Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

ALERTĂ! Pădurar sfâşiat de urs, în judeţul Argeş!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: antena3.ro)

Un pădurar din județul Argeș, care marca arbori în comuna Albeştii de Muscel, a fost atacat, ieri – 9 aprilie 2019, de un urs. Animalul i-a sfâşiat un picior. Bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean din Piteşti.

„Având în vedere acest incident foarte grav, prefectul Emilian Dragnea a solicitat instituțiilor responsabile de gestionarea problemelor provocate de animalele sălbatice să întocmească rapid documentația în vederea obținerii aprobării Ministerului Mediului pentru recoltarea acelui exemplar de urs”, se arată într-un comunicat remis de Instituţia Prefectului Argeş.

De asemenea, reprezentantul Guvernului în judeţul Argeş va solicita administratorilor fondurilor cinegetice din judeţ să facă o analiză privind numărul de urşi şi să înceapă rapid măsurile de relocare şi recoltare, astfel încât să nu se ajungă din nou în situaţia de a ataca oamenii şi gospodăriile acestora.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

A murit fostul primar al comunei Gura Foii

Publicat

pe

de

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Marian Iosif, primar al comunei Gura Foii, județul Dâmbovița, în perioada 2008-2016, a încetat din viață la vârsta de 56 de ani, cel mai probabil în urma unui infarct. Trupul neînsuflețit a fost găsit de familie, ieri – 18 noiembrie 2019. Dumnezeu să-l odihnească!

Citește în continuare

ACTUALITATE

3 morţi şi 17 persoane în spital, după o acţiune de deratizare în blocul de garsoniere!

Publicat

pe

Sursa foto: Adevărul

Tragedie într-un bloc de locuinţe din Timişoara! Un copil de nouă zile, unul de trei ani şi mama acestuia, în vârstă de 29 de ani, au murit, iar locatarii suspectează că de vină este acţiunea de deratizare şi dezinsecţie efectuată săptămâna trecută.

Potrivit ISU Timiş, în acest moment, sunt internaţi în spital nouă copii şi opt adulţi. Autorităţile au decis evacuarea întregului imobil, respectiv 200 de garsoniere, şi evaluarea medicală a tuturor persoanelor – scrie Adevărul. Ancheta este în plină desfăşurare.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web