Connect with us

Dâmboviţa

Călin Popescu Tăriceanu, vizită prin unităţile industriale din judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu – liderul ALDE, a efectuat, astăzi – 12 aprilie 2019, o vizită de precampanie electorală în judeţul Dâmboviţa. Înaltul demnitar a mers, împreună cu Daniel Chiţoiu – secretarul general ALDE, deputatul Andrei Gerea, Ionel Petre – preşedintele ALDE Dâmboviţa – Ionel Petre, Cosmin Bozieru – preşedintele ALDE Târgovişte, Dumitru Barbu – consilier municipal ALDE şi alţi lideri locali ai partidului, prin două societăţi comerciale de calibru din judeţ – Rondo Carton şi Vascony, după care s-a întâlnit cu ÎPS Nifon, arhiepiscopul şi mitropolitul Târgoviştei.

Fostul premier al României a apreciat activitatea care se desfăşoară în cele două societăţi târgoviştene, faptul că au fost create locuri de muncă, că angajaţii sunt bine plătiţi, condiţiile de lucru sunt deosebite, iar produsele scoase pe piaţă de cele două firme sunt căutate, atât pe piaţa internă cât şi pe cea externă.

După amiază, Călin Popescu Tăriceanu şi reprezentanţii ALDE vor vizita Centrul Tehonologic Renault de la Titu, vor purta discuţii cu autorităţile din Titu, apoi, la Casa de Cultură a oraşului, vor participa la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii ALDE din zona de sud a judeţului Dâmboviţa.

ADMINISTRAŢIE

Ritm bun de lucru pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat stadiul lucrărilor pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, cel mare vizează reabilitarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B.

În total, este vorba despre 62,161 km care străbat 15 localități din județul Dâmbovița, de la granița cu Prahova, la Moreni, până la granița cu Ilfov, la Niculești.

Investiția, în valoare de aproape 212 milioane de lei (43 milioane de euro) a fost împărțită în patru loturi.

Lot 1: DJ 720, Răzvad – Gura Ocniței – Moreni, și DJ 720 B, Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței.

În Gura Ocniței se toarnă strat de asfalt și tot în această comună ieri s-au montat cele 10 grinzi ale podului de pe DJ 720.

Lotul 2: DJ 711, Târgoviște – Ulmi – Comișani – Bucșani – Băleni

În comuna Băleni se reprofilează stratul de piatră astfel încât, de luni, să înceapă turnarea primului covor de asfalt.

 

Lotul 3: DJ 711, Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca

În comuna Băleni, podul este aproape de finalizare, iar în Bilciurești se lucrează la șanțuri și rigole.

Lotul 4: DJ 711, Cojasca – Cornești, și DJ 101B, Butimanu – Niculești

Pe acest tronson, în comunele Niculești și Cojasca se lucrează la șanțuri și rigole, se toarnă asfalt și se amenajează accesele în gospodării. Tot la Cojasca, execuția podului avansează conform graficului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

O fată de 14 ani și un băiat de 18 ani au decedat într-un accident rutier lângă Târgoviște

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

O fată de 14 ani și un băiat de 18 ani au decedat, azi-noapte, într-un accident rutier petrecut pe DN 72, în satul Dumbrava, comuna Ulmi. Mașina condusă de tânărul de 18 ani, de fel din Morteni, a intrat într-un TIR, la volanul căruia se afla un bărbat de 34 de ani. Alte două persoane, în vârstă de 14 și 21 de ani, pasageri în autoturism, au fost transportate la UPU Târgoviște cu multiple traumatisme.

La fața locului au acționat pompierii, cu o autospecială de descarcerare și una de stingere cu apă și spumă pentru sablarea carosabilului, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal, și ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT