Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Târgovişte: Staţiile electrice de încărcare vor fi funcţionale în această vară!

Publicat

pe

Târgovişte este primul municipiu din România care a accesat fonduri, prin AFM, pentru construirea unor staţii de încărcare a maşinilor electrice. Proiectul, spune primarul Daniel Cristian Stan, va fi gata în maximum două luni şi jumătate.

„Avem două contracte. Unul de execuţie a lucrărilor de branşament la reţeaua electrică şi altul care vizează livrarea staţiilor electrice. Pe contractul de execuţie, care este şi mai laborios, sper să facem recepţia. Asta înseamnă că se asigură conectarea la curent a staţiilor. Pe ceea ce înseamnă furnizarea staţiilor electrice există o contestaţie depusă de unul dintre participanţi. Sper ca în perioada imediat următoare să se rezolve această problemă şi, în două luni-două luni şi jumătate, să avem staţiile electrice”, explică edilul municipiului.

Staţiile electrice de încărcare vor fi montate în următoarele zone: stadion (strada justiţie), Piaţa Bărăţiei (2 Brazi), Complexul Turistic de Nataţie şi centru (lângă BRD).

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Centrul Cultural Flacăra Moreni

Publicat

pe

Proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea Clubului Flacăra din municipiul Moreni, județul Dâmbovița, se derulează conform graficului aprobat – spune primarul Constantin Dinu, care este, de asemenea, mulțumit de calitatea lucrărilor. Investiția este implementată cu fonduri europene nerambursabile.

„Construcţia, cu destinaţie administrativă şi social-culturală, se va transforma în . Obiectivele specifice ale proiectului sunt: reabilitarea unei clădiri care dobândeşte funcţiunea de Club cultural educaţional – recreativ; echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative; creşterea atractivităţii municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative”, explică primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT