Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Bilanţ: 70% dintre proiectele derulate prin PNDL sunt în mediul rural

Publicat

pe

Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, a prezentat, ieri, bilanţul Programului Naţional de Dezvoltare Locală ca fiind unul de mare succes. A arătat demnitarul că în România sunt în finanţare sau în curs de finanţare, prin PNDL, 12.681 de proiecte, peste 70% dintre obiective fiind derulate în mediul rural.

„Până în anul 2012, pentru a accesa un program de investiții, primarii și autoritățile locale trebuiau să meargă în vreo patru ministere pentru a obține o finanțare care nu era multianuală. Din anul 2013, s-a creat PNDL, extrem de simplu de accesat și de eficient, instrument derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale. Ne-am asumat, prin programul de guvernare, că ridicăm satul românesc. Peste 70% din suma alocată din acest program merge pe proiecte din mediul rural”, a spus ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Daniel Suciu a fost prezent, luna trecută, la Târgovişte, împreună cu ministrul Fondurilor Europene – Rovana Plumb, peşedinta PSD Dâmboviţa, la semnarea contractelor de finanţare pentru două proiecte ce vizau modernizarea unor secţii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

ACTUALITATE

Drumul TransBucegi a fost redeschis circulației

Publicat

pe

Sursa foto: Asociația Turistică Pestera-Padina

Astăzi, 5 iunie 2020, a fost redeschisă oficial circulația pe traseul montan DJ 713 (DN 71 – Șaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă, km 0+000 – 16+383), drum cunoscut sub denumirea TransBucegi – anunță Consiliul Județean Dâmbovița. Acesta a fost închis pe durata sezonului rece, întrucât a fost afectat de fenomene meteorologice nefavorabile (ninsoare, vijelii, vânt puternic), care au condus la doborârea unor cantități însemnate de vegetație forestieră.

Înainte de redeschidere, au fost efectuate atât lucrări care au vizat degajarea drumului de arborii căzuți pe partea carosabilă, cât și lucrări de întreținere și reabilitare a parapeților de protecție, rigolelor pentru scurgerea apei pluviale, precum și refacerea elementelor de semnalizare verticală afectate.

De asemenea, reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul IPJ Dâmbovița și ai Poliției Sinaia, din cadrul IPJ Prahova au efectuat, împreună cu personalul Direcției Generale Infrastructură Locală a Consiliului Județean Dâmbovița, verificări pe traseu și au concluzionat că drumul întrunește în prezent condițiile specifice necesare pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!