Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Cezar Preda, deputat PNL: Voi fi un om fericit dacă semnăturile de susţinere se transformă în voturi!

Publicat

pe

Cea mai mare provocare pentru partidele politice înscrise în cursa electorală pentru Parlamentul European din luna mai va fi aceea de a obţine tot atâtea voturi câte semnături de susţinere a candidaţilor au strâns – apreciază deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda.

Cu alte cuvinte, trebuie să se lupte pentru o prezenţă masivă la vot, având în vedere că, la un calcul aritmetic simplu, numărul românilor care au semnat pentru susţinerea partidelor se cifrează pe la vreo 9 milioane, conform declaraţiilor liderilor formaţiunilor politice!

„La precedentele alegeri europarlamentare, PNL Dâmboviţa a obţinut vreo 34.000 de voturi, la o prezenţă la vot de 42%. Asta înseamnă că, pentru a lua 37.000 de voturi, că doar n-or fi semnat oamenii degeaba, ar trebui să fie o prezenţă de 45%. Dacă o fi o prezenţă de 45% şi vom lua noi 37.000 de voturi, eu sunt fericit.

Extrapolând, PNL trebuie să ia 1.400.000 de voturi la nivel naţional. Eu îmi doresc asta. Votul meu şi al familiei mele va fi sigur şi o să fac şi campanie pentru PNL, să luăm voturile astea. Dar, dacă nu le luăm, ce facem? Am văzut că nimeni nu se întreabă. 37.000 de semnături, dacă se transformă în voturi, eu sunt un om fericit”, a exemplificat deputatul Cezar Preda cu situaţia partidului din care face parte.

În ceea ce priveşte programele electorale care le sunt propuse românilor, spune Cezar Preda, PNL vine cu o temă reală şi europeană, prin faptul că are o aplecare corectă asupra statului de drept, asupra luptei împotriva corupţiei şi a tot ceea ce înseamnă o justiţie independentă. În schimb, PSD a gafat colosat cu sloganul „România merită mai mult”.

„Asta nu scrie puterea niciodată. Asta o scrie opoziţia. Păi, dacă România merită mai mult, de ce să vă voteze oamenii pe voi care sunteţi la putere? Nu-i logic”?

Dâmboviţa

Tânăr din Vişina s-a aruncat în puțul din curtea casei!

Publicat

pe

Foto arhivă

Tragedie, în această dimineață, în comuna Vişina, județul Dâmbovița. Un tânăr de 28 de ani a ales sa-şi pună capăt zilelor, aruncându-se în puțul din curtea casei.

Pompierii sosiți la fața locului l-au extras din puț, însă a fost prea târziu pentru a-i mai putea salva viața. Tânărul nu a lăsat un bilet de adio. Acesta nu era cunoscut cu afecțiuni medicală.

Polițiştii fac investigații pentru a stabili circumstanțele care l-au împins pe dâmbovițean la acest gest.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Valea Lungă: S-au finalizat lucrările la podul peste pârâul Tinoasa, afectat de inundaţii

Publicat

pe

Foto: CJ Dâmboviţa

Lucrările de refacere a podului peste pârâul Tinoasa, din comuna Valea Lungă, afectat de inundaţiile din 2018, au fost recepţionate astăzi, 26 iunie 2019. S-au investit 610.823 de lei, din care 350.000 de lei – fonduri alocate de GUvern şi 260.823 de lei – din bugetul localităţii.

Investiţia a constat în: refacerea podului existent, lucrări la infrastructura şi suprastructura aferentă acestuia, refacerea rampelor de acces şi a racordurilor cu terasamentele, precum şi amenajarea albiei.

Foto: CJ Dâmboviţa

„Podul are o lungime de 18,42 m, suprastructura lui fiind realizată din grinzi prefabricate cu corzi aderente, în lungime de 12 m și înălțime de 0,52 m, lățimea părții carosabile fiind de 5,46 m”, se arată într-un comunicat remis de Con siliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!