Connect with us

Dâmboviţa

Călin Popescu Tăriceanu, vizită prin unităţile industriale din judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu – liderul ALDE, a efectuat, astăzi – 12 aprilie 2019, o vizită de precampanie electorală în judeţul Dâmboviţa. Înaltul demnitar a mers, împreună cu Daniel Chiţoiu – secretarul general ALDE, deputatul Andrei Gerea, Ionel Petre – preşedintele ALDE Dâmboviţa – Ionel Petre, Cosmin Bozieru – preşedintele ALDE Târgovişte, Dumitru Barbu – consilier municipal ALDE şi alţi lideri locali ai partidului, prin două societăţi comerciale de calibru din judeţ – Rondo Carton şi Vascony, după care s-a întâlnit cu ÎPS Nifon, arhiepiscopul şi mitropolitul Târgoviştei.

Fostul premier al României a apreciat activitatea care se desfăşoară în cele două societăţi târgoviştene, faptul că au fost create locuri de muncă, că angajaţii sunt bine plătiţi, condiţiile de lucru sunt deosebite, iar produsele scoase pe piaţă de cele două firme sunt căutate, atât pe piaţa internă cât şi pe cea externă.

După amiază, Călin Popescu Tăriceanu şi reprezentanţii ALDE vor vizita Centrul Tehonologic Renault de la Titu, vor purta discuţii cu autorităţile din Titu, apoi, la Casa de Cultură a oraşului, vor participa la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii ALDE din zona de sud a judeţului Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Trebuie găsite soluții de compensare a energiei și pentru marile companii

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa așteaptă ca ultima Ordonanță a Guvernului pe Energie să ajungă în Parlamentul României, pentru a interveni cu amendamente. A remarcat social-democratul că din actul normativ lipsește compensarea prețului la energie pentru marile companii din țară, în cadrul cărora își desfășoară activitatea mii de oameni și care riscă să fie închise din cauza costurilor mari cu energia sau produsele fabricate nu vor mai fi atractive din punct de vedere economic.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cea mai gravă problemă din Ordonanță este exceptarea companiilor mari de producție de la prețul compensat. De ce? Pentru că acolo sunt locurile de muncă. Sunt lăsați de capul lor, cumpără din piața liberă. Cât e prețul, cu atât cumpără! Trebuie să gândim un mecanism în care companiile producătoare, câte mai sunt, oțelăriile, combinatele, că nu mai sunt multe… Trebuie să stabilim niște plafoane, limite, reglementări, să fie predictibile și să nu omoare economia. Am să depun un amendament atunci când OUG ajunge la Camera Deputaților, în care am să explic riscurile și efectele acestei măsuri a ministrului Energiei”, a precizat deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT