Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

UPDATE: Deţinutul evadat de la Găeşti a fost prins! Voia să se ducă peste o fată!

Publicat

pe

Deţinutul care nu a mai revenit astăzi, 9 aprilie, la Penitenciarul Găeşti după ce şi-a terminat programul de lucru la societatea unde desfăşura activităţi fără pază, fiind încarcerat în regim deschis, a fost depistat de poliţişti pe teritoriul oraşului Găeşti.

Bărbatul a fost prins în apropierea unui local unde lucra o tânără de care s-ar fi îndrăgostit anul trecut, când a muncit în acel restaurant. Se pare că individul o ameninţase pe fată cu moartea în momentul în care i-a refuzat avansurile, iar acum avea de gând să se ducă peste ea.

ACTUALITATE

CCIA Dâmboviţa transmite pe internet „Topul Firmelor din județ”, ediția 2020

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița organizează, joi – 26 noiembrie, începând cu ora 11:00, cea de-a 27-a ediție a Galei Topul Firmelor din județ. De asemenea, se va marca și împlinirea a 30 de ani de la reînființarea Camerei. Evenimentul va putea fi urmărit pe site-ul CCIA Dâmboviţa pe Facebook și pe canalul de YouTube.

„Clasamentul Topul Firmelor din județul Dâmbovița este realizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării”, se precizează într-un comunicat remis de CCIA Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spitalul Județean din Târgoviște instalează încă trei containere încălzite pentru triajul pacienților

Publicat

pe

Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște a achiziționat încă trei ansambluri modulare tip container, două cu dimensiunea de 75 mp și unul de 44 mp. Acestea vor fi instalate până la sfârșitul săptămânii la UPU, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinică) și la Boli Infecțioase. Investiția, cu o valoare de 369.348,25 lei, are ca scop îmbunătățirea condițiilor de așteptare pentru pacienții suspecți sau diagnosticați cu COVID, până la preluarea de către cadrele medicale.

„Îi mulțumesc domnului director (nota redacției: dr. Claudiu Dumitrescu) pentru implicare și pentru mobilizarea de care a dat dovadă împreună cu conducerea spitalului. În același timp, îi mulțumesc și domnului primar al municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan, pentru sprijinul acordat”, a spus președintele Consiliului Județean Dâmboviţa – Corneliu Ștefan.


Reamintim faptul că la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște au mai fost montate, în luna octombrie, alte cinci containere încălzite, înlocuindu-se astfel corturile de triaj care nu mai pot fi utilizate în sezonul rece.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!