgoviște își exprimă regretul și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

Citește în continuare

Dâmboviţa

Fă din acţiunile umanitare un gest firesc în viaţa ta!

Publicat

pe

Copiii din familii în dificultate, vârstnicii singuri și persoanele cu dizabilități au permanent nevoie să fie ajutați să depășească momentele grele din viața lor. Este mesajul salariaţilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, care fac apel către români să se implice în acţiunile umanitare cât mai des posibil, nu doar în pragul unor sărbători.

„Pentru a aduce o bucurie pe chipurile celor care au nevoie, este suficient ca fiecare să ne oprim o clipă în loc și să ne îndreptăm privirea și spre semenii noștri”, spune Cristiana Bucur – director geenral DGASPC Dâmboviţa.

În acest moment, instituţia derulează campania „Iepuraşul de Paşte”, prin care încearcă să aducă zâmbetul pe buzele cât mai multor copii din judeţ.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!